- 22 Kasım 2023
- 1.145
- 597
- 43
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.321
Daha değişmez inşallah 18den sonra :)Zaten 18.haftaya kadar bebeğin cinsiyet organı tam gelişmiş olmuyor en belirgin net 18.haftada önceki haftalarda tahmin yapıyor aslında doktorlar.
Ama şöyle bir durum var bebek erkek ise bazen penis ergen oluşmuş olabiliyor onda da cinsiyet erken belli oluyor oğlumda 11.haftada öğrenmiştik erkek diye.
Bu gebeliğimde de 12.haftada kıza benziyor demişti 14.haftda erkek organı gelişmiş felan diye gösterdi yani erkek çıktı 15-16 haftadan önce söylenenler biraz tahmin oluyor genelde
Allah kolaylık versin.Sağlık personeli misin canım?
Lütfen öyle düşünmeBir kaç keredir yazıyorum ama buraya yazdığım hiç bir şeye siz arkadaşlardan cevap alamıyorum. Hep aynı kişiler hep aynı kişilere cevap veriyor gibi. Birbirimize yardımcı olmayacaksak neden bu forumdayız?
Nasıl oldu öyle detaylı da mı çıktı canımHamileliğimin başından beri erkek beklerken kiz olacağını öğrendim tabi sağlıklı olması en başta geliyor ama şaşırdım biraz şimdi kendimi alıştirdim bidaha değişirse üzülürüm
Bana perinatolog 22. Hafta demişti canımKızlar detaylıya tam 20 haftada mi randevu alayım yada 21 de mi en iyi hafta hangisi sizce
Kız bana 22. DeniştiKızlar ben de 20. Hafta civarında olsunn istemiştim. Doktorum beyince bir yapı var o şu an hiç yok 19.-20. Haftalarda oluşmaya başlıyor o yüzden 21. Hafta çok daha iyi olur demişti. Ama lady 20. Haftada yaptırdı demek ki sorun yok20-21 çok farketmez gibi
21+2 22. Hafta mı oluyor kız ben onu bilmiyorumDr, en ideal hafta 21 dedi. (Yani 20+ günler)
Ama ben garanti olsun diye 22. Hafta gittim. (Tam olarak 21+2de)
Genel olarak pozisyonu iyiydi. Ölçümlerin çoğunu rahat yaptı ama sonlara doğru arkasını döndü. Sağa-sola dönerek yattım. Bir iki dk da öyle baktı.
Sonra da son bi sey deneyeceğim müsade edersiniz dedi. Buyrun tabi dedim. Poposunun oldugu yere bi kaç kez eliyle yapıştırdıpat pat vurunca anında hazırola geçti çocuğum
beklenen cinsiyet kızdı erkek çıktı canım başlangıç kilo 71 tahmini doğum 13 Temmuz Y YagmurrTanemY YagmurrTanem canım ben hiç bilgilerimi vermemişim yaş 28 istanbul ilk bebek sat 5 ekim kese 6+2
Ayyyy maşallahhhj çok tatlı Allah sana bağışlasınSevgili teyzecikler buda benim oğluşumun ultrason fotoğrafi
Aman canım iyi ol aman tekrarlamasin
Canım benim yarın tam 21+0 doktorum 22 Şubat-8 Mart arası git diye yazmış kağıda 8 Mart yani 20-22 hafta arası. Bende 21+0 a aldım tam bakalım yarın nasıl döneceğim burayaKızlar detaylıya tam 20 haftada mi randevu alayım yada 21 de mi en iyi hafta hangisi sizce
Evet haftalar öyle ilerliyor işte örnek 20+ ise 21.haftanin içindesin, 21+olduğunda ise 22nin içindesin daha dolmamış oluyor21+2 22. Hafta mı oluyor kız ben onu bilmiyorum
Benim de kafam karışıyor 21+0 oldum ama 22 diyor. 22 mesela 5,5 aylık ama 5 aylık yeni olmuşum diyor. Yarısını geçtik ondan eminim sadece az kaldı kızlar21+2 22. Hafta mı oluyor kız ben onu bilmiyorum
Ay kız ben bunu bilmiyordum o zaman benimde 21+0 oldu şimdi o zaman benimde almam gerekiyor ilk bebeğim ve çok şey öğrendim burda iyi ki varsınızEvet haftalar öyle ilerliyor işte örnek 20+ ise 21.haftanin içindesin, 21+olduğunda ise 22nin içindesin daha dolmamış oluyor
21dolmus 22nin ilk günü olmuş yani, 22+6 da 22dolmus olacak 23olcakAy kız ben bunu bilmiyordum o zaman benimde 21+0 oldu şimdi o zaman benimde almam gerekiyor ilk bebeğim ve çok şey öğrendim burda iyi ki varsınız
Detaylı için 22+0 ı bekliyordumBenim de kafam karışıyor 21+0 oldum ama 22 diyor. 22 mesela 5,5 aylık ama 5 aylık yeni olmuşum diyor. Yarısını geçtik ondan eminim sadece az kaldı kızlar
Allah razı olsun canım ya senden çok şey öğrendim hakkını helal et21dolmus 22nin ilk günü olmuş yani, 22+6 da 22dolmus olacak 23olcak
Allah razı olsun canım ya senden çok şey öğrendim hakkını helal et
Ben çok şey öğrendim senden ve bu mecradan sagolasınAy helallik ne demek bildiğim her şeye atlıyorum, ilk seferki ne yapacağını bilmez hallerimi düşününce belki herşeye yorum yapıyorum diye sıkılıyor da olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?