- 8 Ağustos 2011
- 11.004
- 5.298
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.101
Canım benim cumartesi 21+0 tam. O gün yaptıracağım nasipse.Merhaba kızlar . Detaylı ultrasonunuzu ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz .
Kız hiç durmuyor benimki de şu saatte uyandı diyemiyorum inan ki. Gece yatmadan önce zaten kıpır kıpırYani gerçekten inanılmaz hayret verici bir şey sürekli hareket ediyor bir de diyordum ki bu çocuk hımhım mı olacak yok tövbe sabah 6da bi kalkıyor akşama kadar pırpır
Ben ilk hamileligimde ne zaman olmuştum hatırlamıyorum 2 doz olmuştum ama. Şimdi şeker yüklemesinden sonra gideceğim tek doz olacak ebe öyle uygun gördü. Ben iki gebeliğimde de kan tahlili verip sağlık ocağında öğrendim o yüzden doktorum hemen yönlendirdi kayıdı yaptılar. Bence bildirimini yap gidip. Onlar ne zaman uygun görürlerse yaparlar aşıyı canım. İlk olduğu için anlamıyor olabilirsin. Bir de daha önce de demiştim kg çok farkettiriyormus hissetme konusunda. Ayrıca plesanta konumu ile de alakalı olabilir. Daha güçlenecek annesi bugün yarın hissedersin artık bence sıkma canını hiçMrb kızlar 18.haftadayim tetenoz aşısını ne zaman oldunuz ya beni sağlık ocağından kimse aramadı hiç benmi gitsem hangi haftalarda vurulmak gerekiyor bu arada bende hala bebeğimin hareketlerini hissediyorum ya da anlamıyorum ilk oldugu için mi
İnşallah canım benimmİnşallah canım inşallah dualarım sizinle tüm detaylıya girecek arkadaşlarım inşallah çok çok güzel sağlıklı haberler ile gelirler herkes tecrübesini yazsın mutlaka
Coookk sevindim21+2den bildiriyorum.
İçimde korkularla gittim ama detaylı güzel geçti çok şükürSadaka vermeliyim
Tüm ölçümler haftasıyla uyumlu.
Rahim ağzı uzunluğu iyi. Oturmuş şekilde duruyordu. Başı ta göğüs altıma dayanmıştı.Birkaç da artistik poz yakaladı Dr. Renkli ultrasonda izlemek ayrı bi keyifli. Artık kilo da almaya başladıkları için görsel anlamda daha güzel resimler veriyolar
Cumaya Dr a randevu almıştım detaylı dosyasını göstermek için. Ama şu an acaba iptal etsem mi diye düşünüyorum. Ama önümüzde şeker yüklemesi var. Bunun için hastaneden mi gün verecekler yoksa mhrs’den mi randevu alacağım, onu da öğrenmeli.
Ayrıca bugün itibariyle 4.1 kg almışım. Tehlikeli aylara giriş yapıyoruz
çok isterim valla tüm önerilere açığımBen başka hastane önerebilirim birkac kere gittim ama bana uzak yeğenim orda çalışıyor o yüzden güvendiğim yer
Bende 21+6 olarak aldık randevumu bugün hayırlı haberler duyarız inşallahCanım benim cumartesi 21+0 tam. O gün yaptıracağım nasipse.
Kız hiç durmuyor benimki de şu saatte uyandı diyemiyorum inan ki. Gece yatmadan önce zaten kıpır kıpıryatıyorum bir sağdan bir soldan habire vuruyor onun tekmeleri dinlerken uyuyakaliyorum. Ben uyurken de vuruyor bazen gözümü açıyorum vuruyor oluyor sabah kalkıyorum vuruyor oluyor. Gün içinde de çoğunlukla hareketli. Doğunca da böyle olacaksa yandık diyorum
Ben ilk hamileligimde ne zaman olmuştum hatırlamıyorum 2 doz olmuştum ama. Şimdi şeker yüklemesinden sonra gideceğim tek doz olacak ebe öyle uygun gördü. Ben iki gebeliğimde de kan tahlili verip sağlık ocağında öğrendim o yüzden doktorum hemen yönlendirdi kayıdı yaptılar. Bence bildirimini yap gidip. Onlar ne zaman uygun görürlerse yaparlar aşıyı canım. İlk olduğu için anlamıyor olabilirsin. Bir de daha önce de demiştim kg çok farkettiriyormus hissetme konusunda. Ayrıca plesanta konumu ile de alakalı olabilir. Daha güçlenecek annesi bugün yarın hissedersin artık bence sıkma canını hiç
İnşallah canım benimmaynen yazalım buraya nasıl gectigini birbirimizin fikri olsun hem
Coookk sevindimhadi gözün aydın ladyim darısı başımıza. Yerim onu ben ya paşam benim bende ayın 10 u civarına randevu alayım dedim sonraki randevuları zaten otomatik olustuyor benim Dr asistanı. Şeker yuklemesi için en uygun zamanı gidince söyleyip cagirsinlar dedim. Valla 1 aydır hiç kg ma baktığım yok ne durumdayım bilmiyorum habire yiyiyorum galiba bilmek de istemiyorum
Erdem hastanesi Gülçin hanımmçok isterim valla tüm önerilere açığım
Bende 22+6 ya denk gelecek şekilde aldım randevuyuBen 22+ 2 ye denk geliyor randevum devlet hastanesinde 24 haftaya kadar vaktiniz var diye biliyorum özeller de 1 hafta esneyebilir diye okumuştum burda
Gözün aydın darısı başımıza inş21+2den bildiriyorum.
Rahim ağzı uzunluğu iyi. Oturmuş şekilde duruyordu. Başı ta göğüs altıma dayanmıştı.Birkaç da artistik poz yakaladı Dr. Renkli ultrasonda izlemek ayrı bi keyifli. Artık kilo da almaya başladıkları için görsel anlamda daha güzel resimler veriyolar
Cumaya Dr a randevu almıştım detaylı dosyasını göstermek için. Ama şu an acaba iptal etsem mi diye düşünüyorum. Ama önümüzde şeker yüklemesi var. Bunun için hastaneden mi gün verecekler yoksa mhrs’den mi randevu alacağım, onu da öğrenmeli.
Oyy biraz hızlı gidiyorsunuz ama sonrasında daha çok iştah açılıyor bilginiz olsunGözün aydın darısı başımıza inşburda sizin olumlu dönüşlerinizi alınca insan daha bi heyecanlanıyor
Kilo rekoru bende mi yahuuu ben 6 kilo aldım nerdeyse hafta 19dün de birisi yazmıştı 3 haftada 500gr almışım diye. Benim akşam ve sabah farkım 500 gr oluyor bakın akşam ve sabah diyorum sabah akşam değil
Benim karnım toplamadan ve eski kiloma göre +3 kg fazla ile gebe kaldım.Ben de +3,5 kilo ile devam. Bazen akşam tartılıyorum, sabah yarım kilo fazlalaşmış oluyorum. Bu matematiği aklım almıyor.
Ya ilk kez anne olacağım için mi bilmiyorum ama benim biraz aşağıda sarkma var. Endişelenip doktora gittim idrar torbam sarkmış falan sandım. Normal dedi ama eski haline geri gelmezmiş. Ben sanırım doğumdan sonra bi estetik olurum aşağıdan çünkü o doğumda ıkınmayla falan diz kapağıma iner bu?
Güzel haberlerle gelememe çok sevindim laydim21+2den bildiriyorum.
İyi geçmesine çok sevindim ben raporu alıp şehir hastanesinde o anda sonuc için sıra alıp gösterdim eğer özelde takipliysen raporunu ona göstermek için randevu alabilirsin21+2den bildiriyorum.
Ay benim bazen içim bir eziliyor bir eziliyor..Ben de +3,5 kilo ile devam. Bazen akşam tartılıyorum, sabah yarım kilo fazlalaşmış oluyorum. Bu matematiği aklım almıyor.
Ya ilk kez anne olacağım için mi bilmiyorum ama benim biraz aşağıda sarkma var. Endişelenip doktora gittim idrar torbam sarkmış falan sandım. Normal dedi ama eski haline geri gelmezmiş. Ben sanırım doğumdan sonra bi estetik olurum aşağıdan çünkü o doğumda ıkınmayla falan diz kapağıma iner bu?
Gözün aydınnn olsun çoook çok sevindim maşallahhh21+2den bildiriyorum.
Merhaba, ben 12. hafta ve 22. hafta kontrollerim için gidiyorum.Merhaba ben de detaylı için Recep has’a gideceğim. Sizi devamlı mı takip ediyor?
Saol bacımGözün aydınnn olsun çoook çok sevindim maşallahhhbana rahim uzunluğu ile ilgili hiçbir şey demediler ne kendi doktorum ne de detaylıya bakan sanırım sorun olmadığı için söylemediler öyle düşünüyorum. Bana doktorum 3 hafta sonra sabaha randevu al aç gel şeker yüklemesi yapacağız dedi ama devlette nasıl olur bilemiyorum tabi
Evet gerçekten öyle tehlikeli aylar iştahın iyice açıldığı aylar çok zor inşallah totalde herkes kafasında planladığı kilo da tamamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?