- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.921
Valla emin ol hepimiz aceleciyiizzz :))) bnde 5.Gün yapsammı diyorum ovitirelleninde 12. Günü oluyor ama o kadarda etki etmez heraldeBen biraz aceleciyim bu konuda6.gün evde predictör marka erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm 8.gün evde testi tekrarladım biraz daha koyu çıkınca gidip kan verdin 8.gün beta 137 10.gün beta 448di
Çok güzel Allah tamamına erdirsin. O zaman kasık batmaları normal. Bende de var ama ben henüz keseyi görmedim. Mide bulantınız var mı. Benim mide bulantılarım oluyo ama henüz kusma olmadı. Bazen mide yanmalrı eşlik ediyo. Ayrıca bazen üşüme geliyo bazen ateş basması. Gece uykuya dalmakta zorlanıyorum.Evet evet hem sekil hem konum olarak tam istedigimiz gibi demisti doktorum. Onumuzdeki cumartesi kalp atisi icin gidecegiz nasipse
Adanada şehir hastanesinde raporlu yapıldı,siz nerdesiniz nerede yapıldı sizinSen nerde tedavi gördünNeevra
Benm de kasık ağrılarım oluyo böyle hafif regl sancısı gibi ama doktor o iyi bişeu demişti. Uykuya dalmakta bende çok zorlanıyorm böyle deliksiz uyuyamıyorum. Mide yanması bnde de oluyoÇok güzel Allah tamamına erdirsin. O zaman kasık batmaları normal. Bende de var ama ben henüz keseyi görmedim. Mide bulantınız var mı. Benim mide bulantılarım oluyo ama henüz kusma olmadı. Bazen mide yanmalrı eşlik ediyo. Ayrıca bazen üşüme geliyo bazen ateş basması. Gece uykuya dalmakta zorlanıyorum.
Hakkımızda hayırlı ne ise o olsun,Allah ne nasip ederse ona razıyızEvet evde kalsaydı o test muhakak 7.8. Günde yapardım o zaman moralim bozulabilirdi işte şüpheyle. Hayırlısı inşallah. Hakkımızda hayırlı olan olsun.
Ben de 24 ü :) mide yanması bel ağrısı var arada kasiklarim ağrıyor o kadarArkadaşlar 24 ünde transfer oldum bugün 5.gün dizlerim çok ağrıyor sizde böyle olan varmı
Bende 24 ü. Hakkımızda hayırlısı olsun canlarım.Ben de 24 ü :) mide yanması bel ağrısı var arada kasiklarim ağrıyor o kadar
Amin akışına bıraktım valla 24 u 4-5 kişi var sanırım transfer olan her şeyin hayırlısıBende 24 ü. Hakkımızda hayırlısı olsun canlarım.
Aynen canım inşallah pozitif haberini bekliyoruzBende 24 ü. Hakkımızda hayırlısı olsun canlarım.
Ben de 24 şubat. Bugüne kadar benim de arada bel ağrım kasık ağrım oluyordu ama bugün olmadı gibi bi sey. Bugün mide yanması biraz bende de var ve biraz baş ağrısı varBen de 24 ü :) mide yanması bel ağrısı var arada kasiklarim ağrıyor o kadar
Baş ağrısı susuzluktan da olabilir bol bol su için benim normalde migrenim var çok şükür daha tutmadı.o zaman cumartesi pazartesi buralar inşallah güzel haberlerle dolarBen de 24 şubat. Bugüne kadar benim de arada bel ağrım kasık ağrım oluyordu ama bugün olmadı gibi bi sey. Bugün mide yanması biraz bende de var ve biraz baş ağrısı var
Yaa canım inşallahBaş ağrısı susuzluktan da olabilir bol bol su için benim normalde migrenim var çok şükür daha tutmadı.o zaman cumartesi pazartesi buralar inşallah güzel haberlerle dolar
Ben melatonin kullanıyorum doktorum verdi gebe kalana kadar kullanıcakmışım. Hem uykumuda düzenledi.Benm de kasık ağrılarım oluyo böyle hafif regl sancısı gibi ama doktor o iyi bişeu demişti. Uykuya dalmakta bende çok zorlanıyorm böyle deliksiz uyuyamıyorum. Mide yanması bnde de oluyo
Allah hayırlsıyla tamamına erdirsin. Şikayet yok çok bekledik bugünleri. Yeter ki tutunsunlarBenm de kasık ağrılarım oluyo böyle hafif regl sancısı gibi ama doktor o iyi bişeu demişti. Uykuya dalmakta bende çok zorlanıyorm böyle deliksiz uyuyamıyorum. Mide yanması bnde de oluyo
Aminn, tüm dualarım bu mutlu haberi bekleyenlere. 5 gün embriyosuydu benımkiMerhaba ,rabnim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı biz bekleyenelere olsun.kaçıncı gün embriyosuydu?
Taze transfermi canmAminn, tüm dualarım bu mutlu haberi bekleyenlere. 5 gün embriyosuydu benımki
Hayır son dondurulmuş 2 embriyomdu.Taze transfermi canm
Aaa çok sevindimm hayırlı olsun sağlıklı artsn canm inşallahh pekii öncekilere göre belirtin varmıydı canm kaçıncı gün test yaptın benm transfer günü hariç 3. Günüm duramıyorum ya :)Hayır son dondurulmuş 2 embriyomdu.
Bu 5. Transferimdi, çok şükür dün BETA 209’du.
Kasık ağrısı dışında belirtiniz var mıydı acabaPozitif alan arkadaslar size sorum var. suan 6+2 yim. Kasık ağrılarım hep vardı ama şuan böyle vajinamda diyeyim yani baya aşağıda batmalar yaşıyorum 2 gündür. Yaşayan var mı? Endişelendim biraz. Ayrıca günde 3 kere fitil kullanıyorum. Ama sanki vajinamda genişlemiş gibi yani fitili ileri koymaya çalıştığımda anlıyorum. Bilmiyorum anlatabildimmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?