- 27 Ekim 2023
- 1.675
- 1.433
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.941
Ay ayniyiz bende bugün öğrendim oğlum vardı kızım oluyorSelamlar kızlar , bugün fetal Dna sonucumuz geldi çok şükür düşük riskli temiz çıkmış. Allahımm elhamdülillah çok sevindikVe bir kızımız olacakmış inşallah, bir oğlum vardı bir de kızım oluyor Allahın izniyle çok mutlu olduk
Ben de hep sivilce erkekte, çok bulantı kızda olur diye biliyorum canım31 de randevum var şu sivilcelerden dolayı acaba mı dedim kız mı diye ama tersi de çıkıyormuş öğrenelim bizde artıkzamanı sanki çoktan geçti gibi
Ya dün ben de, içime öyle doğuyor ki kendi doktorun tam tersini söyleyecek bence korkacak bir şey yok diye yazacaktım ama hiç bir bilimsel dayanagim olmadığından bekleyelim iyi haberler gelir inşallah dedimHanımlar çok şükür güzel haberle geldimbugun kendi doktorum nobetciymis simdi ciktim yanindan. Dünku doktora biraz kızdı neden boyle bilgi veriyolar diye bakti hersey yolunda rahim uzunlugunu olcmeye bile gerek yok gayet yeterli bi uzunluk dedi bebek de yerinde sadece plasenta biraz rahim agzina yakin ama daha 15+2 sin ilerideki surecte yer degistirecek suan bi sorun teşkil etmiyo dedi. Progestani da kullanmana gerek yok iyice sersemletir seni dedi. cok şükür Rabbime iyiki 1 hafta beklemedim yoksa onun stresiyle olmayan da olacakti
Canım sen yetkili birine benziyorsunHer halimize bin şükür tabi kuzum. Ama magnezyum da önemli bebekler bizden çekiyor malum ondan oluyor kemik kas ağrıları falan sorarsan iyi olur. Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben düşünme algımı bir anda yitirdigim icin sadece bu süreçte ne yapmaliyim diye gittim hic aklıma gelmemisti ya bu doktor yanildiysa diye. Çünkü verdiği bilgi basit bisey de degil bi anne adayını nasıl bir korkunun icine atıyorlar hic düşünmeden. Doktorum bana da kizdi ben nobetci degilsem aksam gelme bidaha cok acil bisey olmadikca dedi onun kızması bile ne kadar hoşuma gittiYa dün ben de, içime öyle doğuyor ki kendi doktorun tam tersini söyleyecek bence korkacak bir şey yok diye yazacaktım ama hiç bir bilimsel dayanagim olmadığından bekleyelim iyi haberler gelir inşallah dedimçok sevindim hadi geçmiş olsun...
Aile hekimi detaylı kan taraması yapmıyor cancagzim belli başlı şeylere bakıyor, bı sor bakalım nelere bakarlar hepsini isteCanım sen yetkili birine benziyorsunben aile hekiminde vitamin değerlerime baktırmak istiyorum, d vit, demir, magnezyum, kalsiyum bunları istiycem sence başka baktirmam gereken bir değer var mı tavsiye edebilecegin
Senin yerinde kim olsa dusunemezdi canım, hamilelikte bence zaten düşünme algısı yarı yarıya iniyor, benim öyle oldu ya beynim küçülüyor sanki..Ben düşünme algımı bir anda yitirdigim icin sadece bu süreçte ne yapmaliyim diye gittim hic aklıma gelmemisti ya bu doktor yanildiysa diye. Çünkü verdiği bilgi basit bisey de degil bi anne adayını nasıl bir korkunun icine atıyorlar hic düşünmeden. Doktorum bana da kizdi ben nobetci degilsem aksam gelme bidaha cok acil bisey olmadikca dedi onun kızması bile ne kadar hoşuma gittibazen cok da bilimsel düşünmemek gerekiyormuş
YaaaaAile hekimi detaylı kan taraması yapmıyor cancagzim belli başlı şeylere bakıyor, bı sor bakalım nelere bakarlar hepsini iste
Annelerin hakkı ödenmez, anne olunca anlarsin derlerdi haklılarmış anne olunca anladım. Geçen gun elimi fırına degdirdim çok yandı oturdum ağlıyorum sonra basladim ben nasil anne olucam benim annem eli yansa bisey yok diyip devam ederdi işine diye başladım daha çok ağlamayaSenin yerinde kim olsa dusunemezdi canım, hamilelikte bence zaten düşünme algısı yarı yarıya iniyor, benim öyle oldu ya beynim küçülüyor sanki..neyse geldi geçti bebiş iyi gebiş iyi
Hep İstanbul ve Ankara duyuyorum sizlerden. Bursa'da olan var mıdır aranızda acaba? Varsa hangi hastaneye gidiyo
Selamlar, bende 15+6 dayım.
Şükür kesedeki kanama bitmiş, plesanta yukarıya çıkmış.
Toxoplazma için antibiyotik kullanmaya başladım 19 haftada amniyosentez yapılacak eğer keseye bulaşmışsa süreç yine çetrefilli..
Umarım keseye geçmemiştir , güzel hamişler sizden dua istiyorum. Bilenlerden birer ayetel kürsi rica ediyorum.
Umarım toxo keseye geçmemiştir, bundan sonraki süreç sağlıklı geçer , gebeliğimin tadına varırım. Sağlıkla çocuğumu kucağuma alırım.
Okan hastanesinde gökçenur hocaya gidiyorum. Yakınlarda olanlara tavsiye ederim. Ama bir süre perinotolog takibinde gideceğim.. :)
Aminn Allah razı olsunAy ayniyiz bende bugün öğrendim oğlum vardı kızım oluyorrabbim sağlıcakla kavuştursun, bizlere bağışlasın yavrularımızı
Yaa biz şimdi anne olduk dimiAnnelerin hakkı ödenmez, anne olunca anlarsin derlerdi haklılarmış anne olunca anladım. Geçen gun elimi fırına degdirdim çok yandı oturdum ağlıyorum sonra basladim ben nasil anne olucam benim annem eli yansa bisey yok diyip devam ederdi işine diye başladım daha çok ağlamayaeşimde şaşkın şaşkın beni izliyo jajajsj
Ense kalınlığının 11- 12. Haftada ölçümü önemli diye biliyorum sonrasında ölçmenin bi manası yokmuş . Kafanı hiç bulandırma bence canımKızlar bişi soracağım, ben şimdi fetal DNA yaptırdım ya doktor hiç NT ölçümü yapmıyor ama ben pimpiriklikler kraliçesi olarak ense kalınlığı da olcturmek istiyorum ama artık 15 haftalık oldum ve bir daha ki randevum Şubat 10unda. Acaba o tarihte ense kalınlığı bakmak için çok mu geç?
Selamlar kızlar , bugün fetal Dna sonucumuz geldi çok şükür düşük riskli temiz çıkmış. Allahımm elhamdülillah çok sevindikVe bir kızımız olacakmış inşallah, bir oğlum vardı bir de kızım oluyor Allahın izniyle çok mutlu olduk
Kızlar bişi soracağım, ben şimdi fetal DNA yaptırdım ya doktor hiç NT ölçümü yapmıyor ama ben pimpiriklikler kraliçesi olarak ense kalınlığı da olcturmek istiyorum ama artık 15 haftalık oldum ve bir daha ki randevum Şubat 10unda. Acaba o tarihte ense kalınlığı bakmak için çok mu geç?
Ben İntergen de yaptırdım Ankaradayım zaten laboratuvarda orada 5 iş gününde sonucum geldi fiyatı özelden yazayımMaşallah canım, acaba hangi firmaya kaç tlye yaptırdın bilgi verebilir misin
Ben İntergen de yaptırdım Ankaradayım zaten laboratuvarda orada 5 iş gününde sonucum geldi fiyatı özelden yazayım
Üfff bende de vardı ilk zamanlar sonra geçince unutmuşum. 2 gündür regli olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor. Bu yorumunu okuyunca hatırladım büyüme ağrılarımızBen canım hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce hafif regl ağrısı gibi vardı, hala günde birkaç kez gelip gidiyor. Rahim büyüdüğü için ve bebek yerleşirken oluyor dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?