Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kızlarr benim 3-4 gündür sağ tarafımda belim ağrıyor böyle kalçaya doğru tam kemik ağrısı gibi
Bu sabah o kadar ağrıdıki acısına uyandım kalktım bu seferde o sağ taraftan sancı kasığıma doğru vurmaya başladı.
Yürüdüm vs kasık ağrısı geçmedi. Parol aldım geçirmesini bekledik yoksa acile gidecektik belim de çok fenaydı.
O parol iyi geldi ama şimdi yine gün içinde belim aşırı ağrıyor ve şuan hafif kasığıma vuruyor ağrı
Doktorum parol içebilirsin bu haftalarda olur dedi de korktum açıkçası ya
Erken doğum riski vs olabilir mi benim gibi olan var mı içinizde
Bu arada magnezyum da içiyorum günde 1 tane ve doktorum 2ye çıkarmamı istemedi belki rahatlatırdı ama bilemiyorum

Benim ilk gebeliğim, okuyup araştırdıklarıma göre sleepy bio natural aldım 1 paket. O plmazsa molfix o da olmazsa goon deneyeceğim. Çok sıkışırsam her şey pişik vs yaparsa son alternatifim PRIMA

Ben hiç bir şey almadım daha hala bir şey bile sanırım benim gibi olan kimse kalmadı ve ne alacağımı bile bilmiyorum
Benim de bir çöpüm bile yok hiçbir alışveriş yapmadım bebeğe dair. Bu 3. Bebek olacağı için uygun numara bez ve bolca Sabra ihtiyacım var sadece
Bazen çalışmadan bile pompa gerekiyor mastir vs olma durumları veya süt arttırma çabaları için. Önünde somunda alacaksan şimdiden almanı tavsiye ederim. Gecenin bir saati şişmiş memelerle uyanmak berbat bir his oluyor bebek de boşaltamazsa mastit. Oluyor yani anlık ihtiyaç doğabiliyor. Tabiki hiç ihtiyaç duymaya da bilirsin ama mühim olan ijtiyacın olduğu zaman ulaşabilmek bence

Ben de 3-4 gündür bel ve sırt ağrısı çekiyorum geceleri de rahatlama olmuyor nedense ama kasığımda yok benim. Bugün dr.a yazdım artık kontrole çağırdı rahim ağzını falan ölçtü. Beyin sinir cerrahisine yönlendirdi ordan 1 tane krem aldım max 10 gün kullanabilirsin dedi yarın başlicam bakalım.

Son zamanlarda da geceleri bacak kramplarım arttı. Uzun zamandır magnezyum kullanıyordum ama onu da söyledim değiştirdi. İçerisinde d vitamini de varmış onu da bırak sırtını da rahatlatır dedi inşallah faydalı olur.

Siz de eğer çok rahatsızsanız bir görünün. Sürekli ağrıyla yaşamak zor

İlk gebeliğimde iş arkadaşlarım hediye almıştı , ilk zamanlar kullanmadım işe başladığımda kullanmıştım.
Ama arkadaşım erken doğum yaptı sütü gelsin diye sağıyordu , önce sağıp sütü getirip sonra emziriyordu

Artık herşey çok ulaşılabilinir , ihtiyacı halinde almak mantıklı geliyor bana
Birde yakın zamanda doğum yapmış ihtiyaç halinde alabilecek arkadaşların varsa onlarda iyi oluyor

Ama emzirme konusu bizi kimse uyar mıyor ama en çok o konuda ögrenmemiz gerekiyor
Ben bebeği tutucam süt gelecek ve bebek emecek sanıyordum o iş öle olmuyormuş

2 gün hastanede kaldım yenidoğan hemşireleri çok iyiydi Allah razı olsun tüm methodları denedik yoksa emziremezdim ..

Ben de inci koyacaktım ama eşim istemedi. Üsteleyince exinin ismiymiş Allah kahretmesin beni buldu zorlayınca söylemek zorunda kaldı. İnciden vazgeçmek zorunda kaldım yani
Ebru

Yağmur

Defne

Tuğçe

Fulya

Hilal
Benim olasılıklar bunlar. Hilal ve Ebruya en yakınım gibi

Ya benim sırtımda ağrı yok tek taraflı sağda bel ağrısı ve oradan kasığa inen ağrı var
Kontrolüm haftaya pazartesi zaten ama dayanamazsam gitmeyi düşünüyorum geçmezse gel dedi doktorum.
Kasıkta olması endişelendiriyor bi de sizde bilirsiniz o bel ağrısı felaket ya umarım sizinki de benimki de geçer

Benim ilk gebeliğim, okuyup araştırdıklarıma göre sleepy bio natural aldım 1 paket. O plmazsa molfix o da olmazsa goon deneyeceğim. Çok sıkışırsam her şey pişik vs yaparsa son alternatifim PRIMA
Kızlar en çok sleepy önerilmiş gibi. Ben de sanırım ilk ay için sleepy bio natural ile başlayacağım. Zaten bebek bezi ulaşılabilir bir şey eğer uymazsa da gider farklı marka alırız napalım. İnşallah kızımın minik totosu çok pahalı bez sevmiyordur

Önceki mesajınızda komple etmiyor gibi yazmışsınız. Neyse sorunuzun cevabını bu mesajda kendiniz bulmuşsunuz. İyi günler
Cevap bulmak derken? Bebeğim hayatta mı diye sormadım altına fetalde normal zaten diye not düştüm aynı haftada olanların bebek hareketlerini sordum siz yanlış yorumlamışsınız

İnan bana kendi ailemden haber almış gibi oldum. Rabbim inşallah daha güzel haberler duymayı nasip etsin

Yenidogan icin yine 1 numaramı yoksa 2 mi canım kalıbı küçük dediğin icin soruyorum

Ayyyyy bunu duyduğuma aşırı sevindim benimde kedim var alerji olmaz inş diyip duruyordum

Yenidogan icin yine 1 numaramı yoksa 2 mi canım kalıbı küçük dediğin icin soruyorum
Bir yeterli de çok büyük pakete stoga gerek yok, bebek ilk gün kilo kaybediyor ödem atıyor da bir aya toparlanıyor, bir numara bebeğin gelisimine göre tontis bacakalari sıkabilir, zayıf bı bebekse problem.olmazda biraz hızlı toparlanirsa sıkıyor, bebişin durumuna göre devam edilir ya da numara atlanır canım çok alma, pisikte yaparsa elinde kalır, özel totolar bunlar

Çok çok sagol canım

Ayy hilalde favorilerimde vardı benim yerime siz koyun

Kızlarım az önce bir konuda tesadüfen gördüm.
Biri çatı muayenesinden korkuyorum vs diyordu. Biri de cevaben "korkma iki parmağını sokuyor sadece" yazmış. Bu gerçek mi niye parmak sokuyor ne o
Sadece iki sokup bitirmiyor şimdi ortalığı karıştırmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…