Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
canım benim üzülme bak M Madame butterfly mesajını okudum az önce onun bebişine de varmış kaybolmuş sonrasında aynı ölçümlerde mi onu bilmiyorum ama içini ferah tut sınırda sonuçta üstü değil biliyorum ne kadar hepimiz söylesek te anne yüreği işte hep akılda kalıyor takipli olacaksın zaten güzel haberlerle geleceksin eminim kötü bir durum olsaydı bunun için doktor da söylerdi bak plesantan bile sana moral oldu en azından doğum kanalının kurtarmış süreç için hala dikkat etmeye çalış Buda geçecek inşallah
En güzeli bebişini gördün bütün herşeyi düzgün
Dularım seninle canım benim sağlıkla alacaksın kucağına bebişini inşallah
Bu güzel mübarek ayda edilen dualarımız seninle olsun

Her sabah iki elim kolum uyuşuk uyanıyorum fazla ayağımın üzerine oturduysam hemen uyusuyo fazla dediğim 15 dk en fazla bende bu sabah topige yazacaktım sizin yazınızı görünce yalnız değilmişim dedim sanırım normal vitamin eksikliğine bağlı diye düşünüyorum
Hiç canını sıkma sınırda demiş bak zamanla kaybolacak Allah'ın izniyle hem bir problem olacak olsa çocuğun farklı bı problemi daha çıkardı demekki herşeyi yerinde sapasağlam bı bebiş oda zamanla kaybolup gidicek annesi böyle mübarek günlerde dualarım seninle sapasağlam al kucağına inşallah

O kadar aynı şeyleri hissediyoruz ki..
Gidip yaptırana kadar ya şurasında bi şey var derse, ya burda böyle bi şey var derse.. bugün git su gün gel derse.. saniyede bin tane senaryo yazdım, kurdum, oynadım..
Beyin en kötüsünü düşünmeye meyilli. İns iki gün sonra güzel haberlerle geleceksin
Yani genel bi şey mi sinir sıkışması gibi.. yoksa hamilelikle mi bağlantılı mı dediler ?
Ödem var mı ?
Yaaa ben de geldim
Bekliyorum heyecan dorukta
İnsallah biraz sonra neseli seyler konusacagiz
Güzel haberlerle gel ins
Rabbim, şu mübarek günlerin hürmetine iyi haberlerle gönlünü ferahlatsın bacım.

Bazen okuyorum. Detaylıda kalbinde delik görüldü. Sonra zamanla kapandı.. Beyninde su varmış. Takibinde azalmış.. o kadar çok parametre var ki. Diğer unsurlar hep güzel ve normal çıkmış çok şükür. Plasentadan endişe ediyordun bak onda iyileşme var. Yukarı çıkıyor.

Orası bi kapalı kutu. Allah herşeye vakıf. Herşeye kudreti yeter. Dua edelim. Sen de bol sadaka ver. Az sadaka çok belayı def eder der annem. Rabbim korktuklarından emin eylesin.

Hersey yolundaymis cok sukur Dualariyla iyi dilekleriyle destek olan herkese cok tesekkur ederim hepiniiiz iyi ki varsiniz guzel anneler 440 gr olmus tosuncuk yumuk yumuk elleriyle hep yuzunu kapatti sagolsun guzel fotiii alamadik Doktorumun demesine gore artik keyifle gecirebilcegim gunlerdeymisim birturlu nasip olmadi ama 20 gun sonra seker yuklemesi ve rutin takip icin cagrildim bakalim artik boyle boyle bitirecegiz bu gunleri

Ya ben geçen bisey izlerken çok güldüm böyle göbeğimin alt tarafı kaslara bi ağrı girdi bi gerildi çok fena oldum hapşırınca aniden gln da olmuştu

Ya ben geçen bisey izlerken çok güldüm böyle göbeğimin alt tarafı kaslara bi ağrı girdi bi gerildi çok fena oldum hapşırınca aniden gln da olmuştu
Gülmekten sıkıntı olmaz merak etme kramp girmiştir, dinlenince geçer bu kramplar, dun ben de gülmekten ağladım acayip katıldım benimde gece ağrım vardı da uzandım biraz uyudum rahatlamisim, hapsirirken biraz oturup sakin yapmaya çalış bı zararı yok ama can acısı yapıyor işte

Tansiyonunu düzenli ölçüyor musun onunla alakalı olabileceğini okumustum bi yerde

Evet kaslardan diye düşünmüştüm ben de magnezyum içsem iyi olucak

Çok şükür hamdolsun darısı bekleyen annelerin başına benimde

Ben de öyle aşırı gergin bi sekılde girdim şehir hastanesinde yaptırdım çok şükür iyi geçti inşallah seninki de çok güzel geçer içini ferah tut

Bu mübarek günlerde Rabbim kalbini ferahlatsın genelde ben de duydum bağırsaklarda parlama beyinde ekojen odak ama devamında kaybolabiliyormuş hep bunlar inşallah seninki de devamında çok güzel geçicek stres yapma bebişin de hissediyor

Yaa bide mesanem cok yakindaymis azcik minyon bir yapidayim zaten ona mi bagli bilmiyorumda bebek poposuyla baski yaptigi anda bir bardak suya wcye gitmen gerekebilir hic endiselenme hatta bazen kacirabilirsin bile dedi insallah o kadar vahimlesmez durum

Bu arada A acemianne92 icini ferah tut Endisen cok normal ama o bebek saglikla gelecek bak gor
Biz temmuz anneleri olarak cogumuz detayliyi guzel atlattik darisi arkamizdan gelecek olanlara
Birde benim dogum haziranin 15 i itibariyle olurmus ama ben burdayim gitmeyecegim oralaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…