İlk doğumumda pentiden önü düğmeli beli lastikli normal bedenime 1 beden büyük (normalda m giyiyorum l aldım) pijama takımları aldım. Birde önü komple düğmeli gecelik almıştım. Emzirmek önü kapalı şeylerle çok zor. doğum sonrası giymek çıkarmakda kolay oldu.
Buyıl suwenden almayı düşünüyorum kışlıklar 500 e düşmüş , yazlıklarda 1+1 kampanyası var bin tl ye geliyor. Sezonun gelip daha indirime girmesini bekliyorum

1 tanede sabahlık almıştım koridorda yürürken , gece emzirmeye kalktığımda üstüne geçiriyordum.
Önü komple düğmeli tavsiye ederim emzirirken uyuturken temas için bana kolay olmuştu.
Benim hem memem küçük hemde ucu yok strese girmiştim, sütümde olmayacak ağzınada alamayacak diye. Ama memenin ucunu almıyormuş zaten alınca yara oluyor.Büyük küçük meme ve ucunun çok önemi olmuyormuş. Kahve rengi halkanın hepsini agzına vermen gerekiyormuş
Emzirme ve meme reddi için bebeğin karakteride etkili bir arkadaşım ne yaptıysa emziremede bebek almadı memeyi 6 ay sağarak besledi.
Süt için de en etkilisi su , insanlar o dönemde aşırı zorbalıyorlar sütün yetmiyor, bebek doymuyor , aranıyor fln fln ve lohusalıkta akıl uçası olduğu için insan inanıyorda
Netflixde bebek diye belgesel var tavsiye ederim. Bebeklerin ilk yılını inceliyorlar.
Hande Birsay - hıhıevet
(Mükemmel Annelik Beni Teğet Geçti! )
- youtube de tedx konuşması var (kitabıda var ama konuşmasında aynı şeyleri anlatıyor) izlemenizi tavsiye ederim. Aşırı keyifli ve orda güldüğüm şeylerin yüzde 80 yaşadım

eşimle kadın videosunda demişti bak başımıza geldi demekki herkes aynı durumda diye teselli ediyorduk birbirimizi