2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Yumurta toplamamdan 2 gün önce iki tane vurundum canım bugün iğnenin 11. Günü

Benide ekler misiniz rüca etsem

24 ünde transfer olan arkadaşlardan erken gebelik testi yapan oldu mu? Benim çok sık ağrım giriyor regl olacak gibi o yüzden yapmak istiyorum ama çıkar mı bilmiyorum
Ben de 24ünde transfer oldum ama doktorun söylediği güne kadar yani 8 marta kadar test yapmayı düşünmüyorum. Bir de sizlerin bu süreci nasıl gidiyo yatıyo musunuz sürekli ya da çalışan arkadaşlar falan var mı?

Ben evdeym canm 27 sinde transfer oldum ama evin içinde dolanıyorum yürüyorum yemeğimi yapıyorum çamaşır yıkadım bugün onlrı astım tabi makineden tek tek çıkardım ve çırpmadan astım sıf zaman geçsin diye zaten çamaşıırım azdı ama hareket olsun zaman geçsin başka neler yapıyosa arkadaşlar sölesin bizde yapalım :))

Arkadaşlar tüp bebek transferi sonrası keseyi ne zaman gördünüz . Benim transfer hariç 14.günüm betam 2500 yükselmiş
Bu hafta cuma gitsem gözükür mü acaba kese kendi tüp bebek doktoruma gidemiyorum artık şehir dışında . O yüzden sizlere soruyorum süreci

Ben geçen hafta evdeydim iş yapmadan evde yürüdüm az az. Cuma günü geldim işe sadece.
Bugün tekrar işe başladım masa başı oturuyorum çoğunlukla ama belim ağrıdı biraz.. Kendimi kastigim icin mi psikolojik mi bilmiyorum. Haliyle tedirgin oluyo insan. Bu hafta çalışacağım umarım olumlu yönde etkiler.

En azından kafan rahat olurr canm uğraşın olur bnde yarın bi çarşıya yapıyım zaman geçsin diyprum evde yatmaktan geçmiyor hiç

Benim doktorum normal günlük hayatında ne yapıyorsan devam et dedi. Köpeğim var sürekli onunla dışardayım, evimin işinide görüyırum yani. Test günümü beklicem bende 8 mart. Ama kasıklarım ağrıyor arkadaşlar. Normalde zaten 6 sı regl günüm. Ben daha önce normal yolla hamile kaldığımda regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı. Kasık, bacak ağrısı gibi.. yani şimdi bilemiyorum bende hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden direkt gününde bakayım varsa var yoksa yok.

Sıfırdan başlayacağız eşim bırakmak felan istiyor
Bizler bi şekilde sabrediyoruz. Ama erkek için süreç biraz psikolojik açıdan zor. Ben eşimi ikna edene kadar tüp bebeğe 6 ay geçti. En baştan başlamak da yıpratacaktır. Ama üzülme Allah dilediğin ne versa nasip etsin enmkısa zamanda inşallah.

Bende 24 ünde oldum transfer erken gebelik testide yaptım izin aldım bende evde kafayı yicem sizin 5. Gün embriyo muydu

Sıfırdan başlayacağız eşim bırakmak felan istiyor
Hepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruz. Bizi en iyi biz anlarız. Ama ne olursa olsun moral bozmayın lütfen. Henüz zamanı gelmemiş demek ki. Daha çok yeni öğrendiniz sonucu eşinizin de öyle hissetmesi normal. Aynı şeyleri baştan yaşayacağını düşünmek çok zor ve bizi üzen en çokta bu aslında. Bugün ağlayın acınızı yaşayın içinizi boşaltın ama toparlanın tekrar. Bebeğinizin için pes etmeyin. Dualarım sizinle umarım en kısa sürede sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

Amin çok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için ❤ yılmak yok devam edecem kavuşana kadar

Bende 27 şubat transfer oldm canm taze transfermi nerde oldunjzz ??
Bndede hiç bi belirti yokk ama transfer günü sayılmıyor diye biliyorum canm 4. Günümüz olması lazım bugün
Benim dondurulmuş 5. Gün 5Aa embriyosu Diyarbakır bahçeci Zeki akkum’da oldum ilk günde sayılıyor sonuçta Rahimde o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…