- 4 Temmuz 2018
- 3.535
- 5.622
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #13.081
İnşallah öyle gider kuzum sen içini ferah tutAmin kuzum benim inşallah. Hiç sıkma canını sağlıkla gelecek miniklerimiz inşallah
İnşallah bitanem inşallahaynen güzel şeyler duyuyoruz inşallah da doğuma kadar böyle gider
Kız bana kıyafetlerim olmuyor hem de uzun zamandan beri4 kg ile ben kıyafet giyemiyorum sen oluyor diyorsun 9.5 kg ile. Bu işte bir terslik var yapacak bir şey yok sağlıklı da besleniyormussun daha ne alırsan da napalim
Sonuçların güzel olmasına ve oğlunun sağlıklı olmasına çok sevindim. Maşallah pasamadoğum da gönlüne göre olsun inşallah dertsiz tasasız güzelce al kucağına inşallah ladycim
Keçiboynuzu pekmezi ozunu 28.haftasindayim kullanabiliyormuyumGebe olrak kullanabilirmiyim yani?
Tabi canım. Pekmezden daha doğal ve faydalı bi ürün.Gebe olrak kullanabilirmiyim yani?
Çok teşekkür ederiz amin inşallahAdıyla yaşasın <3 adıda eşyalarıda çok tatlış
Canım benim Allah korktuklarımızdan emin eylesin. İnşaallah güzel şeyler olacak Amin.Ben de çıktım hastaneden.
Genel olarak herseyi anlattım.
Son 3 haftadır yapılan tahliller, Perinatoloji kontrolü, idrarda protein, tansiyon- şeker takibi vs.
Tahilil ve takipleri iyi gördü. İdrar yolu enf dolayısıyla geceleyin çok kere wc ye çıktığımı, vajina üstünde şiddetli bi bası hissettiğimi söyledim. Ama Allah için hafifledi. On gün önceki gibi değil. Enfeksiyonla ilgilidir. Rahim ağzına bakalım dedi. 32 mm ölçtü. Endişe edilecek bi durum yok dedi.
Bebeği de haftasıyla uyumlu gördü. Karın çevresi bir hafta önde, çok değil. Diyetin işe yarıyor dedi. 1300 küsür gr ve yaklaşık 38 cm.
Olumsuz haber, mayıs sonuna kadar izinli olacakmış.Perinatolojiye takibe devam et. Kan sulandırıcını düzenli kullan, hareketler düzenli takip et, tansiyon 14-9 olursa boşlama hastaneye git dedi.
Doğumu sordum. Zorunlu sezaryen. Siz yapar mısınız dedim. Bazı günler poliklinikteyim, bazı günler dogumhanede görevliyim. Doğum nöbetimde rastlarsa yaparım dedi.
Çıkışta sorumlu ebe ile görüştüm. Bakanlık şehir hastanesinde doğumu teşvik için bilgilendirme başlatmış. Doğum ve hastanedeki sistem hakkında bilgi verdi. Bir dahaki geldiğinizde doğumhane ve lohusa odalarını gezdirelim dedi. Normal doğum odaları tek kişilikmiş. Sezaryenler 2 kişilik. Doğumdan sonra babayı bir kereye mahsus içeri alıyoruz sizi ve bebeği görsün diye ama haricinde belli bir ziyaret saati yok. Ama her saat istediğinizde bebeği refakatçinizle yada yalnız lohusa ünitesinin dışına çıkarıp kapıda ziyaretçilerinize gösterebilirsiniz dedi.
Doğum konusu aklımı karıştırıyor. Bakalım ne yapıcaz.
Sağol canım allah razı olsun cümlemizin inşaallah AminGözün aydın canım bak yine de şükür bebişte düzelmeler oldu
Hiç sıkma canını canım az kalmış doktorun dediği gibi dikkat etmen yeterli olacaktır
Şeker için de dikkat et biraz karbonhidrat şekerli paketli gidalardan uzak dur inşallah sonuçların iyi çıkacaktır
29. Haftadayım bacım. Önceki doğum sezaryen old için mecburi sezaryen.Canım benim Allah korktuklarımızdan emin eylesin. İnşaallah güzel şeyler olacak Amin.
Sen kaçıncı haftadasın
Zorunlu sezeryan olduğuna şimdiden nasıl söyledi
Anladım canım bende çıkan sonuçlardan dolayı öyle bir şey söyledi sandım kusura bakma29. Haftadayım bacım. Önceki doğum sezaryen old için mecburi sezaryen.
Sürekli derken ne kadardır sürekli, bugüne özel bı durum mu stres mi yaşadın yoruldun mu, yediğin bir şey mi dokundu, susuz musun var mı bı etkenKizlar benim tansiyonum yükseliyor sürekli 14/9 olup bı anda inmeye başlıyor napcam bilmiyorum
Bı kaç gündür böyle sabah sıfır tuz bı kahvaltı yaptım azıcık ekmek yedim sadece stresli değilim dün drum 14/9 tehlikeli dedi ama bı yönlendirme yapmadı tuzu çıkar hayatından dedi sadece bugün goggladan baktım çay bile tansiyon cikariyormus bilmiyordum 3 bardak çay içtim suya dikkat ediyorum iki gündür fazla içmeye özen gösteriyorum ama neden hala çıkıyor bilmiyorumSürekli derken ne kadardır sürekli, bugüne özel bı durum mu stres mi yaşadın yoruldun mu, yediğin bir şey mi dokundu, susuz musun var mı bı etken
Çok şükür her şey yolundaymış canım böyle de devam eder inşallahBen de çıktım hastaneden.
Genel olarak herseyi anlattım.
Son 3 haftadır yapılan tahliller, Perinatoloji kontrolü, idrarda protein, tansiyon- şeker takibi vs.
Tahilil ve takipleri iyi gördü. İdrar yolu enf dolayısıyla geceleyin çok kere wc ye çıktığımı, vajina üstünde şiddetli bi bası hissettiğimi söyledim. Ama Allah için hafifledi. On gün önceki gibi değil. Enfeksiyonla ilgilidir. Rahim ağzına bakalım dedi. 32 mm ölçtü. Endişe edilecek bi durum yok dedi.
Bebeği de haftasıyla uyumlu gördü. Karın çevresi bir hafta önde, çok değil. Diyetin işe yarıyor dedi. 1300 küsür gr ve yaklaşık 38 cm.
Olumsuz haber, mayıs sonuna kadar izinli olacakmış.Perinatolojiye takibe devam et. Kan sulandırıcını düzenli kullan, hareketler düzenli takip et, tansiyon 14-9 olursa boşlama hastaneye git dedi.
Doğumu sordum. Zorunlu sezaryen. Siz yapar mısınız dedim. Bazı günler poliklinikteyim, bazı günler dogumhanede görevliyim. Doğum nöbetimde rastlarsa yaparım dedi.
Çıkışta sorumlu ebe ile görüştüm. Bakanlık şehir hastanesinde doğumu teşvik için bilgilendirme başlatmış. Doğum ve hastanedeki sistem hakkında bilgi verdi. Bir dahaki geldiğinizde doğumhane ve lohusa odalarını gezdirelim dedi. Normal doğum odaları tek kişilikmiş. Sezaryenler 2 kişilik. Doğumdan sonra babayı bir kereye mahsus içeri alıyoruz sizi ve bebeği görsün diye ama haricinde belli bir ziyaret saati yok. Ama her saat istediğinizde bebeği refakatçinizle yada yalnız lohusa ünitesinin dışına çıkarıp kapıda ziyaretçilerinize gösterebilirsiniz dedi.
Doğum konusu aklımı karıştırıyor. Bakalım ne yapıcaz.
Kizlar benim tansiyonum yükseliyor sürekli 14/9 olup bı anda inmeye başlıyor napcam bilmiyorum
Bacım Dr randevunu bekleme. Bence acile git. Ne olur ne olmaz.Bı kaç gündür böyle sabah sıfır tuz bı kahvaltı yaptım azıcık ekmek yedim sadece stresli değilim dün drum 14/9 tehlikeli dedi ama bı yönlendirme yapmadı tuzu çıkar hayatından dedi sadece bugün goggladan baktım çay bile tansiyon cikariyormus bilmiyordum 3 bardak çay içtim suya dikkat ediyorum iki gündür fazla içmeye özen gösteriyorum ama neden hala çıkıyor bilmiyorum
İns bacım.Çok şükür her şey yolundaymış canım böyle de devam eder inşallah
Neden zorunlu sezeryan dedi acaba
Kesinlikle beklemeden doktora gitmenizi tavsiye ederim heyecan,panik yapmayın ama tedbir amaçlı gidin mutlakaKizlar benim tansiyonum yükseliyor sürekli 14/9 olup bı anda inmeye başlıyor napcam bilmiyorum
Şuanda eşim de evde yok tekim akşam saatlerinde yükselirse acile gideceğim hemen teşekkürlerKesinlikle beklemeden doktora gitmenizi tavsiye ederim heyecan,panik yapmayın ama tedbir amaçlı gidin mutlaka
Anladım canım bende şeker,protein kaçağı felandan ötürü sanmıştım.İns bacım.
Önceki doğumum sezaryen old için, üstünden 13 sene geçmiş old halde zorunlu oluyormuş. Devlet hastanesine bile böyle imiş.
Lady sendede protein kaçağı vardı dimi tansiyonunu ölçüyor musun kaç oluyo genel tansiyonunİns bacım.
Önceki doğumum sezaryen old için, üstünden 13 sene geçmiş old halde zorunlu oluyormuş. Devlet hastanesine bile böyle imiş.
Tansiyon takibi rutin olarak devam bacım.Lady sendede protein kaçağı vardı dimi tansiyonunu ölçüyor musun kaç oluyo genel tansiyonun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?