- 13 Ekim 2022
- 4.635
- 6.292
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.061
İnşallah hiç bir şey çıkmayacak. Bir çok kişinin başına gelebiliyor riskli diyorlar DNA testi temiz geliyor. Sapasağlam bebekleri oluyor. İçini ferah tutmaya çalış canım benim. DNA testi gelsin bakalım dualarımız seninleKızlar bu konuda tecrübesi olan varsa benimle paylaşabilir mi. İkili tarama testi sonuçlarımıza göre ultrasonda bi sıkıntı yok ama kanda 1:85 down riski çıktı. Şimdi dna testi yapılacak ve iki hafta beklemem lazım. Geçmez bana bu iki hafta
İnşallah bir kaç haftaya hepsi düzelir canım benim. Geçmiş olsun baş ağrıları normal hormonlardan kaynaklı. Bebek büyüdükçe her yerimiz etkileniyor malum. Bol su içmeye çalış. Susuzluk da baş ağrısı yapıyor. Hamile kaldıktan sonra sürekli dudaklarım çatlıyor çok su icmeme rağmen. Demek ki yetmiyor diyorum daha fazla içmeye çalışıyorum. Baş ağrılarının çok olduğu yazıyor zaten bu haftalarda.kızlar günaydın çok şükür bulantılar bi kaç gündür azaldı ama hala iştahım yok belli şeyler dışında pek bişey yıyemiyorum iştahım ne zaman düzelcek bilmiyorum dün akşam acaip bi baş agrısı cektim normalde hiç baş ağrısı cekmem bugün 13+5 günlük olduk bu haftalarda baş ağrısı normal mı
evet su içmeye de özen gösteriyorum ama aynen dudaklarımda ağzımda sürekli kuru özellikle gece uyanınca o kuruluğu baya hissediyorum hayırlısı bakalım cabucak gecer inşallahİnşallah hiç bir şey çıkmayacak. Bir çok kişinin başına gelebiliyor riskli diyorlar DNA testi temiz geliyor. Sapasağlam bebekleri oluyor. İçini ferah tutmaya çalış canım benim. DNA testi gelsin bakalım dualarımız seninlearkadaşların dediği gibi bu sadece bir değer lütfen dua.et sakin ve sabırla bekle. Kendini üzüp bebeğine zarar verme stresinden etkilenir..
İnşallah bir kaç haftaya hepsi düzelir canım benim. Geçmiş olsun baş ağrıları normal hormonlardan kaynaklı. Bebek büyüdükçe her yerimiz etkileniyor malum. Bol su içmeye çalış. Susuzluk da baş ağrısı yapıyor. Hamile kaldıktan sonra sürekli dudaklarım çatlıyor çok su icmeme rağmen. Demek ki yetmiyor diyorum daha fazla içmeye çalışıyorum. Baş ağrılarının çok olduğu yazıyor zaten bu haftalarda.
bende henüz öğrenemedim 16 haftada belli olur demişti dr daha iki haftamız var o zaman söyler heralde seninde artık belli olur gittiğindeGünaydın arkadaşlarburada cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım. 16 haftalık olduk hala her kontrolde saklıyor
Dün gittim ama poposunu dönmüş yatıyodubende henüz öğrenemedim 16 haftada belli olur demişti dr daha iki haftamız var o zaman söyler heralde seninde artık belli olur gittiğinde
bizimkide 12 haftada gittim öyleydi hiç dönmedi hareket yoktu çikolata yıyıp tekrar girdim ölçüm için ölçülerini anca alabildiDün gittim ama poposunu dönmüş yatıyoduo yüzden doktor net bişey söyleyemedi
Canım benim de daha net değilGünaydın arkadaşlarburada cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım. 16 haftalık olduk hala her kontrolde saklıyor
İnşallah canım benimevet su içmeye de özen gösteriyorum ama aynen dudaklarımda ağzımda sürekli kuru özellikle gece uyanınca o kuruluğu baya hissediyorum hayırlısı bakalım cabucak gecer inşallah
Yalnız değilsin bende varımGünaydın arkadaşlarburada cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım. 16 haftalık olduk hala her kontrolde saklıyor
Bende 15 haftalığım halen öğrenemedimGünaydın arkadaşlarburada cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım. 16 haftalık olduk hala her kontrolde saklıyor
Bende varımGünaydın arkadaşlarburada cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım. 16 haftalık olduk hala her kontrolde saklıyor
Bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz ben 16+4 oldum bugün ama hissetmedim hâlâ hissedenler oluyormuş da sormak istedimBende varım13.haftada göstermedi 2 hafta sonra randevum var 17+1 olcaz umudum o zaman öğreneceğimiz yönünde
Araba tavsiyeleri iyi oldu, daha erken belki ama bakmaya başlayacaktık biz de.İyi geceler kızlar , bebek arabasında öneriniz var mı travel sistem almicam , kabin boy ama üstüne puset koyulabilenlerden düşünüyorum var mıdır tavsiye
Ne zaman hissetmeye başladınız acaba kıpırtılarınıBen ilk haftalar her öğün çiğ köfte yediğim için şu an yavrum evladım acı yemek istiyor.Çok yiyemem ve zararlı normalde ama mutlu oluyor ya hissediyorum kıpırdıyor gibi acı yiyince. Geçen kontrole çikolata yiyip gittim hiç oralı olmadı hanımefendi mışıl mışıl uyuyordu. Babası kılıklı küçük bir Adanalı büyütüyorum içimde.
Dün akşam acı yedikten sonra ama böyle kedi patisi değer gibi hafif bir histi. 16 haftalık olduk yeni.Ne zaman hissetmeye başladınız acaba kıpırtılarını
Ne güzel insaAllah bende hissederimDün akşam acı yedikten sonra ama böyle kedi patisi değer gibi hafif bir histi. 16 haftalık olduk yeni.
Evet canım iki gündür yok hissedemiyorum ama normalde hissediyorum. Çok minik minik oluyor zaten daha güçlü olmadıkları için. Bir de ilk kez anne olacaksan geç hissetmen normal. İlkinde 17. Haftada hissettim. Bu gebeliğimde uzun zamandır çok minik şeyler hissediyordum ama geçen gece çok daha güçlü hissettim. İki gündür de yok mesela ya da çok minik ben hissedemiyorum. 20. Haftadan önce hissetmeyenler de var. Herkese göre değişen bir şey bu aslında.Bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz ben 16+4 oldum bugün ama hissetmedim hâlâ hissedenler oluyormuş da sormak istedim
Kesinlikle kurutma makinesi taraftariyim. Kızımda çamaşırlarını yıkayıp pencereden silkiyordum kollarim acıyordu ona rağmen o tozlar yapışıp çıkmıyordu. Bu yaz aldık kurutma makinesi çıkan tozu bir görsen filtresinden çocuğuna o tozu yutturmak istemezsin. Eşim görünce şok oldu keşke daha önce alsaydım bu kadar çok toz olduğunu tahmin etmemiştim dedi. Kızım da eşim de alerjik bünyeli. Baya evin içindeki toz azaldı. Kesinlikle tavsiyemdir almak isteyene. Ne çamaşırları küçülttü ne soldurdu ben memnunum.Araba tavsiyeleri iyi oldu, daha erken belki ama bakmaya başlayacaktık biz de.
Bir de çamaşır kurutma makinesi çocuk olunca çok iyi oluyor diyorlar, ne dersiniz önerir misiniz? Bizimkiler yaz çocuğu olacak kısmetse, her türlü kurur ama dışarının tozu kiri de yapışıyormuş aslında çamaşırlara. Eskiden dünya daha temizdi, şimdi hava kirliliği uyarısı yapılıyor İstanbul için, daha iyiye gideceğini de sanmıyorum pek.
Teşekkür ederimEvet canım iki gündür yok hissedemiyorum ama normalde hissediyorum. Çok minik minik oluyor zaten daha güçlü olmadıkları için. Bir de ilk kez anne olacaksan geç hissetmen normal. İlkinde 17. Haftada hissettim. Bu gebeliğimde uzun zamandır çok minik şeyler hissediyordum ama geçen gece çok daha güçlü hissettim. İki gündür de yok mesela ya da çok minik ben hissedemiyorum. 20. Haftadan önce hissetmeyenler de var. Herkese göre değişen bir şey bu aslında.
Ya oğlum 5 yasında oldugu için arabamızı vermıstık sımdı yeni bakıyorum ve tavsiye lazım..Araba tavsiyeleri iyi oldu, daha erken belki ama bakmaya başlayacaktık biz de.
Bir de çamaşır kurutma makinesi çocuk olunca çok iyi oluyor diyorlar, ne dersiniz önerir misiniz? Bizimkiler yaz çocuğu olacak kısmetse, her türlü kurur ama dışarının tozu kiri de yapışıyormuş aslında çamaşırlara. Eskiden dünya daha temizdi, şimdi hava kirliliği uyarısı yapılıyor İstanbul için, daha iyiye gideceğini de sanmıyorum pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?