- 22 Mayıs 2022
- 246
- 353
- 33
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.621
bende bir haftadır kaçıyorum şeker yüklemesinden cuma günü yaptıracağım artık karar verdim korkuyorum korktuğum için kaçıyorumHayırlısıyla zorlayacak bişey çıkmaz inşallah.
Bende seker yüklemesinden geldim hemen birşeyler alıştırdım yoksa gözlerim kararmaya başlamıştı çıkarken kantinden bi tost alayım dedim 300₺ municuk tost aman dedim kalsin eve geldim 15 dk ya kendim yaptım tostumu
ipimi tığımı dunuttumuşum evde zaman geçmedi, hastane içi hamam 27°c içerisi klimalar dışarıda ayaz varmışcasına çalışıyoruyku bastırdı uyuma sakın dediler, şekerli su boğazımı yaktı burasida sıcak dilim damağım kurudu iki yudum su içeyim dedim onada yok dediler.
Zor geçen 2 saat oldu, bakalım benim sonuç ne çıkacak
Midemiz bulandı ama kusmadık.bende bir haftadır kaçıyorum şeker yüklemesinden cuma günü yaptıracağım artık karar verdim korkuyorum korktuğum için kaçıyorumişin garip tarafı hastane de çalışıyorum oyalanacak bişeylerimde var ama kusma ihtimali beni uzaklaştırıyor
işte benim en kötü huyum midem bulandığı an çıkarırım ki ben tutamam asla :))
İlk doğumumda pentiden önü düğmeli beli lastikli normal bedenime 1 beden büyük (normalda m giyiyorum l aldım) pijama takımları aldım. Birde önü komple düğmeli gecelik almıştım. Emzirmek önü kapalı şeylerle çok zor. doğum sonrası giymek çıkarmakda kolay oldu.Kızlar kendiniz için hastane de hangi pijama yada lohusa seti aldınız Tesettürlüyüm hic bilgim de yok açıkcası hangisi daha iyi olur rahat olur kestiremiyorum
Benim göğüs ucum çok büyükmüş tecrübeli anneler çocuk bunu nasıl tutacak da emecek sen bitiksin diyolar mmesela. Tecrübelerinize dayanarak ben nasıl emzircem
Dün gece aklıma geldi 1 buçuk saat uyumadımAmiingunler azaldikca korkubyukleniyo hepimize yavaştan
Ay kusulacak olan çıkıyor. Zaten tutamıyorsun.işte benim en kötü huyum midem bulandığı an çıkarırım ki ben tutamam asla :))
o zaman hiç kötüyü düşünmüyoruz derin nefes alıp ya allah bismillah diyip yola düşüyoeuz :) bana bakale sanırsın savaşa gidiyorum :)Ay kusulacak olan çıkıyor. Zaten tutamıyorsun.
Ben de tutamam. Sanırım kimse tutamaz.
Şimdiden de sıkma canını o kadar yavDün gece aklıma geldi 1 buçuk saat uyumadım
Benim o kısım bayaaa geniş işte nasıl sokacak ağzınaİlk doğumumda pentiden önü düğmeli beli lastikli normal bedenime 1 beden büyük (normalda m giyiyorum l aldım) pijama takımları aldım. Birde önü komple düğmeli gecelik almıştım. Emzirmek önü kapalı şeylerle çok zor. doğum sonrası giymek çıkarmakda kolay oldu.
Buyıl suwenden almayı düşünüyorum kışlıklar 500 e düşmüş , yazlıklarda 1+1 kampanyası var bin tl ye geliyor. Sezonun gelip daha indirime girmesini bekliyorum
1 tanede sabahlık almıştım koridorda yürürken , gece emzirmeye kalktığımda üstüne geçiriyordum.
Önü komple düğmeli tavsiye ederim emzirirken uyuturken temas için bana kolay olmuştu.
Benim hem memem küçük hemde ucu yok strese girmiştim, sütümde olmayacak ağzınada alamayacak diye. Ama memenin ucunu almıyormuş zaten alınca yara oluyor.Büyük küçük meme ve ucunun çok önemi olmuyormuş. Kahve rengi halkanın hepsini agzına vermen gerekiyormuş
Emzirme ve meme reddi için bebeğin karakteride etkili bir arkadaşım ne yaptıysa emziremede bebek almadı memeyi 6 ay sağarak besledi.
Süt için de en etkilisi su , insanlar o dönemde aşırı zorbalıyorlar sütün yetmiyor, bebek doymuyor , aranıyor fln fln ve lohusalıkta akıl uçası olduğu için insan inanıyorda
Netflixde bebek diye belgesel var tavsiye ederim. Bebeklerin ilk yılını inceliyorlar.
Hande Birsay - hıhıevet (Mükemmel Annelik Beni Teğet Geçti! )
- youtube de tedx konuşması var (kitabıda var ama konuşmasında aynı şeyleri anlatıyor) izlemenizi tavsiye ederim. Aşırı keyifli ve orda güldüğüm şeylerin yüzde 80 yaşadımeşimle kadın videosunda demişti bak başımıza geldi demekki herkes aynı durumda diye teselli ediyorduk birbirimizi
Bana hoffie markasının park yatağı hediye geldi kurulumu yaptım çok da güzel görünüyoKızlaaaar beşikler alındı mı ? Ben park yatak düşünüyorum öneri kabul edebilirim
Sorun değil canım bebek ağzına sığan kadariji alır işini görür. Sen hiç kendini endişelendirme. Yapısal olarak memen küçük emziremezsin, memen büyük emziremezsin, ucun var yok şöyle böyle diyen kimseyi dinleme. En önemlisi ben emzirecegim diye inanarak yola çıkmak. Kafanı rahat tutBenim o kısım bayaaa geniş işte nasıl sokacak ağzına
Kızlaaaar beşikler alındı mı ? Ben park yatak düşünüyorum öneri kabul edebilirim
Kızlar bugün sivas üniversite hastanesinde detaylı ultrason girdim 10 dakika sürdü sürmedi rapora baktım ayrıntılı organ taraması içermez yazıyordu ne anladım ben bu rapordan aynılarınına doktorum da bakıyordu sizin ayrıntılı ultrasonlar nasıl geçmişti?
19-24 hafta arası.Ayrıntılı kaçıncı hafta da yapılıyor
teşekkür ederim . Peki ayrıntılı ultrasonda fotoğraf veriliyor mu ? Özele mi gitmek gerekiyor19-24 hafta arası.
Perinatoloji bölümüne gittin di mi ?Kızlar bugün sivas üniversite hastanesinde detaylı ultrason girdim 10 dakika sürdü sürmedi rapora baktım ayrıntılı organ taraması içermez yazıyordu ne anladım ben bu rapordan aynılarınına doktorum da bakıyordu sizin ayrıntılı ultrasonlar nasıl geçmişti?
Devlete gidersen kesitleri e nabıza yüklüyorlar.teşekkür ederim . Peki ayrıntılı ultrasonda fotoğraf veriliyor mu ? Özele mi gitmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?