2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Ya cok teşekkür ederimm canımm allah sizinkinide görmemi nasip etsin.Ben gidip verdim cünkü ben hayattan cidden koptum hiç bir şey yapasım gelmiyordu negatif görsemde napayım devam ederim diyordum internettede 7. Gün 10 15 20 gibi değerler cıkar yazıyordu varsa cıkar sanırım dedim verdim erken gebelik testide yapabilirsin pozitifi görürsen gidebilirsin cünkü geç döllenmede olabilirmiş negatif cıkarsa beklersin 2 gün daha

Bugün gördük transferden sonra ki 18. Gün bugün. Kese küçüktü. Haftaya tekrar gidicem kontrole.

Sizin transfer sonrası kaçıncı gününüzdü. Kesede yolk sac gördü mü acaba.
Evet içinde beyaz bişey vardı bebek mi yolksak mı bilmiyorm ama resmini buraya atmıştım cuma günü 3-4 sayfa öncedir bakabilirsin

Kızlar benim fark edilir bi kasık ağrım oldu bugün ve çok halsiz olup uyku bastırdı uyudum 1,5 saat. Şimdi lavabodan çıktım böyle incecik kıl gibi bi pembelik geldi akıntıyla beraber minicik ama. Normal midir korktum biraz.

Korkma canm yerleşme kanaması olanilirr öyle düşün pozitif şeylee getir aklınaa

Benimde transferin 10. Günü peçeteye pembelik gelmişti. Daha da olmadı. Muhtemelen yerleşme kanaması. Çok yormayın kendinizi bugünlerde

Kimyasal olunca nasıl oldu acaba merak ettimde insan korkuyor ister istemez
Onda da benim hiçbir belirtim olmadı . Beta takibinde iki katı artmadı değerler . Hastaneye gittim dış gebelikten şüphelendiler . Değerlerimi yine takip ettiler beta artmayınca kürtaj oldum . Ama dış gebelik değilmiş . Kimyasal gebelik dendi . Kimyasalı beta takibi ile anlıyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…