- 8 Ağustos 2011
- 11.308
- 6.806
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.661
Benim aldığım 160 ml galiba. Ama 125 de yeter. İlla lazım bi şey değil. İns hiç gerek olmaz.Konu biraz eski kalmış ama ben sipariş aşamasındayım :) bu biberonlarda ml olarak hangisini tercih etmeliyiz ? Yeni doğduğunda kaşıkla verilmeli yazılmış o zaman 125ml eliyorum. 330ml büyük mü ? Sipariş vereyim diyorum 1 tane
Rabbim merhametiyle muamele etsin, Şafii ismiyle şifasını göndersin.Canım ilk biyopsi yaptılar. Yarası enfeksiyon yaptı iki kere de yara revizyonu yaptılar 10 gün arayla. Lenfoma olduğu için bağışıklığı düşük, kortizon vermeleri gerekiyor o da bağışıklığı baskiliyor. Kortizon verince yara kötüleşiyor, vermeyince tümör ve ödem büyüyor. Kemoterapiye başlamaları gerekiyor artık baslayamiyorlar. Vücut enfeksiyona çok meyilli. Zafturre çıktı şimdi de. Ameliyatlardan sonra bir ayaklaniyor sonra tekrar kötü oluyor. Doktor kemoterapiyi kaldiramayabilir dedi vücudu. Durumu pek iyiye gitmiyir yani. Ben de hep umutluydum son günlere kadar ama artık kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Doktorlar da bizi hazırlamaya çalışıyor zaten.
Hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Her şeyin in bir sebebi olduğuna inanıyorum. Canım çok yanıyor ama başıma bir şey geliyorsa da muhakkak vardır bı nedeni.
Gittiğiniz hastanenin acilini arayın onlar genelde veriyor. Turnusollü ped. Ben önceki gebeliğimde oradan temin etmiştim. Oradaki renk değişimine göre su mu yoksa idrar mı belli oluyorBenimde öyle canım 13. Haftadayim progestan kullanıyorum korkuyorum hastaneye gitmelimiyim sence zaten önümüz hafta kontrolüm var bekliyimi bilemedim
Benim kız tam olarak peruklu gibi doğdu ama mide yanması nedir hiç bilmemiştim. Yani evet şehir efsanesiBenim aldığım 160 ml galiba. Ama 125 de yeter. İlla lazım bi şey değil. İns hiç gerek olmaz.
Mide yanmasını bebeğin saclanması ile açıklarlar ama bence şehir efsanesi o
Dr. Kağan Kocatepe de öyle diyor.
Ben rüyamda gördüm 1-2 ay önceHanımlaaar hanımlar herseyi konuştuk isimleri konuşmadıkisimlerde karar verebildimiz mi...
Biz uzun uğraşlar sonrası karar verdik sonunda en zoru isim oldu benim icin nedense
Metedüşündük daha da degistirmeyiz sanırım
Lady'm çok sağolRabbim merhametiyle muamele etsin, Şafii ismiyle şifasını göndersin.Siz evlatlarına ailesine de kolaylık versin. Büyük imtihanlar bunlar. Sen de yavrularından sorumlusun canım. Kip (sağlam) dur derler bizde. Rabbim tüm anneleri evlatlarına bağışlasın
Geçmiş olsun. Geçen kızlar konuşuyordu dediğin gibi.kızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. İki gündür vajinada şişlik çok afedersiniz dış dudaklarda felan şişlik meydana geldi ama kaşıntı idrar da yanma felan yok geçenlerde siz böyle bişey konuşuyordunuz normal mi bu durum acaba
Bu yorumu eşime okudum ne kadar zekice ve mantıklı bir yaklaşım diyorBebekler zaten tüylü 14ten itibaren tuyle kaplaniyorlar, lanugo tüyleri deniyordu sanırım, 20.haftada tamamen tüylü oluyorlar, sonrasında zamanla normale dönüyorlar, asıl kıla tuye bağlı olsa 14ten itibaren yanardik
Daha benim bulantılarım bile bitmemiştiHehehehehh yok öyle birşey halk dilinde söylenti saç çıkması :) artık mideye baskı yapmaya başlıyorlar ondan ve acı ve ekşi yiyince de extra yanma olur
Bende gördüğümden değil de çok afedersin hissederek anladımGeçmiş olsun. Geçen kızlar konuşuyordu dediğin gibi.
Belki bende de vardır ama aşağıları pek göremiyorum
Kuzum artırmayı hiç istemezdim ama 14 KİLO İLE BAYRAĞI TUTTUĞUMA İNANIYORUMHanımlar şimdi hepiniz rahat bir nefes alabilirsiniz. Tam 9 kilo ile ipi sırtlamış bulunuyorum
Kız kaçtın kaç oldun maşallahKuzum artırmayı hiç istemezdim ama 14 KİLO İLE BAYRAĞI TUTTUĞUMA İNANIYORUM
Anaaamm bende ilk kez kilo konusunda bri yerde ilk sırada değilim bak sevindim şimdiKuzum artırmayı hiç istemezdim ama 14 KİLO İLE BAYRAĞI TUTTUĞUMA İNANIYORUM
Bende 77.500 olmusum durmuyor kilo almam da boğazımda gıcık oldum kendimeAnaaamm bende ilk kez kilo konusunda bri yerde ilk sırada değilim bak sevindim şimdişaka bir yana zaten kilolu hamile kaldım. Artık bel ve sırt ağrısından inim inim inliyorum. Doğurup kendimi insana çevirmem lazım
7.haftada tartıldım 55 kiloydumKız kaçtın kaç oldun maşallah
Benim karnım kendi özerkliğini ilan etti inanır mısın elim yüzüm hiçbir yerimde bir değişim yok sadece karnım ve popom çok büyük karınca gibiyim arkada bişi sallanarak geliyoAnaaamm bende ilk kez kilo konusunda bri yerde ilk sırada değilim bak sevindim şimdişaka bir yana zaten kilolu hamile kaldım. Artık bel ve sırt ağrısından inim inim inliyorum. Doğurup kendimi insana çevirmem lazım
Maşallah doktor ne diyor7.haftada tartıldım 55 kiloydum
70 sınırındayım hüüğğğ
Bence sırt agrıları agırlaştıkca hepimizde var ben doktora söyledim ama takviye yazmıştı bol yoğurt peynir süt tüket demişti ben doğuma kadar sırt agrılarını çekemezdim oturuyorum agrıyor yatıyorum agrıyor bence doktora söyleyinAnaaamm bende ilk kez kilo konusunda bri yerde ilk sırada değilim bak sevindim şimdişaka bir yana zaten kilolu hamile kaldım. Artık bel ve sırt ağrısından inim inim inliyorum. Doğurup kendimi insana çevirmem lazım
Çatlaklarınız oluştu mu peki ben kilo aldıkca aklıma çatlamak geliyor :) iştahınızda hep iyiydi sanırım7.haftada tartıldım 55 kiloydum
70 sınırındayım hüüğğğ
Ben bugün diyete başladımBende 77.500 olmusum durmuyor kilo almam da boğazımda gıcık oldum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?