- 3 Mart 2025
- 26
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #2.021
Ya cok teşekkür ederimm canımm allah sizinkinide görmemi nasip etsin.Ben gidip verdim cünkü ben hayattan cidden koptum hiç bir şey yapasım gelmiyordu negatif görsemde napayım devam ederim diyordum internettede 7. Gün 10 15 20 gibi değerler cıkar yazıyordu varsa cıkar sanırım dedim verdim erken gebelik testide yapabilirsin pozitifi görürsen gidebilirsin cünkü geç döllenmede olabilirmiş negatif cıkarsa beklersin 2 gün dahaYaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah tamamına erdirsin, mutluluğunu paylaşıyoruz.benimde transfer günü hariç aynı 7. Günüm .. ben vermek istemiyorum çok korkuyorum günümü bekliyim diyorum oyüzden .
İnşallah canım inşallah sizinkini görmeyide nasip etsin allahımÇok çok sevindiminşallah bu şekilde gider
Allah nazardan saklasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendim gibi sevindim vallaSonucum cıktı canım 51.4 o kadar mutluyum ki o kadar heyecanlıyım ki allah tamamına ermemi saglasın heyecandan napacagımo sasırdıö
Çok teşşekkür ederim canımm benim bende sana cok dua ediyorum inşallah rabbim mutluluk nasip etsin sanaAyyy maşallah xanmm çok erken öğrenmiş oldunn ohh bee valla çok sevindimm inşallahh sağsalimm devam ederr hadi maşallahhhh
Evet içinde beyaz bişey vardı bebek mi yolksak mı bilmiyorm ama resmini buraya atmıştım cuma günü 3-4 sayfa öncedir bakabilirsinBugün gördük transferden sonra ki 18. Gün bugün. Kese küçüktü. Haftaya tekrar gidicem kontrole.
Sizin transfer sonrası kaçıncı gününüzdü. Kesede yolk sac gördü mü acaba.
Aminn canmm hepimizi bekleyen isteyen herkese inşallah :) benmde hala hiç bi belirtim yok inşallah nasip olurÇok teşşekkür ederim canımm benim bende sana cok dua ediyorum inşallah rabbim mutluluk nasip etsin sana
Teşekkürler canım allah herkese mutluluk nasip etsinAllah nazardan saklasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendim gibi sevindim valla
Korkma canm yerleşme kanaması olanilirr öyle düşün pozitif şeylee getir aklınaaKızlar benim fark edilir bi kasık ağrım oldu bugün ve çok halsiz olup uyku bastırdı uyudum 1,5 saat. Şimdi lavabodan çıktım böyle incecik kıl gibi bi pembelik geldi akıntıyla beraber minicik ama. Normal midir korktum biraz.
İnşallah canımmKorkma canm yerleşme kanaması olanilirr öyle düşün pozitif şeylee getir aklınaa
Kimyasal olunca nasıl oldu acaba merak ettimde insan korkuyor ister istemezTeşekkür ederim canım .amin inşallahhepimizi sağ salim kucaklarımıza alalım
Bu benim 2.transferim ikiside donmuş embriyo 5Aa kaliteydiilki kimyasal oldu Buda ikinci bakalım
Benimde transferin 10. Günü peçeteye pembelik gelmişti. Daha da olmadı. Muhtemelen yerleşme kanaması. Çok yormayın kendinizi bugünlerdeKızlar benim fark edilir bi kasık ağrım oldu bugün ve çok halsiz olup uyku bastırdı uyudum 1,5 saat. Şimdi lavabodan çıktım böyle incecik kıl gibi bi pembelik geldi akıntıyla beraber minicik ama. Normal midir korktum biraz.
Ben hiç oturmuyorum desem yeridir, evet biraz dinlenmem lazım.Benimde transferin 10. Günü peçeteye pembelik gelmişti. Daha da olmadı. Muhtemelen yerleşme kanaması. Çok yormayın kendinizi bugünlerde
Onda da benim hiçbir belirtim olmadı . Beta takibinde iki katı artmadı değerler . Hastaneye gittim dış gebelikten şüphelendiler . Değerlerimi yine takip ettiler beta artmayınca kürtaj oldum . Ama dış gebelik değilmiş . Kimyasal gebelik dendi . Kimyasalı beta takibi ile anlıyorlar .Kimyasal olunca nasıl oldu acaba merak ettimde insan korkuyor ister istemez
Benim bugün 6. Gün fazla bir belitim yokPazartesi transfer oldum henüz belirti yok hamile olanlar sizde belirti var mıydı tedirgin oldum biraz
Kaçıncı gün embriyosuydu?Kızlaaarrr test sonucum çıktı
Transfer hariç 12.günüm
Değerim 900
Benmde 4. Günüm hiç belirti yok canmBenim bugün 6. Gün fazla bir belitim yok
Kaçıncı gün eöbriyosu sizin?
Merhaba benimde 25 şubatta 3. Gün embriyosu, 11 mart test günüm , bende belirti yok, sizde var mı?Merhaba herkese, ben de 25 şubatta transfer oldum. 32 yaşındayım ilk denemem 3. Gün dondurulmuş embriyo. 10 martta kan testi vericem. Hepimiz sağlıklı evlat sahibi olalım inşallah.
5.gün dondurulmuş embriyo 5AaKaçıncı gün embriyosuydu?
Maşallah Allah bağışlasın keseyi gördüğünüzde beta kaçtı acabaKızlar buda benm keseem10 martta kalp atışı görücez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?