Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Ben hiç bir şey almadım daha hala bir şey bile sanırım benim gibi olan kimse kalmadı ve ne alacağımı bile bilmiyorum
Canım ben ilk gebeligimde son aylarda almaya başladım bir yerden başlayınca gerisi geliyor. Bunda da zaten olan şeyler vardı ufak tefek ihtiyaçlar oldu onları çok gece kalmadan almak istedim durumumuz belli olmaz annemin sağlığı el vermezse son aylar ilgilenemem diye erken aldım. Hiç ec kalmış hissetme kendini.
Canım özel labaratuvarlar da yapıyor biolab gibi benim de bir önceki gebeliğimde özel muayenehanesi ilan doktorum vardı ama doktorun istem yapması gerekiyor
Yalnız değilsin bende hiç bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum asla

Evet ya ihtiyaç çok olunca gerçekten insan işin içinden nasıl çıkacağını şaşırıyor ama bir liste yapsan aslijda derli toplu görürsün gözünde buyumez

Canım benim iyi ki varsınız çok teşekkür ederim gebelerin duası kabul olur derler ya inşallah güzel haberler alacağız daha da...

Eldorin annenin haberine cok sevindim insallah bu torun ona sifa getirecek sans getirecek
Vaalbara cok gecmis olsun canim
Haftasonu pek online olamadim. Bide bu sabah beni gerim gerim gerdi bu toroman. Dun geceden beri hareketleri azaldi. Sabah uyanirdi 6 da uyanmadi 8 e kadar ugrastim sarkilar turkuler meyve sulari derinden bir 10
Hareketi yakaladik. Chatcgpt direkt acile gitmemi soyledi tabi simdi ogleden beri duzeldi biraz hareketlendi. Dun gece spazm icin meteo ile baslayan meshur ilactan aldim sanirim o biraz sakinlestirdi bebegi. Herseyde zirt pirt doktora kosmaktan yoruldum herkes fazla pimpirik oldugumu soyluyor. O yuzden gitmedim
Ama hata mi ettim bilemiyorum
Bu arada biz oda takimini siparis ettik.15 gune gelecek. Anneyani besigi aldik, anakucagi aldik, bebek arabasi ve oto koltugu tamam mama sandalyesi geldi. Kiyafetleride tamam anne bebek cantamizi aldik. Pisik kremleri ,emzik ,biberon, kuvet takimi , bez birtek ivir zivir seyler kaldi sampuan tirnak makasi altacma ortusu falan.birde benim icin lazim olanlar var birtek gecelik sabahlik aldim suan kendime

Ohoo büyük kalemler alınmış zaten Ben de hala bebek arabası ne alsam diye araştırıyorum ( travel mi , kabin boy mu diye)

Bebeğin bazı saatler fazla hareket etmesi sorun mu? Bazen benimki de uzun süre vurup duruyor, sıçratıyor hatta yerimden beni. Rahat etsin diye pozisyon değiştirdiğimde bile durmuyor ama endişelenmemiştim daha önce, sadece hareket ediyordur diye.

Ben bu durumu doktoruma söyledim bazen çılgın hareketli bazen çok sakin dedim. Oda bana ne güzel işte tamda bizim gibi dedi. Bazen çok enerjik oluruz bazen sakin takılırız. Oda bizim gibi. Böyle olması çok güzel dedi bana. Birde pozisyon kaynaklıda oluyo bnce. Bazen tahminimce sırtı karnıma dönük oluyor pek hareketleri hissedilmiyor bazende önü karnıma dönük oluyor dışardan bile belli oluyor.

Gün içinde seslerden hareketten çok anlaşılmıyor olabilir ama bu aralar yerleri henüz musaitken daha rahat hareketleri olur daha hissedilir olur, gece yaklaşık bir saat aynı yere babası dürttü kızım vurdu sayısı falan da yok uyuyacağım döndüm yine o kadar uzun sürdü ki ya dedim bu çocuk yorulup uyumayacak mi, sabahtan beri de toplasanız iki üç net hareket yakaldim minik kipirtilari hissetmiyorum yemekti temizlikti derken, düzenli hareket varsa çok takılmamak lazım, saatlerce hareket yoksa o zaman bı tedbiren doktora gitmekte fayda var

Çok teşekkür ederi canım benim. Sorunum şu ki ne alacağımı da bilmiyorum.

Benim de 11.haftada oldu ben yine de aldım yerin hazır ona göre diye mesaj gönderdim
Sanırım biz o zamanlar zaten seninle konuşmuştuk diye hatırlıyorum yayım. Yanılmıyorsam. Ben ne alacağımı bilmiyorum tekrar ettiğim gibi ama bir yerden başlamam gerektiğinin farkındayım da bir şeyin cahili olmak çok kötüymüş yahu

H
Hepsini çektim bi şey bilmeyen biri için bu hap bilgi oldu valla çok sevindim hahaayyyt canım derttaşım.

Geçmiş olsun diyeyim bacım.
Sonucun kaç çıktı ?
Hiç tansiyon baktın mı evde ?
sağol canım 591 çıktı çok yüksek değil kontrollü gideceğiz tansiyon önemli dedi
bakıyorum sabah akşam düşüktü 11/6 yada 10/5 şimdi işteyim ölçtüm 13.6/9.3 çıktı

28. haftamda ögrendiğim şey şirketim gebelere 4 den sonra çıkış izni veriyormuş , ben şok
Ahh dedim çalıştığım saatleri toplatabiliyor muyum

Hastalara şifa diliyorum bu yıl bitmeyen bir grip oldu, dönüp dönüp hastalıklar geliyor
Eldorin anneciğine şifalar diliyorum

Negüzel alışverişler yapmışsınız , alışverişe bayılıyorum ama bebek şeyleri çok kısa kullanılacağı içinde almaya kıyamıyorum
kuzenimin 8 ay önce ikizleri oldu , o saolsun herşeylerini getirdi zıbınından kundağına kadar, pedinden meme ucu kremine kadar , emziği biberonu zartı zurtu sanırım ben hiç birşey almayacağım ..
Hamileliğimi duyanda soalsun tulum, çorap, ikili takım minik minik şeyler hediye ediyor onların da etiketlerini kopar mıyım dedim bukadar giyemez çocuk
Annemden müslin battaniye ve ağız bezi yapmasını rica ettim, kendime de pijama takımı alacağım ama lohusa seti değil önü full düğmeli pamuklu birşeyler.

Liste yapıyorum ever ama sonra acaba hangi marka daha iyi hangisi daha güzel olur vs derken işin içinde boğuluyorum . Amaaan diyorum annelerimiz sanki bu kadar kapsamlı alışveriş mi yaptı bize ama bir şekilde büyüdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…