Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Kuzum yüreğini temiz tut iyi çıkacak bebeklerimiz güçlü ve sağlıklılar. Ne güzel ikimizin de aynı gün ve 21+3 detaylı günü Pazartesi buraları şenlendiririz birkaç arkadaş daha vardı. Ben uzun yol gidip geleceğim akşama ancak yazarım paniklemeyin kızlarım.

Ben mesela sol ayağıma çorap giyemiyorum inanılmaz batma ve çekme hissi oluyor ve giderek de artıyor sanki ama doktor normal dedi endişe edilecek bir durum yoktur alışacağızzzzz

Gebelikte bence aşırı olmadığı sürece ağrılar sorun değil bende çok yaşıyorum geceleri heleki karın ağrısı kemik kaburga ağrısı vs.
Ayy hepimiz çekiyormuşuz meğer. Bana özel değilmiş. Tamam o zaman bebişlerimiz sağlıklı olsun da ağrıyı çekeriz sorun değil napalım

Ben o haftalarda şu vajina kemiği mi çatı mı onun 2-3 parmak üstünde çok ağrı yaşadım yürürken, çorap giyerken, yatakta sağa sola dönerken canımı teslim ediyordum doktor normal dedi burada da kızlar benzer şeyler yaşamıştı. Ama göbeğime o kadar yakın değildi benimki canım.

Ay inşallah kuzum ağzın bal yesin ya devlet hastaneleri bu konuda beni inanılmaz geriyor

Gunaydinn
Canim boyle bisey yasamadm ama bir yerde gebelikte elde uyusma olmasinin normal oldugunu belirten bir yazi okumustum. Tekrar denk gelirsem iletecegim sana.

Evet kızlar geldim. Bebeğin elleri ayakları her şeyi tam çok şükür her yerini gördük. Kesinlikle kız detaylıda bunu da teyit ettik. Kalbinde, böbreklerinde, idrar torbasında çene burun kemiginde hiç bir problem yok bin şükür. Daha bir sürü şey saydı da kafamı toparlayamiyorum şuan o yüzden aklımda kalanlar bunlar. Çok hareketliydi de çikolata işe yaramış anlaşılan ki eli ayağı kıpır kipirdi. Esniyordu, suyu ağzına alıp püskürtüyor dedi doktor. Ellerini hep ölçüm yapacağı yerlere getiriyordu çok hareketliydi. Buraya kadar her şey güzel ama beyinde sağ beyin lobundaki sıvı sınırda çıktı. Sol 6.5 mm çıktı sağ 10 hatta 10.1 mm çıktı. Sınırda dedi. Yukselmemesi gerekiyormuş. Doktorumla bundan sonraki süreçte ortak takipte kalacaklarmis.. iki hafta sonra yine gel bakalım dedi. Eve gelince raporu doktoruma attım doktorun söylediklerini yazdım. Doktorum aradı pazartesi gel bir de ben bakayim bebeğine dedi. Dua edin kızlar yukselmesin. Çok stres oldum. Üzüldüm. Benim dayım zihinsel engelli. Bir de teyzem vardı rahmetli oldu o da zihinsel engelliydi. Akraba evliliği değillerdi ama öyle oldular işte. Allah'tan. Beyin dediği an bende her şey bitti diğer anlattıklarını inanın yarı duydum yarı duymadim. Panigim gecmiyor. Plesanta çok yukarı çıkmamış. Ama doğum kanalını kurtarmis gözüküyor dedi. Böyle olup da normal doğan çok çocuk var benim akrabamda bile oldu falan dedi. İnşallah bir şey olmaz kızlar. Ağır kaldırma, kucağına ufak bebek bile alma, karnina sakin tekme falan yeme( kızım da yanimizdaydi ondan dedi muhtemelen) hatta karnini bir yere sürtme bile dedi.. Benden haberler bu kadar. İnşallah diğer giren arkadaşlarım tertemiz sonuçlarla gelirler buraya Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.

Valla kuzucm her gün bir tarafıma giriyor magnezyum biraz rahatlatıyor dün resmen adet sancısı gibi girdi kasıklarıma magnezyumdan 20 dk sonra kesildi kanama olmadığı sürece normal dedi doktorum ☺

Bana yoğunluktan 23.haftaya verdiler ya geç mi kalmış oluyorum acaba

Allah korktuklarından seni ve tüm anneleri korusun canım, sınırın üstünde değilmiş en azından bu da bir teselli diğer güzel haberlerine de sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

Fetal dna testi yaptırdınız mı? benim bebeğimde de iki tarafında da çıkmıştı sonradan kayboldu korkmayın

Stres illa yapıyoruz hepimiz gitmeden kuzum. İnşallah hiçbir şey çıkmayacak bebeğinde Allah'ın izniyle dua edip duracağız başka çaremiz yok
Geçmiş olsun kuzum hamilelikte çok yaşayan varmış duymuştum ama başıma gelmedi hiç. İnşallah geçer bir an önce.
Amin canım inşallah çok sağol. Çıkabilirmis de cikmayada bilirmiş takipte kalacaklar kısacası. İnşallah kuzum inşallah sağlıkla gelir tüm kuzucuklar.

Çok dikkat et canım bol bol dua edelim Allahın izniyle hicbirsey olmaz sorun olmadan doğar yavrun inş. Endişeni çok iyi anlıyorum Rabbime sığınacagız şu güzel günlerin hürmetine ve stres lütfen üzülme olumlu şeylerden bahset güzel şeyleri çağır güzel şeyleri dile getir ki sonuc en güzeli olsun annesi bebişinde etkilenir

Güzel haberlerine sevindim canım inşallah daha da güzel haberler alırsın kalbini ferah tut ve stres yapma

Selamlar kızlar detaylı yaptıran herkese geçmiş olsun inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz Benim de ellerimde hatta koluma yayılan bir uyuşma var özellikle uyanınca çok hissediyorum hani ters bir şekilde de kalmıyor ama niye oluyor bilemedim. Bazen oluyor bazen olmuyor. İnternette de normal bir şey olduğunu okudum o yüzden takılmıyorum Allah'a emanet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…