Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Rol çalmak.. bunun adı bu, ne anlamı kaldı ki herkes biliyor zaten yalandan davet edip yalandan sasirin mı diyeceksiniz, bende sinir oluyorum bu durumlara tamamen rol çalma.
Gerçekten geriliyorum çok bizim 2 kaybımız var kalp atışı durması sonucu bu bebeğimizde tüple oldu zaten paylaşım filan yapılmasını, 6 aylık olmadanda kimsenin duymasını istemedik he sokakta bir yerde karnımı görür insanlar tabi ona bir şey diyemeyiz sonuçta ama bir sosyal medya konusu 2 aydır ben atıcam ben paylaşıcam ben şuna söylcm en son eşime geçen hafta çıkıştm geriliyorum çocuga yansıyo yeter artık uyar ablanı dedim eşim mesaj atmıs istemiyoruz niye ısrar ediyorsun diye filan hepsi aklımda değil hiç bişi yazmamış ama bitmiyor ya sinirim zıplıyor

Allah askina kendi çocuğu yok mu yasamamis mi bunları, müsade etsin kendi gebeliğinin sürecinin tadını sen çıkar sen yasa, ha o yasamadiysa vakti gelince yaşar yani, ne bu önüne geçip senin surecine dahil olmak, sen paylaştıktan sonra ne isterse paylaşsın ama ilk öncelik senin, bu saygı gerektiren bir şey, ayıp ediyorlar

Aslında kast ettiğim o eşime dedim demin konuşurken hastanedede kimseyi istemiyorum diye olur mu öyle diyor niye ablan ordanda bilgi mi verecek x bebeğimiz x saatte x kiloda x cm normal/sezeryan doğdu diye dedim haddini aşıyor patlcm az kaldı huzursuzluk olmasın diye susuyorum resmen diğeri bir şeye karışmıyor kv filanda hiç bir şeyin içinde yok 40 yasında insana ben mi öğreticm bunu yani herşeyden soğudum resmen

Ya benim de idrardan yana başım dertte. Daha yeni lavabodan çıkmış oluyorum. Hapşırınca kaçtı bir damla. Daha yaşımız genç normal mi bu bebek çok da büyük değil. Tuvaletim geliyor gidince çok az çıkıyor bilmiyorum napıcam

Ay bir şey demek istemm soğukluk olsun istemem de, hıc gerek yok ya hastaneye falan, o halde insan birşey cekemiyor herşey batıyor hiç gerek yok, biraz sınır bilmesi lazım, onun ki saygısızlık oluyor artık, en nefret ettiğim şey bazı şeyleri yaşayıp görmüş insanlar yeni yasayanlara saygı gösterip çekilmiyor, yasamayanda haddini bilip yasayacagi zamanı beklemiyor, illa ki o yasayanin sürecine karışıp huzur bozuyorlar, anlatabildim mi bilmiyorum

Ya bu eş anne abla vs hep mi aynı olur, bende 14.haftaya kadar söylemedim söylediğim dakika itibari ile annesi mahalleye yaymaya gitti ki ben ilk gebeliğimde nazardan bişeyler yaşadığımı düşünüyorum ve onlara da böyle düşündüğümü söyledim ama anlayışsızlar. Aklımızda olan ismi de söyledik şimdi arkadaşlarım bana söylüyor bu ismi koyacakmışsın diye şaşkınım hiç akıllanmamışlar

Benim kaçmadıda kaçacak raddeye geliyor yani sebamed jelini aldım duşa girsemde girmesemde bir gün onla sıcak suyla yıkıyorum genital bölgemi bir gün yapmıyorum ((ph dengesinin içine etmemek için))birde iç çamaşırımı her gün değişip nioli damlatıyorum yıkadığım günler rahat geçiyor azıcık dus başlığını kasıklarıma filan tutuyorum çok kaynar olmuyo su ama yaparsan ona dikkat et oda iyi geliyor çözümü yok başka malesef doğuma kadar idare edeceğiz

Keşke demeseydim diyorum bu aralar

Enfeksiyon veya üşütmeden midir diyorsun? Mantıklı ben de yapayım söyledikleri. Çok teşekkür ederim

Aynı durumdayız canım benim kv. Çekiniyor ablasında sıkıntı rahatsızlanıyorum cidden gözü değiyo milletin bugün sancım vardı idrar yolum dürtüp duruyo ayrı günde sakız etmiş yine 2 saat önce öğrendim onuda bilmediğim halde nasıl etkiliyor görüyoruz yani okudum okudum sancm geçti şükür var sanki başka konu yok bırakmıyorlar biz söyleyelim biz paylaşalım bir şeyleri hazır olduğumuzda yani sanane vallahi bezdim

Enfeksiyon veya üşütmeden midir diyorsun? Mantıklı ben de yapayım söyledikleri. Çok teşekkür ederim
Enfeksiyon bende çıkmadı bu sefer ama ayaklarım hep soğuk benim havalarda malum çorapla bile buz oluyor sıcak su torbasını alıyorum uzanıp ayagımın altına hemen hemen her gün sende sıcak tut ayaklarını belkide bu kadar temkinden dolayı enfeksiyona çevirmiyor o yanmada yapıyor çünkü beter oluyor insan nioli yağıda zaten enfeksiyon önlüyor teninde dene bir yapacaksan yakabiliyor benim genitali azıcık sızlatıyordu artık çamaşırın dışından damlatıyorum ama etki sağlıyor bir damla damlatıyorsun 5 dk havalandır giy mis sağlıkla atlatalım şu 4 ayı inşallah

Anladım canım ama olsun soğuklukta olması gerekiyorsa ben gerilmek istemiyorum hastanedede kanaması var gazı var 6 senelik evliyim eşim duymamıştır gaz konusunu daha ben nasıl rahat edebilirim yani her insan rahat değil malesef ilk yani benimde bizde isteriz atalım kutlayalım eğlenelim ama bir insan istemiyorsa saygı duyacaksın yani cahil cahil hareketler sanki doğurmamış gibi bide en komiği ben beyaz elbise aldım parti için beyaz kombin yapmış kendine foto atıyor ben böyle gelcem diye agsgsghs valla ruh hastalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…