- 21 Ekim 2024
- 610
- 404
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.621
Bak arkadaşım 5 aylık gördüğün gibi 18. Haftamın içindeyimKız aramızda 20 gün var ben daha 4,5 aylığım nasıl 5 ay oldun :))
Ben çam sakuraya gittim yeşil alan açtılar detaylı için. Randevu kovalıyorum 2 haftadır tutturamadımKızlarrrr detaylı ultrason için istanbul da hangi hastanelerde yapılıyor ayyyy özel de fiyati aşırı pahalı geldi bana zamanımda kalmadı rica ediyorum bi destek olun bilgisi olan varsa ne yapmam lazımmm
Oh çok şükür kuzucum artık rahat bir nefes alabilirsin bence. HamdolsunMerhaba selam kızlar
microarray sonucun çıktı temiz çok şükür artık dayanamadım salı günü sonucum çıkınca bir prof a gittim biliyorsunuz her gitmeme kötü birşey duyuyorduk. herşey temiz böbreklerde biraz büyüme var ama erkek bebeklerde normal takip edilecek dedi. suyun fazla ma bir tık fazla diyet yapacaksın şeker ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyeceksin dedi bu kadar gayet sağlıklı gözüküyor dedi. testlerin temiz ama tabi hersey %100 değildir dedi ama elimizdeki verilere göre bir sıkıntı görmüyorum dedi.
6500 -5000 arası açıkcasıBen çam sakuraya gittim yeşil alan açtılar detaylı için. Randevu kovalıyorum 2 haftadır tutturamadımavrupa yakasındaki hangi hastanede bulsam alcam açıkcası. Özeller ne kadar?
Bazen kaliversin diyorum bazen de takıyorum kafaya işte. Herkes hamile bu diye prenses gibi davranmıyor ki maalesef. Hatta önemsemiyor bile bazısı. Eşim bile bazen hamile olduğumu unutmuş gibi davranıyor. Bundan sonra öyle yapacağım ama. Ayaklarım davul gibi şişiyor onu yap bunu yap. Rahat olmak istiyorum biraz da. Bu arada teşekkür ederim gerçekten ilgilendiğin için içten gelerek söylediklerin, dostluğun için.Yahu önemli olan sen ve karnındaki bebeğin birde kızın yemeğini yap kızınla ilgilen işler de biraz kaliversin canım bu kadar yıpratma kendini biride çıkıp gelse Cat kapi evin her daim temiz olmak zorunda değil bı çocuğun var üzerine birde hamilesin bulduğun her boşlukta dinlen yat şuan karnında ki bebeğin de buna ihtiyacı var unutma
Çok şükür bin şükür güzel haberlerle gelmene çok sevindim.Merhaba selam kızlar
microarray sonucun çıktı temiz çok şükür artık dayanamadım salı günü sonucum çıkınca bir prof a gittim biliyorsunuz her gitmeme kötü birşey duyuyorduk. herşey temiz böbreklerde biraz büyüme var ama erkek bebeklerde normal takip edilecek dedi. suyun fazla ma bir tık fazla diyet yapacaksın şeker ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyeceksin dedi bu kadar gayet sağlıklı gözüküyor dedi. testlerin temiz ama tabi hersey %100 değildir dedi ama elimizdeki verilere göre bir sıkıntı görmüyorum dedi.
Olsun canım, şanslısın hamile gibi hissetmemekle :) yakında başlar senin minnak da kendini hissettirmeye ♡ ahh o kilolar inşallah çabuk giderler ben de 5 kilo aldım, hamilelik öncesi de zaten kilo almıştım gereksiz. Sona doğru yuvarlancam ve veremiycem diye çok korkuyorumEvet ilk canım. Bir önceki ultrasonda zıp zıp zıplıyordu sonrakinde uyuyordu herhalde cinsiyeti bile zar zor gördük. Emin değilim yani hareketli mi sakin mi benim için tam bir muammabir de kontroller ayda 1, arada da gitmiyorum hiç doktora hareket de yok hamile miyim değil miyim anlayamıyorum tabi koca göbeğimi ve aldığım 5 kiloyu saymazsak
Ne olursa olsun senden ve bebislerinden önemli değil hiç birsey. Bırak ev biraz fazla dağılsın. Küçük çocukla hamilelik çok zor. Gerçekten işe gidince dinleniyorum. Bazen arkadaşlarım git eve sen yoruldun diyorlar diyorum ev daha yorucu. Benim kızıma annem bakiyor ve bizimle kalıyor sanki evimde sürekli çalışan bir kadın var gibi sagolsun her işime koşuyor ona rağmen çok yoruluyorum. Erkekler maalesef bizim durumumuzu anlayamıyor. Senin yorulduğunu biraz daha yardıma ihtiyacın olduğunu eşine daha çok belli et güzel bir dille. Baktın olmuyor ailenden biraz gelip kalmalarını destek olmalarını istersin. Kendini bebisini riske atma inş yakında hersey düzelirKızlar bu aralar stresli bir hamilelik geçiriyorum. Buraya her ne kadar yansıtmasam da zor günler atlatiyorum. Karnımın sol yanında neredeyse sürekli bir ağrı var stres oldukça daha çok saplanıyor. Bebek de solda genelde o taraf daha sis ve sürekli oradan vuruyor. Arada ortadan çok nadir sağdan genelde soldan vuruyor. Gün içinde sürekli ama sürekli eğilip dogruluyorum, yorgunluk tavan zaten. Ağır da kaldırıyorum ara ara. Bu şartlarda bu plesanta yukarı çıkar mı?
Çok sevindim, hepimiz umutla sonucunu bekliyorduk. Allah sagsalim kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin♡Merhaba selam kızlar
Ayy yerim onu çok tatlıDoğru söylüyorsun kız on beş dk kadar baktı dürttü kalbini tek tek el ayak falan gösterdi belki hareket eder o arada diye yok sirtini dönmüş köşeye yatmış diyor, hiç harket göstermedi şov yapmadı
Cano cam sakura da öyle yazıyor da alıyorlar yakaladığında kap öyle yazmasına bakma, ikiliyi orda yaptırdım ben öyle yazıyordu randevumda girer girmez ikili vaktimiz gelmiş dedi, ayarlama yapıyorlar orada merak etme6500 -5000 arası açıkcası
Bugun ki doktor çam sakura yapıyor dedi Anadolu yakasına baktım özellikle detaylı ve 2 li test yapılmamaktadır diye belirtmiş doktorlar. Az önce özel muayene yapan bi doktoru aradım 9 bin dedi :)
Sakin ikili ve detaylı bakilmamaktadir dediği için almadım demeeeBen çam sakuraya gittim yeşil alan açtılar detaylı için. Randevu kovalıyorum 2 haftadır tutturamadımavrupa yakasındaki hangi hastanede bulsam alcam açıkcası. Özeller ne kadar?
Valla benim de 90 I geçti ve babaanne gibi hissetmeye başladık zaten büyüktüBenimkiler çok büyüdü malesef. Zaten eskiden de küçük değillerdi ancak bedenim küçük minyon bir yapım var. Hamilelik öncesi tüm kıyafetlerim xs bedendi. Şu an göğüslerim için 85c kalıp dar geliyorve bu da inanılmaz sırt ağrısı yapıyor inşallah doğumdan sonra küçülür diyeceğim ama bu sefer de içleri süt dolu olacak nasıl küçülür bilemedim
Ay kız bana sırt ağrısı yaptı çok büyüdü 90 I geçti iyi hissetmiyorum inşAllah küçülür geri ya çok ağırlar öne çekiyorumBenimkilerde baya büyüdü ama iyi yanı dimdik duruyorlar hiç olmadıkları kadar genç kızken bile böyle değildi resmen sütyen takmış gibi ya da silikonlu gibi gidince üzülcem gibi
Ben Koşuyolu Echomar da kızımın da detaylısını yapan dr Ayşe Nur Okçu’ya randevu aldım. Ücreti beş bin lira.Ben çam sakuraya gittim yeşil alan açtılar detaylı için. Randevu kovalıyorum 2 haftadır tutturamadımavrupa yakasındaki hangi hastanede bulsam alcam açıkcası. Özeller ne kadar?
Nasıldıııı
Çam sakurada randevu bende bulamadım zeynep kamil de var amaSakin ikili ve detaylı bakilmamaktadir dediği için almadım demeee
Ne kadar diyorlar özellerKızlarrrr detaylı ultrason için istanbul da hangi hastanelerde yapılıyor ayyyy özel de fiyati aşırı pahalı geldi bana zamanımda kalmadı rica ediyorum bi destek olun bilgisi olan varsa ne yapmam lazımmm
Diger hastanelerde yapar mıı acabaCano cam sakura da öyle yazıyor da alıyorlar yakaladığında kap öyle yazmasına bakma, ikiliyi orda yaptırdım ben öyle yazıyordu randevumda girer girmez ikili vaktimiz gelmiş dedi, ayarlama yapıyorlar orada merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?