Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
21+2den bildiriyorum.

İçimde korkularla gittim ama detaylı güzel geçti çok şükür Sadaka vermeliyim

Tüm ölçümler haftasıyla uyumlu.
Rahim ağzı uzunluğu iyi. Oturmuş şekilde duruyordu. Başı ta göğüs altıma dayanmıştı. Birkaç da artistik poz yakaladı Dr. Renkli ultrasonda izlemek ayrı bi keyifli. Artık kilo da almaya başladıkları için görsel anlamda daha güzel resimler veriyolar

Cumaya Dr a randevu almıştım detaylı dosyasını göstermek için. Ama şu an acaba iptal etsem mi diye düşünüyorum. Ama önümüzde şeker yüklemesi var. Bunun için hastaneden mi gün verecekler yoksa mhrs’den mi randevu alacağım, onu da öğrenmeli.

Ayrıca bugün itibariyle 4.1 kg almışım. Tehlikeli aylara giriş yapıyoruz

Eklentiler

• IMG_4686.webp
    208,2 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba kızlar . Detaylı ultrasonunuzu ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz .
Canım benim cumartesi 21+0 tam. O gün yaptıracağım nasipse.
Yani gerçekten inanılmaz hayret verici bir şey sürekli hareket ediyor bir de diyordum ki bu çocuk hımhım mı olacak yok tövbe sabah 6da bi kalkıyor akşama kadar pırpır
Kız hiç durmuyor benimki de şu saatte uyandı diyemiyorum inan ki. Gece yatmadan önce zaten kıpır kıpır yatıyorum bir sağdan bir soldan habire vuruyor onun tekmeleri dinlerken uyuyakaliyorum. Ben uyurken de vuruyor bazen gözümü açıyorum vuruyor oluyor sabah kalkıyorum vuruyor oluyor. Gün içinde de çoğunlukla hareketli. Doğunca da böyle olacaksa yandık diyorum
Ben ilk hamileligimde ne zaman olmuştum hatırlamıyorum 2 doz olmuştum ama. Şimdi şeker yüklemesinden sonra gideceğim tek doz olacak ebe öyle uygun gördü. Ben iki gebeliğimde de kan tahlili verip sağlık ocağında öğrendim o yüzden doktorum hemen yönlendirdi kayıdı yaptılar. Bence bildirimini yap gidip. Onlar ne zaman uygun görürlerse yaparlar aşıyı canım. İlk olduğu için anlamıyor olabilirsin. Bir de daha önce de demiştim kg çok farkettiriyormus hissetme konusunda. Ayrıca plesanta konumu ile de alakalı olabilir. Daha güçlenecek annesi bugün yarın hissedersin artık bence sıkma canını hiç
İnşallah canım inşallah dualarım sizinle tüm detaylıya girecek arkadaşlarım inşallah çok çok güzel sağlıklı haberler ile gelirler herkes tecrübesini yazsın mutlaka
İnşallah canım benimm aynen yazalım buraya nasıl gectigini birbirimizin fikri olsun hem
Coookk sevindim hadi gözün aydın ladyim darısı başımıza. Yerim onu ben ya paşam benim bende ayın 10 u civarına randevu alayım dedim sonraki randevuları zaten otomatik olustuyor benim Dr asistanı. Şeker yuklemesi için en uygun zamanı gidince söyleyip cagirsinlar dedim. Valla 1 aydır hiç kg ma baktığım yok ne durumdayım bilmiyorum habire yiyiyorum galiba bilmek de istemiyorum

Bende 21+6 olarak aldık randevumu bugün hayırlı haberler duyarız inşallah

Gözün aydın darısı başımıza inş burda sizin olumlu dönüşlerinizi alınca insan daha bi heyecanlanıyor

Kilo rekoru bende mi yahuuu ben 6 kilo aldım nerdeyse hafta 19 dün de birisi yazmıştı 3 haftada 500gr almışım diye. Benim akşam ve sabah farkım 500 gr oluyor bakın akşam ve sabah diyorum sabah akşam değil

Merhabalar kızlar nasılsınız?
Bende 2023 Ekim annesiyim inşallah 2025 temmuz annesi de olacağım
Bugün 20+2deyiz.Cuma günü detaylı usgye gideceğiz.
Abisinden vakit buldukça iyiyiz gayet hareketli minik bir kuş Bu bebeğim de erkek seneye hunileri takacağım sanırım
Kilo almaya başladım bu ay i, iştahım da maşallahı var canım sürekli tatlı istiyor sizlerin gebeliği nasıl gidiyor bebişler nasıl?

Merhabalar kızlar nasılsınız?
Bende 2023 Ekim annesiyim inşallah 2025 temmuz annesi de olacağım
Bugün 20+2deyiz.Cuma günü detaylı usgye gideceğiz.
Abisinden vakit buldukça iyiyiz gayet hareketli minik bir kuş Bu bebeğim de erkek seneye hunileri takacağım sanırım
Kilo almaya başladım bu ay, iştahım da maşallahı var canım sürekli tatlı istiyor sizlerin gebeliği nasıl gidiyor bebişler nasıl?

Oyy biraz hızlı gidiyorsunuz ama sonrasında daha çok iştah açılıyor bilginiz olsun

Ben de +3,5 kilo ile devam. Bazen akşam tartılıyorum, sabah yarım kilo fazlalaşmış oluyorum. Bu matematiği aklım almıyor.

Ya ilk kez anne olacağım için mi bilmiyorum ama benim biraz aşağıda sarkma var. Endişelenip doktora gittim idrar torbam sarkmış falan sandım. Normal dedi ama eski haline geri gelmezmiş. Ben sanırım doğumdan sonra bi estetik olurum aşağıdan çünkü o doğumda ıkınmayla falan diz kapağıma iner bu?

Benim karnım toplamadan ve eski kiloma göre +3 kg fazla ile gebe kaldım.
20.haftadayım +1.5 kg aldım çok kilo almadan bitirmek istiyorum bu süreci
Karın da bende kaslarımda açıklık oldu, gebe çoğu kadında görülen diastasis recti deniyor tam düzeltmeden yeniden gebe kalınca şimdi daha beter olacak gibi hissediyorum doğum sonrası spor beslenme bakacağım çaresine ama şimdi düşünmeyin tadını çıkarın

Güzel haberlerle gelememe çok sevindim laydim gözün aydın
yaa ne güzel onları izlemek çok mutluluk verici çok keyifli duygusal anlar
Ben ilk gebelikte gittiğimde direk bana şeker yüklemesini de yapalım dedi doktor yani randevu almıştım tam o zamana denk gelmişti (devlet hastanesinde )
Şeker yüklemesi için bekle istersen önümüzdeki haftaya al belki gittiğin gibi yaparlar hem detaylıyıda o zaman görmüş olurlar bir sıkıntı yok zaten şimdilik

İyi geçmesine çok sevindim ben raporu alıp şehir hastanesinde o anda sonuc için sıra alıp gösterdim eğer özelde takipliysen raporunu ona göstermek için randevu alabilirsin
Ay ben 5 kilo aldım basından beri
Şeker yüklemesi için normal randevu alıp sabah aç gitmeyi düşünüyorum o sekılde mi oluyor bilmiyorum ama

Ay kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız iyi misiniz ya tam on gündür 15 gündür ne bir şey yazabiliyorum ne de giriş yapabiliyordum siteye sürekli uyarı veriyordu bana deli oldum resmen bir yerlerle görüştüm hemen bana bir bağlantı gönderdiler şimdi oradan giriş yapıyorum bu arada 20. haftanın içerisindeyim ama kendimi dokuz aylık olmuş gibi hissediyorum Bayağı bir ağırlaştım nefes darlıkları falan falan var bir de bu burun tıkanıklığı beni mahvediyor hava nemlendiricisi de aldım ama hiçbir işe yaramıyor nefesi çok alamadığım için de kalp çarpıntılarım ve halsizliklerim oluyor doğal olarak vücudu doğru düzgün için bir de Hamzacığım sağ olsun yani 19 aylık bir erkek çocuğuyla evde ugrasmak +2 tane ergen bir de en büyük ergen babaları çabası geç hafta doktora gittiğimde bebeğimizin gelişiminin gayet iyi olduğunu öğrendim bu arada bebişimiz erkek evde dört tane pipili bayağı zor olacak benim için bu haftalarda kilosu boyu nasıl oluyor bilmiyorum ama benimkinin 238 gram boynunda 18 santim olduğunu söyledi ileride mi geride mi onu pek anlayamadım gerçi hamza daha 1:30 yaşında ama hamza‘yla ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum zaten bir yerde okumuştum hamilelikleri ve doğum sürecini hatırlıyor olmuş olsaydı kadınlar tekrar hamile kalmazdı benimki de o misal

Ay benim bazen içim bir eziliyor bir eziliyor..
içim dediğim mesanem. Tuvalete sıkışıklık hissinden ayrı olarak, hani kolunu bi yere çarparsın da sinire denk gelir ya, böyle elektrik çarpmış gibi hissedersin 1-2 saniye; öyle eziliyor mesanem. Üstünde horon mu tepiyor bilmiyorum artık

Sen ne Dr una gittin bilmiyorum ama henüz bu aşamada Dr un bu daha eski haline gelmez demesini anlayamadım. Sonuçta bebek ve rahmin ağırlığıyla bi basınç oluştuğu için bu şikayet oluşuyor. Buna bağlı idrar kacıranlar da vardır. Ama doğum gerçekleştikten sonra baskıya sebep olan ortadan kalkınca mesane de diğer organlar gibi zamanla yerini bulur diye düşünüyorum. Aksi halde her doğumda kalıcı hasar olsa halimiz nice olurdu

Bi teyzem var. Üç çocuğu var. O ameliyat olmuştu, mesaneyi yukarı almışlardı. Doğumlara bağlı olarak bu sorun olmuş demişlerdi ama kadın 60 yaşında hani. Ve dediğim gibi her kadında ve doğumda bunun yaşanacağını sanmıyorum.

Doğumdan sonra eski rahat günlere döneceğiz bacım

Gözün aydınnn olsun çoook çok sevindim maşallahhh bana rahim uzunluğu ile ilgili hiçbir şey demediler ne kendi doktorum ne de detaylıya bakan sanırım sorun olmadığı için söylemediler öyle düşünüyorum. Bana doktorum 3 hafta sonra sabaha randevu al aç gel şeker yüklemesi yapacağız dedi ama devlette nasıl olur bilemiyorum tabi

Evet gerçekten öyle tehlikeli aylar iştahın iyice açıldığı aylar çok zor inşallah totalde herkes kafasında planladığı kilo da tamamlar

Merhaba ben de detaylı için Recep has’a gideceğim. Sizi devamlı mı takip ediyor?
Merhaba, ben 12. hafta ve 22. hafta kontrollerim için gidiyorum.
Yaşımdan dolayı da riskli bir durum oluşabilir diye 30. hafta civarı tekrar gideceğim. Gerçekten çok memnunum. Güler yüzlü ve çok konuşkan birisi değil ama bir risk anında gerçekten çok güven verici.

Saol bacım

Bana da su kadar cm demiyor Dr ama her muayenede “rahim ağzı uzunluğuna bakalım, hmmm iyi” şeklinde konuşuyor. Bize demeseler de bence her sefer bakıyorlar.

Detaylıdan çıkınca CD ve dosya verdiler kızım zamanında yaptıkları gibi. Ordan merak edip baktım cm ne. Bi de haziran topiginde bir iki şey okudum dün. Açıklığı olan ve rahim ağzı kısalığı teşhis edilen istirahat verilen.. ondan dolayı bi algıda seçicilik de oldu bende. Annelik manyaklık çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…