2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün cuma gününe kadar daha çok yükselir rahat görünür

Ben de aynen böyle düşünüyorum

Erken gebelik testi yapmıs mıydın acaba hayırlı olsun saglıkla büyüsün
Çok sağol arkadaşım
Allah isteyen herkese nasip etsin evet 4.gününden itibaren kaset test yapamaya başlamıştım çok çok silik çıkıyordu . Transferin 12.günü de kan verdim 900 dü değerim . Ekliyorum senin için testleri böyleydi arkadaşım

Eklentiler

• IMG_6671.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 29
Hayırlı olsun.. çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bişey sormak istiyorum sana. Normal hiç hamile kaldın mı? Düşüğün de tüp bebekti dimi?

Hayırlıı olsunn canm maşallh değernde çok güzel gelmişşşş testtede günden güne koyulaşmışş canmm maşallah diyelimm belirtin varmıydıı benimde 4. Günüm bugün ama hiç bi belirt yık

Benim negatif geldi çok üzgünüm
Sizi çok iyi anlıyorum.cok zor bir süreç tekrar başlamak maddi manevi .ama mücadeleye devam asla Pes etmeyin .kaçıncı tedaviniz bilmiyorum ..eşinize kendinize biraz zaman verin bugün ki üzüntü ile normal öyle düşünceler.. rabbim bir gün inşallah bizimde yüzümüzü güldürecek sağ salim kucagimiza alacağız inanın ve asla umudunuzu kaybetmeyin.

Ben 4. Gün ve 5. Günde kaset test yaptım hiçbişey çıkmamıştı. Şimdi bi kötü oldum

Hayırlı olsun.. çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bişey sormak istiyorum sana. Normal hiç hamile kaldın mı? Düşüğün de tüp bebekti dimi?
Normal hiç hamile kalamadım bir kere tüp bebekle kaldım kimyasal oldu . Buda 2.tedavim

Arkadaşım bugün transferin 14.günü beta 2500 ama tek bir belirti yok . Hatta ben bile bazen endişeleniyorum olmadığı için . Ama hiçbir belirti yok arkadaşım . İnşallah pozitif haberi alırsın . Burada paylaşırsın sende

Valla içim rahatlıyor böyle sizlerle konuşunca sizzler bişeuler söyletince kendi kendime karnımda gramğ olduna inandırmaya çalışıyorum ama yok hiç bir belirti yokk ağrı sızı hiç bişey normal hayatımdaki gibiyim kız inşallah cnmm hayırlı olsunn sanada çift miydi değer yüksekk bayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…