Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Ay ayniyiz bende bugün öğrendim oğlum vardı kızım oluyor rabbim sağlıcakla kavuştursun, bizlere bağışlasın yavrularımızı

Hanımlar çok şükür güzel haberle geldim bugun kendi doktorum nobetciymis simdi ciktim yanindan. Dünku doktora biraz kızdı neden boyle bilgi veriyolar diye bakti hersey yolunda rahim uzunlugunu olcmeye bile gerek yok gayet yeterli bi uzunluk dedi bebek de yerinde sadece plasenta biraz rahim agzina yakin ama daha 15+2 sin ilerideki surecte yer degistirecek suan bi sorun teşkil etmiyo dedi. Progestani da kullanmana gerek yok iyice sersemletir seni dedi. cok şükür Rabbime iyiki 1 hafta beklemedim yoksa onun stresiyle olmayan da olacakti

Ya dün ben de, içime öyle doğuyor ki kendi doktorun tam tersini söyleyecek bence korkacak bir şey yok diye yazacaktım ama hiç bir bilimsel dayanagim olmadığından bekleyelim iyi haberler gelir inşallah dedim çok sevindim hadi geçmiş olsun...

Canım sen yetkili birine benziyorsun ben aile hekiminde vitamin değerlerime baktırmak istiyorum, d vit, demir, magnezyum, kalsiyum bunları istiycem sence başka baktirmam gereken bir değer var mı tavsiye edebilecegin

Ben düşünme algımı bir anda yitirdigim icin sadece bu süreçte ne yapmaliyim diye gittim hic aklıma gelmemisti ya bu doktor yanildiysa diye. Çünkü verdiği bilgi basit bisey de degil bi anne adayını nasıl bir korkunun icine atıyorlar hic düşünmeden. Doktorum bana da kizdi ben nobetci degilsem aksam gelme bidaha cok acil bisey olmadikca dedi onun kızması bile ne kadar hoşuma gitti bazen cok da bilimsel düşünmemek gerekiyormuş

Canım sen yetkili birine benziyorsun ben aile hekiminde vitamin değerlerime baktırmak istiyorum, d vit, demir, magnezyum, kalsiyum bunları istiycem sence başka baktirmam gereken bir değer var mı tavsiye edebilecegin
Aile hekimi detaylı kan taraması yapmıyor cancagzim belli başlı şeylere bakıyor, bı sor bakalım nelere bakarlar hepsini iste

Kızlar bişi soracağım, ben şimdi fetal DNA yaptırdım ya doktor hiç NT ölçümü yapmıyor ama ben pimpiriklikler kraliçesi olarak ense kalınlığı da olcturmek istiyorum ama artık 15 haftalık oldum ve bir daha ki randevum Şubat 10unda. Acaba o tarihte ense kalınlığı bakmak için çok mu geç?

Senin yerinde kim olsa dusunemezdi canım, hamilelikte bence zaten düşünme algısı yarı yarıya iniyor, benim öyle oldu ya beynim küçülüyor sanki.. neyse geldi geçti bebiş iyi gebiş iyi

Senin yerinde kim olsa dusunemezdi canım, hamilelikte bence zaten düşünme algısı yarı yarıya iniyor, benim öyle oldu ya beynim küçülüyor sanki.. neyse geldi geçti bebiş iyi gebiş iyi
Annelerin hakkı ödenmez, anne olunca anlarsin derlerdi haklılarmış anne olunca anladım. Geçen gun elimi fırına degdirdim çok yandı oturdum ağlıyorum sonra basladim ben nasil anne olucam benim annem eli yansa bisey yok diyip devam ederdi işine diye başladım daha çok ağlamaya eşimde şaşkın şaşkın beni izliyo jajajsj

Hep İstanbul ve Ankara duyuyorum sizlerden. Bursa'da olan var mıdır aranızda acaba? Varsa hangi hastaneye gidiyo

Gebelik başında bulaşıcı hastalık krizi yaşadım, çok sor bir süreçti..çok iyi anlıyorum sizi.. umarım herrr şey gönlünüzce olur

Yaa biz şimdi anne olduk dimi hamilelik hormonundandir o ağlamalar bence ya geçenlerde ben de buzagisi veterinere giden ineğin buzagisina kavuşma anının videosunu izledim, ağla ağla (sıfır şaka sıfır kurgu) çok iyi anne olacak hepimizden

Ense kalınlığının 11- 12. Haftada ölçümü önemli diye biliyorum sonrasında ölçmenin bi manası yokmuş . Kafanı hiç bulandırma bence canım

Maşallah canım, acaba hangi firmaya kaç tlye yaptırdın bilgi verebilir misin

Merhaba. Ben 14.hsftaya kadar olması gerekiyor diye biliyorum canım sonra zaten küçülüyor diye okumuştum..

Fetal dnayı nerede ve ne kadara yaptırdın acaba?

Ben canım hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce hafif regl ağrısı gibi vardı, hala günde birkaç kez gelip gidiyor. Rahim büyüdüğü için ve bebek yerleşirken oluyor dediler.
Üfff bende de vardı ilk zamanlar sonra geçince unutmuşum. 2 gündür regli olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor. Bu yorumunu okuyunca hatırladım büyüme ağrılarımız vesvesem gitti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…