- 8 Kasım 2024
- 363
- 648
- 18
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.381
canım benim üzülme bak M Madame butterfly mesajını okudum az önce onun bebişine de varmış kaybolmuş sonrasında aynı ölçümlerde mi onu bilmiyorum ama içini ferah tut sınırda sonuçta üstü değil biliyorum ne kadar hepimiz söylesek te anne yüreği işte hep akılda kalıyor takipli olacaksın zaten güzel haberlerle geleceksin eminim kötü bir durum olsaydı bunun için doktor da söylerdi bak plesantan bile sana moral oldu en azından doğum kanalının kurtarmış süreç için hala dikkat etmeye çalış Buda geçecek inşallahEvet kızlar geldim. Bebeğin elleri ayakları her şeyi tam çok şükür her yerini gördük. Kesinlikle kız detaylıda bunu da teyit ettik. Kalbinde, böbreklerinde, idrar torbasında çene burun kemiginde hiç bir problem yok bin şükür. Daha bir sürü şey saydı da kafamı toparlayamiyorum şuan o yüzden aklımda kalanlar bunlar. Çok hareketliydi de çikolata işe yaramış anlaşılan ki eli ayağı kıpır kipirdi. Esniyordu, suyu ağzına alıp püskürtüyor dedi doktor. Ellerini hep ölçüm yapacağı yerlere getiriyordu çok hareketliydi.Buraya kadar her şey güzel ama beyinde sağ beyin lobundaki sıvı sınırda çıktı. Sol 6.5 mm çıktı sağ 10 hatta 10.1 mm çıktı. Sınırda dedi. Yukselmemesi gerekiyormuş. Doktorumla bundan sonraki süreçte ortak takipte kalacaklarmis.. iki hafta sonra yine gel bakalım dedi. Eve gelince raporu doktoruma attım doktorun söylediklerini yazdım. Doktorum aradı pazartesi gel bir de ben bakayim bebeğine dedi. Dua edin kızlar yukselmesin. Çok stres oldum. Üzüldüm. Benim dayım zihinsel engelli. Bir de teyzem vardı rahmetli oldu o da zihinsel engelliydi. Akraba evliliği değillerdi ama öyle oldular işte. Allah'tan. Beyin dediği an bende her şey bitti diğer anlattıklarını inanın yarı duydum yarı duymadim. Panigim gecmiyor. Plesanta çok yukarı çıkmamış. Ama doğum kanalını kurtarmis gözüküyor dedi. Böyle olup da normal doğan çok çocuk var benim akrabamda bile oldu falan dedi. İnşallah bir şey olmaz kızlar. Ağır kaldırma, kucağına ufak bebek bile alma, karnina sakin tekme falan yeme( kızım da yanimizdaydi ondan dedi muhtemelen) hatta karnini bir yere sürtme bile dedi.. Benden haberler bu kadar. İnşallah diğer giren arkadaşlarım tertemiz sonuçlarla gelirler buraya Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
Her sabah iki elim kolum uyuşuk uyanıyorum fazla ayağımın üzerine oturduysam hemen uyusuyo fazla dediğim 15 dk en fazla bende bu sabah topige yazacaktım sizin yazınızı görünce yalnız değilmişim dedim sanırım normal vitamin eksikliğine bağlı diye düşünüyorumGünaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Kızlar bu arada benim ellerimde inanılmaz bir uyuşma var birkaç haftadır. Yalnızca uyanınca değil gün içinde de oluyor. Uyanınca aşırı çok hissizlik. Doktora da gıttım ortopediye ama doğal olarak herhangi bir şey yapamayız dediler.
Doktor elini atele alalım kullanma dedi ama mümkün olan bir şey değilbu tarz uyuşma yaşayan var mı?
Hiç canını sıkma sınırda demiş bak zamanla kaybolacak Allah'ın izniyle hem bir problem olacak olsa çocuğun farklı bı problemi daha çıkardı demekki herşeyi yerinde sapasağlam bı bebiş oda zamanla kaybolup gidicek annesi böyle mübarek günlerde dualarım seninle sapasağlam al kucağına inşallahEvet kızlar geldim. Bebeğin elleri ayakları her şeyi tam çok şükür her yerini gördük. Kesinlikle kız detaylıda bunu da teyit ettik. Kalbinde, böbreklerinde, idrar torbasında çene burun kemiginde hiç bir problem yok bin şükür. Daha bir sürü şey saydı da kafamı toparlayamiyorum şuan o yüzden aklımda kalanlar bunlar. Çok hareketliydi de çikolata işe yaramış anlaşılan ki eli ayağı kıpır kipirdi. Esniyordu, suyu ağzına alıp püskürtüyor dedi doktor. Ellerini hep ölçüm yapacağı yerlere getiriyordu çok hareketliydi.Buraya kadar her şey güzel ama beyinde sağ beyin lobundaki sıvı sınırda çıktı. Sol 6.5 mm çıktı sağ 10 hatta 10.1 mm çıktı. Sınırda dedi. Yukselmemesi gerekiyormuş. Doktorumla bundan sonraki süreçte ortak takipte kalacaklarmis.. iki hafta sonra yine gel bakalım dedi. Eve gelince raporu doktoruma attım doktorun söylediklerini yazdım. Doktorum aradı pazartesi gel bir de ben bakayim bebeğine dedi. Dua edin kızlar yukselmesin. Çok stres oldum. Üzüldüm. Benim dayım zihinsel engelli. Bir de teyzem vardı rahmetli oldu o da zihinsel engelliydi. Akraba evliliği değillerdi ama öyle oldular işte. Allah'tan. Beyin dediği an bende her şey bitti diğer anlattıklarını inanın yarı duydum yarı duymadim. Panigim gecmiyor. Plesanta çok yukarı çıkmamış. Ama doğum kanalını kurtarmis gözüküyor dedi. Böyle olup da normal doğan çok çocuk var benim akrabamda bile oldu falan dedi. İnşallah bir şey olmaz kızlar. Ağır kaldırma, kucağına ufak bebek bile alma, karnina sakin tekme falan yeme( kızım da yanimizdaydi ondan dedi muhtemelen) hatta karnini bir yere sürtme bile dedi.. Benden haberler bu kadar. İnşallah diğer giren arkadaşlarım tertemiz sonuçlarla gelirler buraya Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
Hayır canım. 24ün sonuna kadar yapılıyor. Devlet hastanelerinde de öyle.Bana yoğunluktan 23.haftaya verdiler ya geç mi kalmış oluyorum acaba
O kadar aynı şeyleri hissediyoruz ki..Benim de randevum bu pazartesi 21+3 oluyor benzer şeyleri söyledi doktor
Devlette yaptırcam ama aşırı gerildim birkaç gündür giden birkaç arkadaşıma bebeğin kurası parladı burası parladı denmiş bi şey demeseler de bari stres yüklenmse
Yani genel bi şey mi sinir sıkışması gibi.. yoksa hamilelikle mi bağlantılı mı dediler ?Günaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Kızlar bu arada benim ellerimde inanılmaz bir uyuşma var birkaç haftadır. Yalnızca uyanınca değil gün içinde de oluyor. Uyanınca aşırı çok hissizlik. Doktora da gıttım ortopediye ama doğal olarak herhangi bir şey yapamayız dediler.
Doktor elini atele alalım kullanma dedi ama mümkün olan bir şey değilbu tarz uyuşma yaşayan var mı?
Güzel haberlerle gel insYaaa ben de geldim
Bekliyorum heyecan dorukta
İnsallah biraz sonra neseli seyler konusacagiz
Rabbim, şu mübarek günlerin hürmetine iyi haberlerle gönlünü ferahlatsın bacım.Evet kızlar geldim. Bebeğin elleri ayakları her şeyi tam çok şükür her yerini gördük. Kesinlikle kız detaylıda bunu da teyit ettik. Kalbinde, böbreklerinde, idrar torbasında çene burun kemiginde hiç bir problem yok bin şükür. Daha bir sürü şey saydı da kafamı toparlayamiyorum şuan o yüzden aklımda kalanlar bunlar. Çok hareketliydi de çikolata işe yaramış anlaşılan ki eli ayağı kıpır kipirdi. Esniyordu, suyu ağzına alıp püskürtüyor dedi doktor. Ellerini hep ölçüm yapacağı yerlere getiriyordu çok hareketliydi.Buraya kadar her şey güzel ama beyinde sağ beyin lobundaki sıvı sınırda çıktı. Sol 6.5 mm çıktı sağ 10 hatta 10.1 mm çıktı. Sınırda dedi. Yukselmemesi gerekiyormuş. Doktorumla bundan sonraki süreçte ortak takipte kalacaklarmis.. iki hafta sonra yine gel bakalım dedi. Eve gelince raporu doktoruma attım doktorun söylediklerini yazdım. Doktorum aradı pazartesi gel bir de ben bakayim bebeğine dedi. Dua edin kızlar yukselmesin. Çok stres oldum. Üzüldüm. Benim dayım zihinsel engelli. Bir de teyzem vardı rahmetli oldu o da zihinsel engelliydi. Akraba evliliği değillerdi ama öyle oldular işte. Allah'tan. Beyin dediği an bende her şey bitti diğer anlattıklarını inanın yarı duydum yarı duymadim. Panigim gecmiyor. Plesanta çok yukarı çıkmamış. Ama doğum kanalını kurtarmis gözüküyor dedi. Böyle olup da normal doğan çok çocuk var benim akrabamda bile oldu falan dedi. İnşallah bir şey olmaz kızlar. Ağır kaldırma, kucağına ufak bebek bile alma, karnina sakin tekme falan yeme( kızım da yanimizdaydi ondan dedi muhtemelen) hatta karnini bir yere sürtme bile dedi.. Benden haberler bu kadar. İnşallah diğer giren arkadaşlarım tertemiz sonuçlarla gelirler buraya Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kızlar sizce sivri değil mi
Kızmiydibenim göbeğimde öyleydi herkes erkek demişti:)
Erkek bekliyorum ama belli olmuyor ki göbekten ama tahminler cogunluk dogru da cıkabiliyor. Hayırlısı olsun hepimiz icinKızmiydiya doktorum 18 haftada 99.9 kız dedi ama hala içmde bi erkek var yada çok istediğim için mi hala var anlamıyorum
Amin canım inşallah detatlıya giricem 2 hafta sonra umarım yine bi süprizle karşılaşmamErkek bekliyorum ama belli olmuyor ki göbekten ama tahminler cogunluk dogru da cıkabiliyor. Hayırlısı olsun hepimiz icin
Ya ben geçen bisey izlerken çok güldüm böyle göbeğimin alt tarafı kaslara bi ağrı girdi bi gerildi çok fena oldum hapşırınca aniden gln da olmuştuKızlar bu arada benim göbek deliğimin 3-4 parmak altında sol tarafta bi ağrım var. Özellikle yatarken sağdan sola dönerken falan çok ağrı yapıyor. Son kontrole gittiğimde de aynı ağrı vardı ve bebek oradaydı. O yüzden mi bilmiyorum bazen endişe veriyor. Sizde böyle ağrılar yaşıyor musunuz ya da yaşadınız mı 18. Haftalarda
Gülmekten sıkıntı olmaz merak etme kramp girmiştir, dinlenince geçer bu kramplar, dun ben de gülmekten ağladım acayip katıldım benimde gece ağrım vardı da uzandım biraz uyudum rahatlamisim, hapsirirken biraz oturup sakin yapmaya çalış bı zararı yok ama can acısı yapıyor işteYa ben geçen bisey izlerken çok güldüm böyle göbeğimin alt tarafı kaslara bi ağrı girdi bi gerildi çok fena oldum hapşırınca aniden gln da olmuştu
Tansiyonunu düzenli ölçüyor musun onunla alakalı olabileceğini okumustum bi yerdeGünaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Evet kaslardan diye düşünmüştüm ben de magnezyum içsem iyi olucakGülmekten sıkıntı olmaz merak etme kramp girmiştir, dinlenince geçer bu kramplar, dun ben de gülmekten ağladım acayip katıldım benimde gece ağrım vardı da uzandım biraz uyudum rahatlamisim, hapsirirken biraz oturup sakin yapmaya çalış bı zararı yok ama can acısı yapıyor işte
Çok şükür hamdolsun darısı bekleyen annelerin başınaHersey yolundaymis cok sukurDualariyla iyi dilekleriyle destek olan herkese cok tesekkur ederim hepiniiiz iyi ki varsiniz guzel anneler 440 gr olmus tosuncuk yumuk yumuk elleriyle hep yuzunu kapatti sagolsun guzel fotiii alamadik Doktorumun demesine gore artik keyifle gecirebilcegim gunlerdeymisim birturlu nasip olmadi ama 20 gun sonra seker yuklemesi ve rutin takip icin cagrildim bakalim artik boyle boyle bitirecegiz bu gunleri
Ben de öyle aşırı gergin bi sekılde girdim şehir hastanesinde yaptırdım çok şükür iyi geçti inşallah seninki de çok güzel geçer içini ferah tutBenim de randevum bu pazartesi 21+3 oluyor benzer şeyleri söyledi doktor
Devlette yaptırcam ama aşırı gerildim birkaç gündür giden birkaç arkadaşıma bebeğin kurası parladı burası parladı denmiş bi şey demeseler de bari stres yüklenmse
Bu mübarek günlerde Rabbim kalbini ferahlatsın genelde ben de duydum bağırsaklarda parlama beyinde ekojen odak ama devamında kaybolabiliyormuş hep bunlar inşallah seninki de devamında çok güzel geçicek stres yapma bebişin de hissediyorEvet kızlar geldim. Bebeğin elleri ayakları her şeyi tam çok şükür her yerini gördük. Kesinlikle kız detaylıda bunu da teyit ettik. Kalbinde, böbreklerinde, idrar torbasında çene burun kemiginde hiç bir problem yok bin şükür. Daha bir sürü şey saydı da kafamı toparlayamiyorum şuan o yüzden aklımda kalanlar bunlar. Çok hareketliydi de çikolata işe yaramış anlaşılan ki eli ayağı kıpır kipirdi. Esniyordu, suyu ağzına alıp püskürtüyor dedi doktor. Ellerini hep ölçüm yapacağı yerlere getiriyordu çok hareketliydi.Buraya kadar her şey güzel ama beyinde sağ beyin lobundaki sıvı sınırda çıktı. Sol 6.5 mm çıktı sağ 10 hatta 10.1 mm çıktı. Sınırda dedi. Yukselmemesi gerekiyormuş. Doktorumla bundan sonraki süreçte ortak takipte kalacaklarmis.. iki hafta sonra yine gel bakalım dedi. Eve gelince raporu doktoruma attım doktorun söylediklerini yazdım. Doktorum aradı pazartesi gel bir de ben bakayim bebeğine dedi. Dua edin kızlar yukselmesin. Çok stres oldum. Üzüldüm. Benim dayım zihinsel engelli. Bir de teyzem vardı rahmetli oldu o da zihinsel engelliydi. Akraba evliliği değillerdi ama öyle oldular işte. Allah'tan. Beyin dediği an bende her şey bitti diğer anlattıklarını inanın yarı duydum yarı duymadim. Panigim gecmiyor. Plesanta çok yukarı çıkmamış. Ama doğum kanalını kurtarmis gözüküyor dedi. Böyle olup da normal doğan çok çocuk var benim akrabamda bile oldu falan dedi. İnşallah bir şey olmaz kızlar. Ağır kaldırma, kucağına ufak bebek bile alma, karnina sakin tekme falan yeme( kızım da yanimizdaydi ondan dedi muhtemelen) hatta karnini bir yere sürtme bile dedi.. Benden haberler bu kadar. İnşallah diğer giren arkadaşlarım tertemiz sonuçlarla gelirler buraya Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
Yaa çok tatlı olmuşTeyzesinin gülüne
Yabancı hesapta gördüm. Tarifi yok. Kafamdan biraz, söküp söküp tekrar ördüm. Bu bakımdan benim için de çok özel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?