Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Benim aldığım 160 ml galiba. Ama 125 de yeter. İlla lazım bi şey değil. İns hiç gerek olmaz.

Mide yanmasını bebeğin saclanması ile açıklarlar ama bence şehir efsanesi o
Dr. Kağan Kocatepe de öyle diyor.

Rabbim merhametiyle muamele etsin, Şafii ismiyle şifasını göndersin. Siz evlatlarına ailesine de kolaylık versin. Büyük imtihanlar bunlar. Sen de yavrularından sorumlusun canım. Kip (sağlam) dur derler bizde. Rabbim tüm anneleri evlatlarına bağışlasın

Benimde öyle canım 13. Haftadayim progestan kullanıyorum korkuyorum hastaneye gitmelimiyim sence zaten önümüz hafta kontrolüm var bekliyimi bilemedim
Gittiğiniz hastanenin acilini arayın onlar genelde veriyor. Turnusollü ped. Ben önceki gebeliğimde oradan temin etmiştim. Oradaki renk değişimine göre su mu yoksa idrar mı belli oluyor

Benim kız tam olarak peruklu gibi doğdu ama mide yanması nedir hiç bilmemiştim. Yani evet şehir efsanesi

Ben rüyamda gördüm 1-2 ay önce Yusuf Arden olacak

Lady'm çok sağol amin sağlam durmakmicin tüm gücümü kullanıyorum hem annem için hem de evlatlarım için

Her gün bir kaç posta hem oğlumla hem de kızımla muhabbet ediyorum mutlaka olanları anlayabilecekleri dilden anlatıyorum. Her şey olacağına varacak. Gücümüzü de bulacağız bir şekilde. Ne olursa olsun hayat devam ediyor

kızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. İki gündür vajinada şişlik çok afedersiniz dış dudaklarda felan şişlik meydana geldi ama kaşıntı idrar da yanma felan yok geçenlerde siz böyle bişey konuşuyordunuz normal mi bu durum acaba

Geçmiş olsun. Geçen kızlar konuşuyordu dediğin gibi.
Belki bende de vardır ama aşağıları pek göremiyorum

Bu yorumu eşime okudum ne kadar zekice ve mantıklı bir yaklaşım diyor
Hehehehehh yok öyle birşey halk dilinde söylenti saç çıkması :) artık mideye baskı yapmaya başlıyorlar ondan ve acı ve ekşi yiyince de extra yanma olur
Daha benim bulantılarım bile bitmemişti neyse olsun eşim diyor ki aşkım hamilelikte yaşanacak tüm belirtileri yan etkileri yaşadın birini bile atlamadın

Kuzum artırmayı hiç istemezdim ama 14 KİLO İLE BAYRAĞI TUTTUĞUMA İNANIYORUM
Anaaamm bende ilk kez kilo konusunda bri yerde ilk sırada değilim bak sevindim şimdi şaka bir yana zaten kilolu hamile kaldım. Artık bel ve sırt ağrısından inim inim inliyorum. Doğurup kendimi insana çevirmem lazım

Bende 77.500 olmusum durmuyor kilo almam da boğazımda gıcık oldum kendime

Benim karnım kendi özerkliğini ilan etti inanır mısın elim yüzüm hiçbir yerimde bir değişim yok sadece karnım ve popom çok büyük karınca gibiyim arkada bişi sallanarak geliyo

Bence sırt agrıları agırlaştıkca hepimizde var ben doktora söyledim ama takviye yazmıştı bol yoğurt peynir süt tüket demişti ben doğuma kadar sırt agrılarını çekemezdim oturuyorum agrıyor yatıyorum agrıyor bence doktora söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…