- 27 Nisan 2020
- 172
- 280
- 53
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.941
kızarmıs ekmek üstüne Çırpılmış yumurta üstüne ezilmiş tuz limon kırmızı biber atılmış avokado kesinlikle bir deneyin bayılıyorumEn iğrenç tat ya sarımsaklı falan nasıl yiyorlar öyle ben anlayamadım bı turlu berbat birşey
Gerçekten geriliyorum çok bizim 2 kaybımız var kalp atışı durması sonucu bu bebeğimizde tüple oldu zaten paylaşım filan yapılmasını, 6 aylık olmadanda kimsenin duymasını istemedik he sokakta bir yerde karnımı görür insanlar tabi ona bir şey diyemeyiz sonuçta ama bir sosyal medya konusu 2 aydır ben atıcam ben paylaşıcam ben şuna söylcm en son eşime geçen hafta çıkıştm geriliyorum çocuga yansıyo yeter artık uyar ablanı dedim eşim mesaj atmıs istemiyoruz niye ısrar ediyorsun diye filan hepsi aklımda değil hiç bişi yazmamış ama bitmiyor ya sinirim zıplıyorRol çalmak.. bunun adı bu, ne anlamı kaldı ki herkes biliyor zaten yalandan davet edip yalandan sasirin mı diyeceksiniz, bende sinir oluyorum bu durumlara tamamen rol çalma.
Hatiriniza surada verilen tarifleri deneyeceğim yakızarmıs ekmek üstüne Çırpılmış yumurta üstüne ezilmiş tuz limon kırmızı biber atılmış avokado kesinlikle bir deneyin bayılıyorum
Merhaba ben de detaylı için Recep has’a gideceğim. Sizi devamlı mı takip ediyor?Recep Has’ın kliniğir gidiyorum. Babaları da alıyor. Çok da memnunum tavsiye ederim.
Kesinlikle deneyin ben sandviçlere salatalara hep yakıştırırım severimHatiriniza surada verilen tarifleri deneyeceğim yamarkete çıkınca alacağım ürünlerden biri
Allah askina kendi çocuğu yok mu yasamamis mi bunları, müsade etsin kendi gebeliğinin sürecinin tadını sen çıkar sen yasa, ha o yasamadiysa vakti gelince yaşar yani, ne bu önüne geçip senin surecine dahil olmak, sen paylaştıktan sonra ne isterse paylaşsın ama ilk öncelik senin, bu saygı gerektiren bir şey, ayıp ediyorlarGerçekten geriliyorum çok bizim 2 kaybımız var kalp atışı durması sonucu bu bebeğimizde tüple oldu zaten paylaşım filan yapılmasını, 6 aylık olmadanda kimsenin duymasını istemedik he sokakta bir yerde karnımı görür insanlar tabi ona bir şey diyemeyiz sonuçta ama bir sosyal medya konusu 2 aydır ben atıcam ben paylaşıcam ben şuna söylcm en son eşime geçen hafta çıkıştm geriliyorum çocuga yansıyo yeter artık uyar ablanı dedim eşim mesaj atmıs istemiyoruz niye ısrar ediyorsun diye filan hepsi aklımda değil hiç bişi yazmamış ama bitmiyor ya sinirim zıplıyor
Aslında kast ettiğim o eşime dedim demin konuşurken hastanedede kimseyi istemiyorum diye olur mu öyle diyor niye ablan ordanda bilgi mi verecek x bebeğimiz x saatte x kiloda x cm normal/sezeryan doğdu diye dedim haddini aşıyor patlcm az kaldı huzursuzluk olmasın diye susuyorum resmen diğeri bir şeye karışmıyor kv filanda hiç bir şeyin içinde yok 40 yasında insana ben mi öğreticm bunu yani herşeyden soğudum resmenAllah askina kendi çocuğu yok mu yasamamis mi bunları, müsade etsin kendi gebeliğinin sürecinin tadını sen çıkar sen yasa, ha o yasamadiysa vakti gelince yaşar yani, ne bu önüne geçip senin surecine dahil olmak, sen paylaştıktan sonra ne isterse paylaşsın ama ilk öncelik senin, bu saygı gerektiren bir şey, ayıp ediyorlar
Ya benim de idrardan yana başım dertte. Daha yeni lavabodan çıkmış oluyorum. Hapşırınca kaçtı bir damla. Daha yaşımız genç normal mi bu bebek çok da büyük değil. Tuvaletim geliyor gidince çok az çıkıyor bilmiyorum napıcamUykusuz her geceeğğğiyi geceler kızlar bu çiş hissi nasıl geçecek yahu bir gün oluyor bir gün olmuyor bebeğin pozisyondan mı kaynaklanıyor acaba enfeksiyon olsa yanma yapacak test temiz ben mağdur wcden çıkıyorum idrar yolunda kalmış gibi oluyor bezdim valla
Ay bir şey demek istemm soğukluk olsun istemem de, hıc gerek yok ya hastaneye falan, o halde insan birşey cekemiyor herşey batıyor hiç gerek yok, biraz sınır bilmesi lazım, onun ki saygısızlık oluyor artık, en nefret ettiğim şey bazı şeyleri yaşayıp görmüş insanlar yeni yasayanlara saygı gösterip çekilmiyor, yasamayanda haddini bilip yasayacagi zamanı beklemiyor, illa ki o yasayanin sürecine karışıp huzur bozuyorlar, anlatabildim mi bilmiyorumAslında kast ettiğim o eşime dedim demin konuşurken hastanedede kimseyi istemiyorum diye olur mu öyle diyor niye ablan ordanda bilgi mi verecek x bebeğimiz x saatte x kiloda x cm normal/sezeryan doğdu diye dedim haddini aşıyor patlcm az kaldı huzursuzluk olmasın diye susuyorum resmen diğeri bir şeye karışmıyor kv filanda hiç bir şeyin içinde yok 40 yasında insana ben mi öğreticm bunu yani herşeyden soğudum resmen
Ya bu eş anne abla vs hep mi aynı olur, bende 14.haftaya kadar söylemedim söylediğim dakika itibari ile annesi mahalleye yaymaya gitti ki ben ilk gebeliğimde nazardan bişeyler yaşadığımı düşünüyorum ve onlara da böyle düşündüğümü söyledim ama anlayışsızlar. Aklımızda olan ismi de söyledik şimdi arkadaşlarım bana söylüyor bu ismi koyacakmışsın diye şaşkınım hiç akıllanmamışlarKızlar bu arada ben biraz sinirlendim bugün bana bir fikir verin bizim fetalden cinsiyet 1 ay oldu belirleneli sadece annem kv bide görümceler biliyodu biz cinsiyet partisi yapmaya karar verdik arkadaşlarımızın ısrarı ile normalde bugün olacaktı kar vs durumundan iptal ettik böyle olunca biz cinsiyeti söylememe kararı aldık herkes aynı anda öğrensin diye ama bir değil iki değil görümcem herkese yaymış söylemeceğimizi bildiği halde c.tesi düğünde herkes aa kız geliyormuş filan dedi bugunde dıdısının dıdısı bir kişi instadan mesaj atmış işte kızın olcakmış hayırlı olsun filan gerçekten sinirlendim eşim aman nolck filan geçiştirdi ama ben parti işinden soğudum süsler vs hazırdı evde yapıcm video çekeriz kimseyide çağırmcm dedm eşimde olmaz öyle diğer insanlara dedik diyor ama gerçekten içimden gelmiyor amaç ne yani siz olsanız napardınız?
Benim kaçmadıda kaçacak raddeye geliyor yani sebamed jelini aldım duşa girsemde girmesemde bir gün onla sıcak suyla yıkıyorum genital bölgemi bir gün yapmıyorum ((ph dengesinin içine etmemek için))birde iç çamaşırımı her gün değişip nioli damlatıyorum yıkadığım günler rahat geçiyor azıcık dus başlığını kasıklarıma filan tutuyorum çok kaynar olmuyo su ama yaparsan ona dikkat et oda iyi geliyor çözümü yok başka malesef doğuma kadar idare edeceğizYa benim de idrardan yana başım dertte. Daha yeni lavabodan çıkmış oluyorum. Hapşırınca kaçtı bir damla. Daha yaşımız genç normal mi bu bebek çok da büyük değil. Tuvaletim geliyor gidince çok az çıkıyor bilmiyorum napıcam
Keşke demeseydim diyorum bu aralarYa bu eş anne abla vs hep mi aynı olur, bende 14.haftaya kadar söylemedim söylediğim dakika itibari ile annesi mahalleye yaymaya gitti ki ben ilk gebeliğimde nazardan bişeyler yaşadığımı düşünüyorum ve onlara da böyle düşündüğümü söyledim ama anlayışsızlar. Aklımızda olan ismi de söyledik şimdi arkadaşlarım bana söylüyor bu ismi koyacakmışsın diye şaşkınım hiç akıllanmamışlar
Enfeksiyon veya üşütmeden midir diyorsun? Mantıklı ben de yapayım söyledikleri. Çok teşekkür ederimBenim kaçmadıda kaçacak raddeye geliyor yani sebamed jelini aldım duşa girsemde girmesemde bir gün onla sıcak suyla yıkıyorum genital bölgemi bir gün yapmıyorum ((ph dengesinin içine etmemek için))birde iç çamaşırımı her gün değişip nioli damlatıyorum yıkadığım günler rahat geçiyor azıcık dus başlığını kasıklarıma filan tutuyorum çok kaynar olmuyo su ama yaparsan ona dikkat et oda iyi geliyor çözümü yok başka malesef doğuma kadar idare edeceğiz
Aynı durumdayız canım benim kv. Çekiniyor ablasında sıkıntı rahatsızlanıyorum cidden gözü değiyo milletin bugün sancım vardı idrar yolum dürtüp duruyo ayrı günde sakız etmiş yine 2 saat önce öğrendim onuda bilmediğim halde nasıl etkiliyor görüyoruz yani okudum okudum sancm geçti şükürYa bu eş anne abla vs hep mi aynı olur, bende 14.haftaya kadar söylemedim söylediğim dakika itibari ile annesi mahalleye yaymaya gitti ki ben ilk gebeliğimde nazardan bişeyler yaşadığımı düşünüyorum ve onlara da böyle düşündüğümü söyledim ama anlayışsızlar. Aklımızda olan ismi de söyledik şimdi arkadaşlarım bana söylüyor bu ismi koyacakmışsın diye şaşkınım hiç akıllanmamışlar
Enfeksiyon bende çıkmadı bu sefer ama ayaklarım hep soğuk benim havalarda malum çorapla bile buz oluyor sıcak su torbasını alıyorum uzanıp ayagımın altına hemen hemen her gün sende sıcak tut ayaklarını belkide bu kadar temkinden dolayı enfeksiyona çevirmiyor o yanmada yapıyor çünkü beter oluyor insan nioli yağıda zaten enfeksiyon önlüyor teninde dene bir yapacaksan yakabiliyor benim genitali azıcık sızlatıyordu artık çamaşırın dışından damlatıyorum ama etki sağlıyor bir damla damlatıyorsun 5 dk havalandır giy misEnfeksiyon veya üşütmeden midir diyorsun? Mantıklı ben de yapayım söyledikleri. Çok teşekkür ederim
Valla tecrübe kuzum 2. Çocuk Olsa asla asla ve asla söylemem bu saatten sonra atarım 4. Ayda post 7 kat yabancıyla aynı anda öğrenirler artıkKeşke demeseydim diyorum bu aralar
Anladım canım ama olsun soğuklukta olması gerekiyorsa ben gerilmek istemiyorum hastanedede kanaması var gazı var 6 senelik evliyim eşim duymamıştır gaz konusunu daha ben nasıl rahat edebilirim yani her insan rahat değil malesef ilk yani benimde bizde isteriz atalım kutlayalım eğlenelim ama bir insan istemiyorsa saygı duyacaksın yani cahil cahil hareketler sanki doğurmamış gibi bide en komiği ben beyaz elbise aldım parti için beyaz kombin yapmış kendine foto atıyor ben böyle gelcem diye agsgsghs valla ruh hastalığıAy bir şey demek istemm soğukluk olsun istemem de, hıc gerek yok ya hastaneye falan, o halde insan birşey cekemiyor herşey batıyor hiç gerek yok, biraz sınır bilmesi lazım, onun ki saygısızlık oluyor artık, en nefret ettiğim şey bazı şeyleri yaşayıp görmüş insanlar yeni yasayanlara saygı gösterip çekilmiyor, yasamayanda haddini bilip yasayacagi zamanı beklemiyor, illa ki o yasayanin sürecine karışıp huzur bozuyorlar, anlatabildim mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?