2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Hanımlar belirti aramayın lütfen.belirti olup negatif olunca çok ağır geliyor insana .. benm o kadar çok sırt ağrım vardı ki çok umutlandım..çünkü diğer transferlerde hiç birşey olmamıştı.. doktor bel ağrısının bir çok sebebi olabilir dedi.
Kan tahlili verdiğinizde TSH da mutlaka baktırın (daha önce kaybım var )hamilelikte çok tehlikeli

Prednol bir antibiyotik değil mi bende 5 tane kullandım transferden sonra bıraktım ama ek olarak ben progestan fitili günde 3 kez 3 tane kullanıyorum doktorum progestan iğneyi tekrar başlattı günde 2 tane vuruluyorum cuma günü kese görmeye gideceğiz. Siz kan testinde progesteron hormonuna bıktırdınız mi kaç cikti

Prednol katil hücre için verilen bi ilaç diye biliyorum canm yumurta toplamatedavisinde başladım ben taze transfer oldum hala kullanıyorum test gününe kadarda kullan dediler

24 ünde transfer olan arkadaşlardan erken gebelik testi yapan oldu mu? Benim çok sık ağrım giriyor regl olacak gibi o yüzden yapmak istiyorum ama çıkar mı bilmiyorum

Aşılama yaptırdığım zaman gün olarak bugün çıkmıştı benimki, ama tüp bebekte süreç değişik midir bilemedim. Vakit geçmiyor

24 ünde transfer olan arkadaşlardan erken gebelik testi yapan oldu mu? Benim çok sık ağrım giriyor regl olacak gibi o yüzden yapmak istiyorum ama çıkar mı bilmiyorum
27 şubatta transfer oldum bugün 5. Günüm hafif özel bölgemde batma var adet olacakmışım gibi belirtiler var 3.günde daha fazla vardı bugün hafifledi gibi acaba neden

27 şubatta transfer oldum bugün 5. Günüm hafif özel bölgemde batma var adet olacakmışım gibi belirtiler var 3.günde daha fazla vardı bugün hafifledi gibi acaba neden
Bende 27 şubat transfer oldm canm taze transfermi nerde oldunjzz ??
Bndede hiç bi belirti yokk ama transfer günü sayılmıyor diye biliyorum canm 4. Günümüz olması lazım bugün

Canm 5. Gün dediğine transfer günü dahilmi
Yok transfer günü sayılmıyor ben 2 defa dondurulmuş 2 defa da doğal siklus olmuş oldum bu son transferim doğal siklus çatlatma iğnesi vuruluyor etkisi 10-12 gün sürüyor yalancı pozitif çıkartabilir bilmiyorum sizin taze transferde vuruluyor mu

Yaa ne güzel benim progestan iğne 2 oxsapar iğne 1 progestan fitil 3
Estrofem 3 koraspirin 1 prednol 1 folikasit 1 bu cumartesi kalp atşına gitcem inşallah bi kaçı eksilir
Siz hangi şehirde tedavi
Yaa ne güzel benim progestan iğne 2 oxsapar iğne 1 progestan fitil 3
Estrofem 3 koraspirin 1 prednol 1 folikasit 1 bu cumartesi kalp atşına gitcem

Bursa’da tedavi gördüm.Şimdi estrofermi de bıraktım.kan ilacını da.Sadece progesteron fitil ve folik asit kullanıyorum .Cuma günü kalp atışına gidicem ben de inşallah..Siz hangi şehirdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…