Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Kızlarrrr detaylı ultrason için istanbul da hangi hastanelerde yapılıyor ayyyy özel de fiyati aşırı pahalı geldi bana zamanımda kalmadı rica ediyorum bi destek olun bilgisi olan varsa ne yapmam lazımmm

Kızlar kullandığım demir takviyeleri ciddi yan etki yaptı bana. Misal, gynoferon mahvetti bagırsaklarımı. Devamlı ishal, gaz.. önceki hamileliğimde kullandığım ferro sanol da tam kabız yapmasa da tembellik yaptı. Şişkinlik, gaz ve koku da.

Şimdi ideal demir hapımı buldum.

Solgarı bir süredir kullanıyorum. Kuşkusuz yan etkisi en az, bağırsak düzenimi bozmayan takviye oldu. Aynı dertten muzdarip arkadaşlar varsa tavsiye ediyorum. 90lısını eczaneden 540 tl ye aldım.

Günlük kullandığım haplarımı da annem gibi kutuya koydum. Pratik oldu. Bi tek tiroid ilacı ayrı, onu sabah ac karnına aldığımdan haricen içiyorum. Bunları akşam yatarken tek seferde.
Sizin belki daha az tabletiniz vardır. Bende haftada bir devir, günlük olarak da demir+coraspirin+b12 bir de gerek olursa prilam var.

Eklentiler

• IMG_4632.jpeg
    159 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_4629.jpeg
    259,1 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Kızlar yakınlarında şu altlı üstlü ikiz arabalarından kullanan varmı. Hafif pratik şeyler mi sizce. Benim oğlan doğduğunda kız 1 yaşında olacak acaba diyorum ikiz arabası mı alsam sonra diyorum o bizim arabanın bagajına bile sığmaz napayım bilemedim

Kızlarrrr detaylı ultrason için istanbul da hangi hastanelerde yapılıyor ayyyy özel de fiyati aşırı pahalı geldi bana zamanımda kalmadı rica ediyorum bi destek olun bilgisi olan varsa ne yapmam lazımmm
Ben çam sakuraya gittim yeşil alan açtılar detaylı için. Randevu kovalıyorum 2 haftadır tutturamadım avrupa yakasındaki hangi hastanede bulsam alcam açıkcası. Özeller ne kadar?

Oh çok şükür kuzucum artık rahat bir nefes alabilirsin bence. Hamdolsun

Ben çam sakuraya gittim yeşil alan açtılar detaylı için. Randevu kovalıyorum 2 haftadır tutturamadım avrupa yakasındaki hangi hastanede bulsam alcam açıkcası. Özeller ne kadar?
6500 -5000 arası açıkcası
Bugun ki doktor çam sakura yapıyor dedi Anadolu yakasına baktım özellikle detaylı ve 2 li test yapılmamaktadır diye belirtmiş doktorlar. Az önce özel muayene yapan bi doktoru aradım 9 bin dedi :)

Bazen kaliversin diyorum bazen de takıyorum kafaya işte. Herkes hamile bu diye prenses gibi davranmıyor ki maalesef. Hatta önemsemiyor bile bazısı. Eşim bile bazen hamile olduğumu unutmuş gibi davranıyor. Bundan sonra öyle yapacağım ama. Ayaklarım davul gibi şişiyor onu yap bunu yap. Rahat olmak istiyorum biraz da. Bu arada teşekkür ederim gerçekten ilgilendiğin için içten gelerek söylediklerin, dostluğun için.
Çok şükür bin şükür güzel haberlerle gelmene çok sevindim. İçimden bir ses hep sağlıklı olduğunu düşünüyordu inşallah öyle de doğacak. Bak ne güzel iyi haberler almışsın rahatla artık bundan sonraki zamanı bari güzel geçir canim benim

Olsun canım, şanslısın hamile gibi hissetmemekle :) yakında başlar senin minnak da kendini hissettirmeye ♡ ahh o kilolar inşallah çabuk giderler ben de 5 kilo aldım, hamilelik öncesi de zaten kilo almıştım gereksiz. Sona doğru yuvarlancam ve veremiycem diye çok korkuyorum

Ne olursa olsun senden ve bebislerinden önemli değil hiç birsey. Bırak ev biraz fazla dağılsın. Küçük çocukla hamilelik çok zor. Gerçekten işe gidince dinleniyorum. Bazen arkadaşlarım git eve sen yoruldun diyorlar diyorum ev daha yorucu. Benim kızıma annem bakiyor ve bizimle kalıyor sanki evimde sürekli çalışan bir kadın var gibi sagolsun her işime koşuyor ona rağmen çok yoruluyorum. Erkekler maalesef bizim durumumuzu anlayamıyor. Senin yorulduğunu biraz daha yardıma ihtiyacın olduğunu eşine daha çok belli et güzel bir dille. Baktın olmuyor ailenden biraz gelip kalmalarını destek olmalarını istersin. Kendini bebisini riske atma inş yakında hersey düzelir
Çok sevindim, hepimiz umutla sonucunu bekliyorduk. Allah sagsalim kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin♡

Cano cam sakura da öyle yazıyor da alıyorlar yakaladığında kap öyle yazmasına bakma, ikiliyi orda yaptırdım ben öyle yazıyordu randevumda girer girmez ikili vaktimiz gelmiş dedi, ayarlama yapıyorlar orada merak etme

Valla benim de 90 I geçti ve babaanne gibi hissetmeye başladık zaten büyüktü uçları siyahları belimi ağrıtıyor küçültmezse ameliyat olurum herhalde o da korkuç geliyor inş küçülür

Benimkilerde baya büyüdü ama iyi yanı dimdik duruyorlar hiç olmadıkları kadar genç kızken bile böyle değildi resmen sütyen takmış gibi ya da silikonlu gibi gidince üzülcem gibi
Ay kız bana sırt ağrısı yaptı çok büyüdü 90 I geçti iyi hissetmiyorum inşAllah küçülür geri ya çok ağırlar öne çekiyorum

Ben Koşuyolu Echomar da kızımın da detaylısını yapan dr Ayşe Nur Okçu’ya randevu aldım. Ücreti beş bin lira.

Medikalpark Maltepe de perinatoloji Prof Ercüment Müngen i sordum. Yorumları çok iyi. O da beş bin lira.

Dr Hamile arkadaşım Koşuyolu medipol de Doç. Dr Erol Aslan’ı çok övdü. Sefaköy şubesinde de muayene yapıyormuş. O en pahalısıydı 5.800 tl.

Son düzenleme:
A acemianne92 ikinci Hamilelik ilki gibi olmuyormuş gerçekten. İlkte çocuk olmayınca istediğinde yatıp dinleniyorsun eşler daha bir ilgili oluyor. Ama biz yanlışı surda yapıyoruz her şeye yetişmek her şeyin mükemmel olması mümkün değil... Birde yardım istemeyi bilmiyoruz şahsen kendi adıma bunu aşmaya çalışıyorum. Erkekler biz söylemeden anlasın yapsın düşünsün istiyoruz ama o güncelleme erkeklere daha gelmedi yani çoğuna diyeyim. O yüzden ben artık yardım istiyorum. Çünkü aksi halde içimden kuruluyorum ona karşı. Bazen gurbette olduğuma üzülüyorum ama boyle etrafta faydası olmayan insanlar olmasindansa uzakta olmak daha iyi galiba. Allah yardımcın olsun ne sıkıntın varsa gidersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…