- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #11.481
Çok sağol canım ya az da olsa rahatladımStres yapma, sessiz sakin sırt üstü yat biraz, ekşi ye bakalım, türk kahvesi de olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım ya az da olsa rahatladımStres yapma, sessiz sakin sırt üstü yat biraz, ekşi ye bakalım, türk kahvesi de olur
Çok geçmiş olsun canımKızlar 2 gündür fenayım bi grip oldum berbat haldeyimilac içemiyorum ihlamur kaynattim balli limonlu onu ictim sabah birde şimdi iceyim dedim 2 fincandan fazla icmeyin diyolar yoksa ben bi demligi bitirirdim de
baska ne yapabilirim terleyemiyorum da afada bi hararet basiyor yarim saat sonra geçiyor. Birde hapşırık geliyo gibi burnumda kalıyor oda gözüme vuruyo gözümden yaşlar akıyor akşama kadar agliyo gibi bi burnumu bi gözümü sildim.
Doktora gitsem yapacagi bisey varmi sabahbona göre gideyim. Yapacak biseyi yoksa bosuna gitmiyim yatiyim dinleniyim diyorum
Gözün aydın canım benimKızlar kızlarr.. Çok şükür benim minik kuşum iyiymiş. Şekerli suyu içtim saatimi bekliyorum kan vermek için. O arada baktık bebeğe.Beyindeki sıvı kesesi 9 mmmis ilerleme yok hatta düşme var dedi. 15 gün sonra bir daha kontrole çağırdı. Sadece beyin sıvısına bakacak. Normal kontrol 1 ay sonra. Plesanta iyiymiş eşim öyle duymuş ay plesantayı sormadım dedim sekretere iyi olduğunu söyledi dedi
çıkmış şükür sanırım zaten detaylı doktoru doğum kanalını kurtarmis demişti
856 Gr, 32 cm olmuş cimcimem çok cici de bir poz verdi uyuyordu gördük yüzünü
kesinlikle ablasına benziyor
öğleden sonra sonuçlar için arayacaklar bakalım
![]()
Canım merhaba 2 hafta önce kadar bende öyleydim doktora çıktım ilaçta verdi ama kullanmadım.
İki bardak sıcak suya göz kararı bal ve bir adet limon sıktım ara ara tükettim bana iyi geldi ve atlattım çok şükür bunu deneyebilirsin.
Bol meyvede tüket
Geçmiş olsun.
Su an yine herkes hastalıktan kırılıyor. Bayram ziyaretlerinin de etkisi oldu sanırım. Eşim de çok hasta. Güya benden uzak durmaya çalışıyor. Ama aynı evin içinde illa herkese uğrar illet
25-26. Haftalarda ödem genel bi hamilelik şikayeti. Haricen gebelik şekeri ödem yapar mı bilmiyorum ama gebelik şekeri için diyet yapmaya başladığımdan beri ödem neredeyse tamamen gitti
Beni görenlerin ödemin gitmiş. Süzülmüşsün demesinin yanında; ayağıma olmayan, sıkan ayakkabı rahat oluyor. Sabahları hükmedemediğim odun gibi parmaklarım öğleye doğru anca açılıyordu. Şimdi hiç yok gibi.![]()
Çok geçmiş olsun. Ben de bayram boyunca yattım, hala da devam ediyor etkileri.
Sıcak içeceklerle ilgili bir tavsiyem olacak. Benim doktorum da günde sadece bir fincan ve tek bir çeşit bitki çayı olabilir demişti en baştan beri. O yüzden ılık bir şeyler içme ihtiyacımı sıcak su içine biraz limon sıkıp ve çok az bal ekleyip içerek geçiştirdim, boğazı yumuşatıyor en azından bu tür bir içecek. İstediğim kadar içtim böylece. Limonun fazlası da mideme kötü geldi gerçi ama birkaç gün idare ettik. Limon iyi geliyorsa deneyebilirsiniz.
Hepinize teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Ihlamurdan başka seçenek yok Malesef ki bol sıvı meyve tüket terletsen kendini çok iyi olacak
Biran önce atlatırsın inşallah
Gözün aydın canım benimçok sevindim
Maşallah kuzuya büyüyorlar her ay
Güzel sonuçlar alırsın inşallah![]()
Ben hareketlerini çok hissediyorum ama hissetmediğim anlar saatler de oluyor bebeğimi öğreniyorum yavaş yavaş ne zaman daha hareketli ne yaparsam hareket eder diye deniyorum akşam olmazsa diğer güne hareket ediyor kendini korkutma uzan karnını okşa bastır uyu dinlen hareket eder25inde gittim en son detaylı ultrasona girmiştim herşey çok güzel çıktı çok şükür 24te gel şeker yüklemesi yapalım demiştim. 2 hafta var yani. Şehir hastanesi kadın doğum aciline gitmek de istemiyorum gerçekten insan gibi ilgilenmiyorlarsağlık ocağında aslında kalp atışı dinliyordum ama kapalı malesef bugün
çok yememeye mi çalısıyorsunuz. cunku ben cok acıkıyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum. baya pis boğaz oldum. siz nasıl kontrol ediyorsunuz merak ettim.27'ye girdim 5,5 kg
Ben pusetsiz aldım eski arabayı ve pusetini kullanırım ilk zaman diye. Şimdi de kız 10 aylık pusete gerek yok diye. İnan bilmiyorum o yüzdenCanım merhaba prego lotusa baktım da dönmüyor galiba tek taraflı kullanımı mı var puseti kendimize ceviremiyor muyuz
Çok sağol canım ya. Buraya yazdığımdan beri uzanıyorum ama pek kıpırtı hissetmedim inşallah iyidir bebeğimBen hareketlerini çok hissediyorum ama hissetmediğim anlar saatler de oluyor bebeğimi öğreniyorum yavaş yavaş ne zaman daha hareketli ne yaparsam hareket eder diye deniyorum akşam olmazsa diğer güne hareket ediyor kendini korkutma uzan karnını okşa bastır uyu dinlen hareket eder
Merhaba canımÇok sağol canım ya. Buraya yazdığımdan beri uzanıyorum ama pek kıpırtı hissetmedim inşallah iyidir bebeğimgenellikle geceleri daha hissedilir oluyor ama gündüzleri bu kadar uzun olmamıştı
![]()
sanırım herkeste aynı şey oluyor ben bu sebepten 2 defa acile gittim iyiydi şükür ara ara sessiz kalıyor bebeklerde kafa dinliyor demekkiÇok sağol canım ya. Buraya yazdığımdan beri uzanıyorum ama pek kıpırtı hissetmedim inşallah iyidir bebeğimgenellikle geceleri daha hissedilir oluyor ama gündüzleri bu kadar uzun olmamıştı
![]()
Çok sağol canım ya. Buraya yazdığımdan beri uzanıyorum ama pek kıpırtı hissetmedim inşallah iyidir bebeğimgenellikle geceleri daha hissedilir oluyor ama gündüzleri bu kadar uzun olmamıştı
![]()
120 olmam inşAllah bende 6 kilo aldım çok aldım 77 oldum 250si de varGaliba sütle 100 oluruz
Benim normalde bu hafta 2. Doz vardı ama tatil önümüzdeki hafta olucam120 olmam inşAllah bende 6 kilo aldım çok aldım 77 oldum 250si de varben şekerden korkuyorum bakalım. Ben hala tetanozumu olmadım bu arada 2. Dozu 26. Haftayım gebelik şekeri de bakılmadı
Ayy canım ne güzel anlatmışsın dua et nolur emi akşam bakiim yemekten sonra tepkisi olacak mıı amminn inşallahBugün youtubeda bir doktoru dinledim 28.haftaya kadar bebek az hareket edebilir tedirgin olmayın diyordu.
Sağlık ocağındaki hemşire de 2 saatte bir hareket hissedersin ama yorgunsan ya da sen de hareketliysen hissedemeyebilirsin demişti.
Ben hatta 23. haftaya kadar var yoklu hissediyordum sonradan daha düzenli hissetmeye başladım gün içinde durgun olduğu saatler de oluyor mutlaka. Akşamı bekle bence panik yapma hiç.
Yaa acile gidince ne dicem özel takipliyim ama devlet aciline gidince bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum mu dicem bu haftalarda mı diye ya gülerlersesanırım herkeste aynı şey oluyor ben bu sebepten 2 defa acile gittim iyiydi şükür ara ara sessiz kalıyor bebeklerde kafa dinliyor demekki![]()
22 hafta da çok erken ve modunuz yorgunlugunuz da etki eder 24 ten sonra 25 daha kıpır kıpır oluyorlar endişe etmeyinKızlar selam üşenmeyp ilk sayfadan itibaren tek tek okudum. Ağustos annelerinden geliyorum ama %90temmuz olacak zaten benim doğumum da
Bugün 22.haftaya giriş yaptıkama 2 günden beri bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum. Tatlı yiyorum uzanıyorum karnımı ovalıyorum yine de çok az. Yolunda mıdır herşey
![]()
Hayır gülmezler tabiki ama hem ultrason hemde alttan muayene sistemleri oluyor acildeYaa acile gidince ne dicem özel takipliyim ama devlet aciline gidince bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum mu dicem bu haftalarda mı diye ya gülerlerse![]()
Vajinal muayene kabul etmem eğer gidersem. bi yanım git diyor bi yanım pazartesi gününü bekle diyor ne yapcam bilmiyorum yaa. Evet erken ama ama 2gün öncesine kadar hissedince bi anda kesildi gibi hissettimHayır gülmezler tabiki ama hem ultrason hemde alttan muayene sistemleri oluyor acilde
26+1den bildiriyorumKızlar selam üşenmeyp ilk sayfadan itibaren tek tek okudum. Ağustos annelerinden geliyorum ama %90temmuz olacak zaten benim doğumum da
Bugün 22.haftaya giriş yaptıkama 2 günden beri bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum. Tatlı yiyorum uzanıyorum karnımı ovalıyorum yine de çok az. Yolunda mıdır herşey
![]()
Bende öyleydim çikolata yiyip beklıyordum :) ama o haftalarda normal düşme kanama vs olmadıgı sürece sıkıntı yapmaVajinal muayene kabul etmem eğer gidersem. bi yanım git diyor bi yanım pazartesi gününü bekle diyor ne yapcam bilmiyorum yaa. Evet erken ama ama 2gün öncesine kadar hissedince bi anda kesildi gibi hissettim![]()