- 28 Şubat 2020
- 155
- 187
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.961
Üfff bende de vardı ilk zamanlar sonra geçince unutmuşum. 2 gündür regli olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor. Bu yorumunu okuyunca hatırladım büyüme ağrılarımızvesvesem gitti valla
Öyle mi diyorsun... Yani mantıklı olan kafayı bulandirmamak aslında, 16. Haftada olcam bir dahakine zaten hiç sağlıklı bir ölçüm olmaz heraldeEnse kalınlığının 11- 12. Haftada ölçümü önemli diye biliyorum sonrasında ölçmenin bi manası yokmuş . Kafanı hiç bulandırma bence canım
Merhaba, fiyati 12 bin lira ama burdan firma ismi vermeyeyim, mesaj olarak söyleyebilirimMerhaba. Ben 14.hsftaya kadar olması gerekiyor diye biliyorum canım sonra zaten küçülüyor diye okumuştum..
Fetal dnayı nerede ve ne kadara yaptırdın acaba?
En son ne zaman kontrole gittiniz bilmiyorum ama fetal dna gonderseniz de burun kemiğine ve nt ye bakmıştır dr. Belki siz bakarken fark etmemissinizdir. Muhakkak bakmıştır. Bi sıkıntı olsa söylerdi. Mesela benim kızımdakinde usg de nt gözüküyor. Bugün gittik verdiği usg de yok. Cinsiyetini göstermedi Bi yarım saat sonra tekrar gittik çıkarken feral dna sonucu şu gün çıkar ama burun kemiği var nt 1,2 dedi. Ben usg yaparken görmemiştim merak da etmiştimKızlar bişi soracağım, ben şimdi fetal DNA yaptırdım ya doktor hiç NT ölçümü yapmıyor ama ben pimpiriklikler kraliçesi olarak ense kalınlığı da olcturmek istiyorum ama artık 15 haftalık oldum ve bir daha ki randevum Şubat 10unda. Acaba o tarihte ense kalınlığı bakmak için çok mu geç?
İşte boyle herkese bakmışlar ama benim doktorum bakmadı malesef çok eminim. Kafa tasını ve boyunu ölçtü sadece, benim de o yüzden aklımda kaldı...En son ne zaman kontrole gittiniz bilmiyorum ama fetal dna gonderseniz de burun kemiğine ve nt ye bakmıştır dr. Belki siz bakarken fark etmemissinizdir. Muhakkak bakmıştır. Bi sıkıntı olsa söylerdi. Mesela benim kızımdakinde usg de nt gözüküyor. Bugün gittik verdiği usg de yok. Cinsiyetini göstermedi Bi yarım saat sonra tekrar gittik çıkarken feral dna sonucu şu gün çıkar ama burun kemiği var nt 1,2 dedi. Ben usg yaparken görmemiştim merak da etmiştim
Çok şükürrrKızceler, kontrolden çıktım NT si iyi burun kemiğini gördük çok şükür, fetal DNA için de kan verdik. Bizimki naptiysak göstermedi kendini yürüdüm çikolata yedim yok. Yan gelmiş yatıyor. Dr çok zorladı yanılmam heralde ama erkeğe benziyor dediyine de net bir görüntü alamadığı için 2 gün sonra tekrar gideceğiz o da ben çok merak ettiğim icin Bi daha bakalım dedi çok şükür hersey için ♡
Bende 15+2de girmiştim benim doktorum da plesenta aşağıda biraz ama korkma demişti :)Hanımlar çok şükür güzel haberle geldimbugun kendi doktorum nobetciymis simdi ciktim yanindan. Dünku doktora biraz kızdı neden boyle bilgi veriyolar diye bakti hersey yolunda rahim uzunlugunu olcmeye bile gerek yok gayet yeterli bi uzunluk dedi bebek de yerinde sadece plasenta biraz rahim agzina yakin ama daha 15+2 sin ilerideki surecte yer degistirecek suan bi sorun teşkil etmiyo dedi. Progestani da kullanmana gerek yok iyice sersemletir seni dedi. cok şükür Rabbime iyiki 1 hafta beklemedim yoksa onun stresiyle olmayan da olacakti
Bende akıntı olmadı ama ağrısı çok olduBana sadece yatacaksın diyor 3 haftadır yatıyorum sizde kahverengi akıntı olmuş muydu ?
Amin inşGebelik başında bulaşıcı hastalık krizi yaşadım, çok sor bir süreçti..çok iyi anlıyorum sizi.. umarım herrr şey gönlünüzce olur
Benim doktorum da sadece "burun kemiğini gördük" diyerek hızlıca geçti o kısmı. Doktorun dillendirmemiş olsa da illaki bakmıştır. Herhangi bir işaretleme vs yapmadı zaten hızlıca bakıp geçti sadece. İçin rahat olsun bir problem olsaydı söylerdiİşte boyle herkese bakmışlar ama benim doktorum bakmadı malesef çok eminim. Kafa tasını ve boyunu ölçtü sadece, benim de o yüzden aklımda kaldı...
Maşallah canım benimKızceler, kontrolden çıktım NT si iyi burun kemiğini gördük çok şükür, fetal DNA için de kan verdik. Bizimki naptiysak göstermedi kendini yürüdüm çikolata yedim yok. Yan gelmiş yatıyor. Dr çok zorladı yanılmam heralde ama erkeğe benziyor dediyine de net bir görüntü alamadığı için 2 gün sonra tekrar gideceğiz o da ben çok merak ettiğim icin Bi daha bakalım dedi çok şükür hersey için ♡
Maşallah sağlıkla gelsin cici kızın hayırlısıyla kucağına al insallahSelamlar kızlar , bugün fetal Dna sonucumuz geldi çok şükür düşük riskli temiz çıkmış. Allahımm elhamdülillah çok sevindikVe bir kızımız olacakmış inşallah, bir oğlum vardı bir de kızım oluyor Allahın izniyle çok mutlu olduk
Güzel haberlerle gelmene çok çok çok sevindim kuzum benim. İkinizin de iyi olmanıza çok sevindim. Bazı doktorlar gereksiz korkutuyor işte insanı. En iyisi kendi guvendigin doktorHanımlar çok şükür güzel haberle geldimbugun kendi doktorum nobetciymis simdi ciktim yanindan. Dünku doktora biraz kızdı neden boyle bilgi veriyolar diye bakti hersey yolunda rahim uzunlugunu olcmeye bile gerek yok gayet yeterli bi uzunluk dedi bebek de yerinde sadece plasenta biraz rahim agzina yakin ama daha 15+2 sin ilerideki surecte yer degistirecek suan bi sorun teşkil etmiyo dedi. Progestani da kullanmana gerek yok iyice sersemletir seni dedi. cok şükür Rabbime iyiki 1 hafta beklemedim yoksa onun stresiyle olmayan da olacakti
Kız benim nerem yetkiliCanım sen yetkili birine benziyorsunben aile hekiminde vitamin değerlerime baktırmak istiyorum, d vit, demir, magnezyum, kalsiyum bunları istiycem sence başka baktirmam gereken bir değer var mı tavsiye edebilecegin
İşte boyle herkese bakmışlar ama benim doktorum bakmadı malesef çok eminim. Kafa tasını ve boyunu ölçtü sadece, benim de o yüzden aklımda kaldı...
Benimde hem ağrı hem akıntı var dua edin lütfenBende akıntı olmadı ama ağrısı çok oldu
Umarım sizinde kapanır
Amin inşAllah’a sığındım artık
Bunu 9 gün sonra teyit edeceğim inşallahBen de hep sivilce erkekte, çok bulantı kızda olur diye biliyorum canım
Amin inşallahBu arada biz kocamla fetal dna yaptırmaktan vazgeçtik kızlar.. Allah utandırmasın
Çok bulantım olmadı sivilcem epey oldu ve kızBen de hep sivilce erkekte, çok bulantı kızda olur diye biliyorum canım
Çok sevindim gerçekten güzel haberler duymak o kadar iyi geliyor ki gebelikteHanımlar çok şükür güzel haberle geldimbugun kendi doktorum nobetciymis simdi ciktim yanindan. Dünku doktora biraz kızdı neden boyle bilgi veriyolar diye bakti hersey yolunda rahim uzunlugunu olcmeye bile gerek yok gayet yeterli bi uzunluk dedi bebek de yerinde sadece plasenta biraz rahim agzina yakin ama daha 15+2 sin ilerideki surecte yer degistirecek suan bi sorun teşkil etmiyo dedi. Progestani da kullanmana gerek yok iyice sersemletir seni dedi. cok şükür Rabbime iyiki 1 hafta beklemedim yoksa onun stresiyle olmayan da olacakti
Çok bulantım olmadı sivilcem epey oldu ve kızBen de hep sivilce erkekte, çok bulantı kızda olur diye biliyorum canım
Ben kız hissediyorum. İlk kez buradan birine böyle yorum yaptım tutarsa bi loto oynarım.Amin inşallah
İkili test yaptırdın mı peki canım
Çok sevindim gerçekten güzel haberler duymak o kadar iyi geliyor ki gebelikteHanımlar çok şükür güzel haberle geldimbugun kendi doktorum nobetciymis simdi ciktim yanindan. Dünku doktora biraz kızdı neden boyle bilgi veriyolar diye bakti hersey yolunda rahim uzunlugunu olcmeye bile gerek yok gayet yeterli bi uzunluk dedi bebek de yerinde sadece plasenta biraz rahim agzina yakin ama daha 15+2 sin ilerideki surecte yer degistirecek suan bi sorun teşkil etmiyo dedi. Progestani da kullanmana gerek yok iyice sersemletir seni dedi. cok şükür Rabbime iyiki 1 hafta beklemedim yoksa onun stresiyle olmayan da olacakti
Evet bende de popo baya çıkıyorÇok bulantım olmadı sivilcem epey oldu ve kızbende tutan tek teori popo basen büyümesi.
Ben kız hissediyorum. İlk kez buradan birine böyle yorum yaptım tutarsa bi loto oynarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?