Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    107
Kızlar merhaba benim de bir sorum var sizlere uyuyup uyuyup uyanamayan var mı ben çok uyuyorum aşırı uyanamıyorum dün 1 de yattım bu gün 11 de kalktım elimi yüzümü yıkadım koltukta tekrar uyudum 1 buçukta kalktım bu kadar çok uyuyan var mı

Günaydın aaa ben de sabah tetanoz aşısı vuruldum 20+3'teyim. Şeker testini de mi asm yapıyormuş ıyy ebeden kurtulamıyorum
Hastanede de yapılıyormuş. Yönlendirirse gelirsin kendileri de yapabiliyor dediler bana da. Ben ilçede yaşıyorum o yüzden asmde yaptırmak kolay olur benim için orda yaptırırım doktora danışıp. Siz zamanı gelince doktorunuzla konuşursunuz orada yaptırabilirsiniz herhalde

Ay ben 5-15 haftalar arası öyle uyumuştum ki sadece işe gitmek için kalkıyor işte de uyumamak için kendimi zor tutuyordum. Akşam 5ten sabah 6lara kadar uyuyordum. Herhalde yetti de arttı. 19. haftamdayım artık öyle uyku problemim yok. Siz kaç haftalıksınız? Bana doktorum 14ten sonra rahatlarsın demişti öyle oldu

kızlaar bende 5 marta detaylı ultrason randevusu aldım tam 21 haftalık olacağım eşimle tartışıyoruz ona göre 21. hafta erkenmiş şöyle 22 23 de gitsem daha iyi olurmuş bir türlü çocuğun haftasını kabullenemiyor ona göre daha rahme yeni düştü :)))

Ben de 21. haftada gitmeyi düşünüyorum sanki yeterli ya 21. hafta .Daha ilerisinin uygun olacağını söyleselerdi öyle olurdu uyarırdı doktorlar diye düşünüyorum .

Ben de 21. haftada gitmeyi düşünüyorum sanki yeterli ya 21. hafta .Daha ilerisinin uygun olacağını söyleselerdi öyle olurdu uyarırdı doktorlar diye düşünüyorum .
ben 10 marta istedim 21+5 felan olacaktı doktor beklemeyelim o kadar dedi 5 marta verdi randevuyu

Kızlar benim de detaylım vardı bugün şehir hastanesinde yaptırdım çok şükür her şey yolunda güzel geldi elhamdülillah 1 ay sonra şeker yüklemesi var gel dediler. Bir de Ramazan da oruç tutucaklar düşünenler var mı

Gözünüz aydın hangi şehir hastanesi acaba randevu alırken detaylı bakılmaz yazıyormuydu? Ben oruç tutmayı düşünmüyorum. Doktorum uygun görmüyor bebek için.

Gözünüz aydın hangi şehir hastanesi acaba randevu alırken detaylı bakılmaz yazıyormuydu? Ben oruç tutmayı düşünmüyorum. Doktorum uygun görmüyor bebek için.
Ankara Bilkent Şehir hastanesinde oldum 12. Haftada randevu almıstım yok perinatoloji radyoloji yaptı zaten muayeneyi rapor verdi sonra onunla normal kadın doğuma gittim gösterdim her sey güzel dedi . O sekılde oldu ben de tutamam gibi geliyor şuan sabahları bulantım oluyor ac kalırsam

Gözün aydın canım
Ben tutmayı düşünüyorum canım yani yapabiliriz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum çok zorlanırsam belki aralarda bir kaç tane tutmam geçen akşam konusu evde açılınca eşim baya tepki verdi tabi saçmalama öyle bir şey yapma sakın sen hamilesin çocuk için iyi değil deyip durdu ama ben yapabildiğim kadarını yaparım dedim bakalım hayırlısı ile Ramazan ayı hepimizi için bereketli sağlıklı bir şekilde gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…