Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
kızlar günaydın çok şükür bulantılar bi kaç gündür azaldı ama hala iştahım yok belli şeyler dışında pek bişey yıyemiyorum iştahım ne zaman düzelcek bilmiyorum dün akşam acaip bi baş agrısı cektim normalde hiç baş ağrısı cekmem bugün 13+5 günlük olduk bu haftalarda baş ağrısı normal mı

İnşallah hiç bir şey çıkmayacak. Bir çok kişinin başına gelebiliyor riskli diyorlar DNA testi temiz geliyor. Sapasağlam bebekleri oluyor. İçini ferah tutmaya çalış canım benim. DNA testi gelsin bakalım dualarımız seninle arkadaşların dediği gibi bu sadece bir değer lütfen dua.et sakin ve sabırla bekle. Kendini üzüp bebeğine zarar verme stresinden etkilenir..
İnşallah bir kaç haftaya hepsi düzelir canım benim. Geçmiş olsun baş ağrıları normal hormonlardan kaynaklı. Bebek büyüdükçe her yerimiz etkileniyor malum. Bol su içmeye çalış. Susuzluk da baş ağrısı yapıyor. Hamile kaldıktan sonra sürekli dudaklarım çatlıyor çok su icmeme rağmen. Demek ki yetmiyor diyorum daha fazla içmeye çalışıyorum. Baş ağrılarının çok olduğu yazıyor zaten bu haftalarda.

evet su içmeye de özen gösteriyorum ama aynen dudaklarımda ağzımda sürekli kuru özellikle gece uyanınca o kuruluğu baya hissediyorum hayırlısı bakalım cabucak gecer inşallah

Günaydın arkadaşlar burada cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım. 16 haftalık olduk hala her kontrolde saklıyor
Canım benim de daha net değil %90 kız dedi ama tabi net değil. Güveniyorum doktoruma da cihazlarına da. Ama tabi Allah bilir pazartesi nasipse gideceğim kontrole o zaman netleşecek inşallah bol cikolata yiyip gitmeyi planlıyorum hareketli göreyim diye
evet su içmeye de özen gösteriyorum ama aynen dudaklarımda ağzımda sürekli kuru özellikle gece uyanınca o kuruluğu baya hissediyorum hayırlısı bakalım cabucak gecer inşallah
İnşallah canım benim zor oluyor böyle kuruluk da. Geçer inşallah bir an önce

İyi geceler kızlar , bebek arabasında öneriniz var mı travel sistem almicam , kabin boy ama üstüne puset koyulabilenlerden düşünüyorum var mıdır tavsiye
Araba tavsiyeleri iyi oldu, daha erken belki ama bakmaya başlayacaktık biz de.

Bir de çamaşır kurutma makinesi çocuk olunca çok iyi oluyor diyorlar, ne dersiniz önerir misiniz? Bizimkiler yaz çocuğu olacak kısmetse, her türlü kurur ama dışarının tozu kiri de yapışıyormuş aslında çamaşırlara. Eskiden dünya daha temizdi, şimdi hava kirliliği uyarısı yapılıyor İstanbul için, daha iyiye gideceğini de sanmıyorum pek.

Ben ilk haftalar her öğün çiğ köfte yediğim için şu an yavrum evladım acı yemek istiyor. Çok yiyemem ve zararlı normalde ama mutlu oluyor ya hissediyorum kıpırdıyor gibi acı yiyince. Geçen kontrole çikolata yiyip gittim hiç oralı olmadı hanımefendi mışıl mışıl uyuyordu. Babası kılıklı küçük bir Adanalı büyütüyorum içimde.

Ne zaman hissetmeye başladınız acaba kıpırtılarını

Bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz ben 16+4 oldum bugün ama hissetmedim hâlâ hissedenler oluyormuş da sormak istedim
Evet canım iki gündür yok hissedemiyorum ama normalde hissediyorum. Çok minik minik oluyor zaten daha güçlü olmadıkları için. Bir de ilk kez anne olacaksan geç hissetmen normal. İlkinde 17. Haftada hissettim. Bu gebeliğimde uzun zamandır çok minik şeyler hissediyordum ama geçen gece çok daha güçlü hissettim. İki gündür de yok mesela ya da çok minik ben hissedemiyorum. 20. Haftadan önce hissetmeyenler de var. Herkese göre değişen bir şey bu aslında.
Kesinlikle kurutma makinesi taraftariyim. Kızımda çamaşırlarını yıkayıp pencereden silkiyordum kollarim acıyordu ona rağmen o tozlar yapışıp çıkmıyordu. Bu yaz aldık kurutma makinesi çıkan tozu bir görsen filtresinden çocuğuna o tozu yutturmak istemezsin. Eşim görünce şok oldu keşke daha önce alsaydım bu kadar çok toz olduğunu tahmin etmemiştim dedi. Kızım da eşim de alerjik bünyeli. Baya evin içindeki toz azaldı. Kesinlikle tavsiyemdir almak isteyene. Ne çamaşırları küçülttü ne soldurdu ben memnunum.

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız ilk gebeliğim olduğu için bu tür korkularım oluyo maalesef

Ya oğlum 5 yasında oldugu için arabamızı vermıstık sımdı yeni bakıyorum ve tavsiye lazım..
ben kasım ayında kurutma aldım ve cok rahat ettim ya evim küçük nevresim havlu kurutması sermesi zor geliyordu sımdı 2 saatte kuruyor evet yazın serilir balkona ama habire cıkarttıkları için bi anda kirli sepeti doluyor oğlumda kirletiyor bi yandan o yüzden iyi oluyor cocuk kıyafetlerine bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…