- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.961
Yumurta toplamamdan 2 gün önce iki tane vurundum canım bugün iğnenin 11. GünüYok transfer günü sayılmıyor ben 2 defa dondurulmuş 2 defa da doğal siklus olmuş oldum bu son transferim doğal siklus çatlatma iğnesi vuruluyor etkisi 10-12 gün sürüyor yalancı pozitif çıkartabilir bilmiyorum sizin taze transferde vuruluyor mu
Benide ekler misiniz rüca etsemMerhaba herkese buraya 2025 şubat ayında transfer olan arkadaşları bekliyorum en son ocak ayında tablo yapılmış.Bana transfer olduğunuz tarih, yaşınız, transfer sonuç tarihiniz ve transfer edilen embriyonuz nedir mesaj atarsaniz tabloya ekleyebilirim Sonuç tarihlerini de daha rahat görmüş oluruz. Kendimle başlıyorum. Herkesin pozitif sonuc almasını nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla
Anne adayı Yaş Transfer günü Embriyo Sonuç tarihi Sonuç B birhemsiree 26 7 şubat 5BB+ 19 şubat @OLENA MIRA 33 4 şubat 4AA 17 şubat @mavms yesl 26 6 şubat 5. Gün 18 şubat @saripapatya10 36 4 şubat 3. Gün 17 şubat @nur411 33 8 şubat 3BB,4BB 20 şubat @ssgz2011 @mrvmra 31 7 şubat 5.gün (çift) 19 şubat @UzayKeki 30 6 şubat 3AB 18 şubat @Jane Jetgil 31 5 şubat 4BC 17 şubat @meryemcck_ 25 6 şubat 3. Gün 18 şubat @ftmbg 35 6 şubat 5. Gün 18 şubat @6ayse1 33 6 şubat 4AB 16 şubat @gulsn61 30 3 şubat 5. Gün 15 şubat @oyez 28 1 şubat 5. Gün 14 şubat @sevgili39 40 10 şubat 3. Gün 22 şubat @kbyndr 35 3 şubat 3. Gün 14 şubat @yogismom 37 3 şubat 5. Gün 14 şubat @aslanbebe 32 3 şubat 5. Gün 17 şubat @backpacker123 29 3 şubat 4AA 15 şubat @elifbsraaa1 27 1 şubat 3. Gün 13 şubat @ozlemkiz 34 4 şubat 5. Gün (çift) 16 şubat @albet 26 3 şubat 5AB 12 şubat @limonyildizi 37 12 şubat 4AA 24 şubat @ebru181 35 4 şubat 3. Gün (çift) 15 şubat @tugbayusuff 44 3 şubat 5. Gün 13 şubat @zeynepcimsakin 28 10 şubat 4BB 22 şubat @hayalimsinbebek 23 3 şubat 3. Gün 15 şubat @cigdem84 40 8 şubat 5.Gün (çift) 20 şubat @BBayanfluu 28 10 şubat 5. Gün (çift) 20 şubat @payni 33 13 şubat 5. Gün(çift) 24 şubat @duygukarakok 38 15 şubat 3. Gün 27 şubat @LaLw12 27 6 şubat 4AA 16 şubat @Nergizz2852 42 12 şubat 5. Gün 22 şubat @Nurnye 24 8 şubat 5. Gün (çift) 18 şubat @helloilko 28 19 şubat 3AB (çift) 28 şubat @poncikobella 39 18 şubat 5. Gün 01 mart @memurhanim 35 13 şubat 5. Gün (çift) 24 şubat @umutemek 31 14 şubat 3.gün 26 şubat @waitforyourmiracle 27 17 şubat 29 şubat @ryhnwomen 34 5 şubat 5. Gün 17 şubat @birmasummormenekse11 31 10 şubat 4BB 22 şubat @esma253 23 6 şubat 4BB 18 şubat @Sdfkzgl 30 14şubat 5.gün 24 şubat @mira tt 27 10 şubat 6. Gün 21 şubat @bluequeen 37 13 şubat 4. Gün 25 şubat @baytarpinar 36 14 şubat 3. Gün 26 şubat @mortalcombatbaby 5 şubat 4AA 19 şubat
Erken gebelik testi yapmıs mıydınızEkledim guzel sonuclar alın inşaAllah siz de hepimiz de
Ben de 24ünde transfer oldum ama doktorun söylediği güne kadar yani 8 marta kadar test yapmayı düşünmüyorum. Bir de sizlerin bu süreci nasıl gidiyo yatıyo musunuz sürekli ya da çalışan arkadaşlar falan var mı?24 ünde transfer olan arkadaşlardan erken gebelik testi yapan oldu mu? Benim çok sık ağrım giriyor regl olacak gibi o yüzden yapmak istiyorum ama çıkar mı bilmiyorum
Ben evdeym canm 27 sinde transfer oldum ama evin içinde dolanıyorum yürüyorum yemeğimi yapıyorum çamaşır yıkadım bugün onlrı astım tabi makineden tek tek çıkardım ve çırpmadan astım sıf zaman geçsin diye zaten çamaşıırım azdı ama hareket olsun zaman geçsin başka neler yapıyosa arkadaşlar sölesin bizde yapalım :))Ben de 24ünde transfer oldum ama doktorun söylediği güne kadar yani 8 marta kadar test yapmayı düşünmüyorum. Bir de sizlerin bu süreci nasıl gidiyo yatıyo musunuz sürekli ya da çalışan arkadaşlar falan var mı?
Sen bilirsin ama 2 gün daha bekle derim inşallah güzel haberler alırsınYumurta toplamamdan 2 gün önce iki tane vurundum canım bugün iğnenin 11. Günü
Ben geçen hafta evdeydim iş yapmadan evde yürüdüm az az. Cuma günü geldim işe sadece.Ben evdeym canm 27 sinde transfer oldum ama evin içinde dolanıyorum yürüyorum yemeğimi yapıyorum çamaşır yıkadım bugün onlrı astım tabi makineden tek tek çıkardım ve çırpmadan astım sıf zaman geçsin diye zaten çamaşıırım azdı ama hareket olsun zaman geçsin başka neler yapıyosa arkadaşlar sölesin bizde yapalım :))
En azından kafan rahat olurr canm uğraşın olur bnde yarın bi çarşıya yapıyım zaman geçsin diyprum evde yatmaktan geçmiyor hiçBen geçen hafta evdeydim iş yapmadan evde yürüdüm az az. Cuma günü geldim işe sadece.
Bugün tekrar işe başladım masa başı oturuyorum çoğunlukla belim ağrıdı biraz ama kendimi kastigim icin mi psikolojik mi bilmiyorum. Haliyle tedirgin oluyo insan. Bu hafta çalışacağım umarım olumlu yönde etkiler.
Aynen canım umarım hepimiz guzel sonucu öğreniriz ve 9 ay sonra da bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızEn azından kafan rahat olurr canm uğraşın olur bnde yarın bi çarşıya yapıyım zaman geçsin diyprum evde yatmaktan geçmiyor hiç
Benim negatif geldi çok üzgünüm
Sıfırdan başlayacağız eşim bırakmak felan istiyorkendinizi yıpratmayın. Bazen nasibimizi zorlayıp üstüne gidiyoruz. Ama nasip değilse zamanı değilse yine de olmuyor. Kendinizi çok üzmeyin
Bizler bi şekilde sabrediyoruz. Ama erkek için süreç biraz psikolojik açıdan zor. Ben eşimi ikna edene kadar tüp bebeğe 6 ay geçti. En baştan başlamak da yıpratacaktır. Ama üzülme Allah dilediğin ne versa nasip etsin enmkısa zamanda inşallah.Sıfırdan başlayacağız eşim bırakmak felan istiyor
Bende 24 ünde oldum transfer erken gebelik testide yaptım izin aldım bende evde kafayı yicem sizin 5. Gün embriyo muyduBen de 24ünde transfer oldum ama doktorun söylediği güne kadar yani 8 marta kadar test yapmayı düşünmüyorum. Bir de sizlerin bu süreci nasıl gidiyo yatıyo musunuz sürekli ya da çalışan arkadaşlar falan var mı?
Hepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruz. Bizi en iyi biz anlarız. Ama ne olursa olsun moral bozmayın lütfen. Henüz zamanı gelmemiş demek ki. Daha çok yeni öğrendiniz sonucu eşinizin de öyle hissetmesi normal. Aynı şeyleri baştan yaşayacağını düşünmek çok zor ve bizi üzen en çokta bu aslında. Bugün ağlayın acınızı yaşayın içinizi boşaltın ama toparlanın tekrar. Bebeğinizin için pes etmeyin. Dualarım sizinle umarım en kısa sürede sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizeSıfırdan başlayacağız eşim bırakmak felan istiyor
İzin almakla iyi yapmışsınız bence. Benim 3.gün embriyosu taze transfer. Sizin ?Bende 24 ünde oldum transfer erken gebelik testide yaptım izin aldım bende evde kafayı yicem sizin 5. Gün embriyo muydu
Amin çok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için ❤ yılmak yok devam edecem kavuşana kadarHepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruz. Bizi en iyi biz anlarız. Ama ne olursa olsun moral bozmayın lütfen. Henüz zamanı gelmemiş demek ki. Daha çok yeni öğrendiniz sonucu eşinizin de öyle hissetmesi normal. Aynı şeyleri baştan yaşayacağını düşünmek çok zor ve bizi üzen en çokta bu aslında. Bugün ağlayın acınızı yaşayın içinizi boşaltın ama toparlanın tekrar. Bebeğinizin için pes etmeyin. Dualarım sizinle umarım en kısa sürede sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
Benim dondurulmuş 5. Gün 5Aa embriyosu Diyarbakır bahçeci Zeki akkum’da oldum ilk günde sayılıyor sonuçta Rahimde o günBende 27 şubat transfer oldm canm taze transfermi nerde oldunjzz ??
Bndede hiç bi belirti yokk ama transfer günü sayılmıyor diye biliyorum canm 4. Günümüz olması lazım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?