Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Günaydın kızlar 🙋🏻‍♀️

Her şeyi çözdüm uyku olayını çözemedim. Uykum var sürekli. Kafamı biraz yatay koyayım uyuyorum. 🤦🏻‍♀️ Dün gece oğlumu uyuttum saat 20.30 gibi onla uyudum 🤣 vücut uykuya ihtiyaç duyuyor demek ki 🤷🏻‍♀️
Benim de uykum var. Sanki ilk trimester a döndüm. 😴

Uyku durumu bendede var kızlar ama uyuyamıyorum. Normaldede gündüz uyuyamam. Akşam erken uykuya geçiyorm ama gündüz hep esneme hali mevcut. Ama geceleride çk sık uyanıyorum bazen bebek hareketlerine bazen yatakta dönerken bel ağrısına uyanıyorum. Bölük pörçük olmaya başladı uykularım.

İnfluenza pozitifmis benim bebe 🤦🏻‍♀️ e ben ne olacağım dedim belirtiler artinca bı acile gelirsin yapacak birsey yok şimdilik dedi 😏
Yaa çok geçmiş olsun canım umarım iyidir oğlun yeni yeni okuyorum mesajları
Eğer ki devam ediyorsa dikkat et eşim de iki hafta önce kapmıştı evde sürekli kızımla maskeyle dolaştık ayrı odalarda uyuduk süreci biz kapmadan atlattık şükür
Benim de bacağa giriyor, Allah'ım bı feryat figan gece mece komşular duyuyorsa adımız çıkacak bı gün 😂😂 uyandırıp masaj yaptırıyorum açılmıyor bı süre acayip sıkıntılı kopacak sanki 🤦🏻‍♀️
Al benden de o kadar geceleri yatarken bir anda o kramplar diz arkasından bi tutuyor resmen eşime bağırıyorum koptu bacağım diyorum hahah 😂😂😂onu tarifş yok gerçekten inanılmaz

Günaydın kızlar 🙋🏻‍♀️

Her şeyi çözdüm uyku olayını çözemedim. Uykum var sürekli. Kafamı biraz yatay koyayım uyuyorum. 🤦🏻‍♀️ Dün gece oğlumu uyuttum saat 20.30 gibi onla uyudum 🤣 vücut uykuya ihtiyaç duyuyor demek ki 🤷🏻‍♀️
Bende gece güzel uyurum haha 😂😂 gündüz asla uyuyamam uykum gelmez gece geç yatarım 12 civari ama sabah 10 da anca kalkarım 😂

Herkese günaydın, ben yine aşırı üzgünüm.

Evinde köpek besleyen var mı? Varsa bu süreçte nasıl baş ediyorsunuz yardım eden var mı size?

Yaa çok geçmiş olsun canım umarım iyidir oğlun yeni yeni okuyorum mesajları
Eğer ki devam ediyorsa dikkat et eşim de iki hafta önce kapmıştı evde sürekli kızımla maskeyle dolaştık ayrı odalarda uyuduk süreci biz kapmadan atlattık şükür

Al benden de o kadar geceleri yatarken bir anda o kramplar diz arkasından bi tutuyor resmen eşime bağırıyorum koptu bacağım diyorum hahah 😂😂😂onu tarifş yok gerçekten inanılmaz

Şükür akşamdan beri ateş mates kalmadi iyi gibi, zaten bilmeden hep kucağımda oturdu sarıldık uzandık geçen gecmistir de ben ondan önce geçirmiştim geçen hafta, bakalım tekrar gelmeZ inşallah, çok sagolasinn 😊

Kız çok pis bı acı ya kopacak sanki damar atıyor geriliyor birşey oluyor öff yani 🤦🏻‍♀️

Şiiiiişt! Yaklaşın. Size bi şey diyicem :sus:

Ben dün gece dondurma yedim. Bi de bir iki tatlı kaşığı kakaolu fındık kreması. :eek:

Bir hafta daha dişimi sıkıcam. O zaman da domatesli makarna yiyicem :KK22:
Benimde gözüm dönmüş 3 kutu dondurma aldım eve gidince yerim hepsinden azar azar diye iş çıkışı eve gittim yemek yedim koltukta uyuyakalmisim 😅

Oyy çok geçmiş olsun kız geçenlerde daha griptin sen. Evde çocuk olunca hastalık da çok geliyor demek umarım bu defa yakalanmazsın👀

Tecrübeli anneler ya, son 3 ayda kaç kilo alınıyor ben de dün düşün düşün uyuyamadım. Neredeyse 8 kilo almışım, hedef kiloma 4 kaldı yani her ay 1,5 kilo ancak alabilirim demek. Bazı topiklerde okudum son 3 ay 9-10 kilo alınıyormuş :KK57: lütfen bu konuda akıl verin ya hangi ayda kaç kilo alınır hiçbir yerde bilgi bulamıyorum...

Geçmiş olsun canım ped mi kullansan bu dönem? Bir de kızlar kegel egzersizi ihmal etmeyin ya çok önemli idrar kaçırma konusunda doğum sonrası da faydasını göreceksiniz.

rdrsn rdrsn benim huydaşım:KK49: ben de takıntı yaptım şu anda da salacak değilim hedef kiloma 4 kilom kaldı ve önümde 3 ay var ayy 😭
Ben iki gebeliğimde de 20 lerden sonra almaya başladım kilo hatta artıya geçmiş olsam da usun süre aynı kiloda ilerledim azar azar aldım yani kilolarımın %70 ini son trimestırda aldım ben ilk gebeliğimde 10 ikincide 7 kilo almıştım bakalım bunda kaç alacağım. Çok dikkat ettiğim söylenemez şimdilik + 2 gibiyim onu da son zamanlarda aldım.
Benimle ilgili şöyle bir durum varki mevcut kilom zaten yüksek ve bu kiloları da emzirme dönemlerinde aldım hatta 3. Ye emzirirken hamile kaldığım için yapıştı kilo üzerime

Hele bakın güzel teyzeleri 😍
Ben oğluşuma yeni ciciler aldım ilk kıyafetleri bunlar 🥰gelip gidip bakıyorum sürekli 🥹
Bunlar bile büyük gelir sanırım küçücük olacaklar 🥹

Eklentiler

• IMG_3847.webp
    IMG_3847.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 51
Güzel anneler merhabalar ;
Bugün tetanoz 2.doz olmaya gittim bana sağlık ocağında farklı versiyonda aşı uyguladılar . Bu aşı yürürlüğe yeni girmiş . Gebeyken yapılıyormuş. Yapan oldu mu yada bilgisi olan var mı merak ettim.

Eklentiler

• IMG_0495.webp
    IMG_0495.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar ya bu bebiş niye hareket etmiyor benim 3-4 günde bir bariz belli şekilde bir kaç dk ediyor sonra kabuğuna çekiliyor fetal dopplerle kontrol ediyorum o derece oda olmasa pskolojim bozulacak bir şey oldu diye resmen 24+5 şuan normal mi?
Doktora gitmelisin ve bu durumu söylemelisin. Ben olsam randevu tarihimi beklemez hemen giderdim

Güzel anneler merhabalar ;
Bugün tetanoz 2.doz olmaya gittim bana sağlık ocağında farklı versiyonda aşı uyguladılar . Bu aşı yürürlüğe yeni girmiş . Gebeyken yapılıyormuş. Yapan oldu mu yada bilgisi olan var mı merak ettim.
boğmaca da eklendi içeriğine. Burda yaptıran arkadaşlar oldu ben de yaptıracağım

Hele bakın güzel teyzeleri 😍
Ben oğluşuma yeni ciciler aldım ilk kıyafetleri bunlar 🥰gelip gidip bakıyorum sürekli 🥹
Bunlar bile büyük gelir sanırım küçücük olacaklar 🥹
Ayyyy biz bu gurupta 3-4 ay sonra bebişlerimizi mi paylaşıcaz :) minnoş kıyafetleriyle

Kızlar ya bu bebiş niye hareket etmiyor benim 3-4 günde bir bariz belli şekilde bir kaç dk ediyor sonra kabuğuna çekiliyor fetal dopplerle kontrol ediyorum o derece oda olmasa pskolojim bozulacak bir şey oldu diye resmen 24+5 şuan normal mi?
Ben 28.deyim kac gündür resmen zapdetemedim:) dün sakinki 20 haftalık hamileyim gibi çok azdı hareketleri ruh halinize iyi olmanıza dinlenmenize de baglı yani bende öyle oluyor

Günaydın hanımlar
önceki gebeliğimde gebelik şekeri çıkınca diyet uyguladım son trimesterda sadece 2 kilo aldım onu da ben değil bebek aldı, bebeğin kilosu 2 kg arttı:) hiç ödemim falan da olmamıştı toplamda 11 kilo ile doğuma gitmiştim. bence dikkat ederseniz almazsınız ama dikkat etmek çok çok zor malesef iştahlar inanılmaz açılıyor

Back
X