2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Ben biraz aceleciyim bu konuda 6.gün evde predictör marka erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm 8.gün evde testi tekrarladım biraz daha koyu çıkınca gidip kan verdin 8.gün beta 137 10.gün beta 448di
Valla emin ol hepimiz aceleciyiizzz :))) bnde 5.Gün yapsammı diyorum ovitirelleninde 12. Günü oluyor ama o kadarda etki etmez heralde

Evet evet hem sekil hem konum olarak tam istedigimiz gibi demisti doktorum. Onumuzdeki cumartesi kalp atisi icin gidecegiz nasipse
Çok güzel Allah tamamına erdirsin. O zaman kasık batmaları normal. Bende de var ama ben henüz keseyi görmedim. Mide bulantınız var mı. Benim mide bulantılarım oluyo ama henüz kusma olmadı. Bazen mide yanmalrı eşlik ediyo. Ayrıca bazen üşüme geliyo bazen ateş basması. Gece uykuya dalmakta zorlanıyorum.

Benm de kasık ağrılarım oluyo böyle hafif regl sancısı gibi ama doktor o iyi bişeu demişti. Uykuya dalmakta bende çok zorlanıyorm böyle deliksiz uyuyamıyorum. Mide yanması bnde de oluyo

Ben de 24 şubat. Bugüne kadar benim de arada bel ağrım kasık ağrım oluyordu ama bugün olmadı gibi bi sey. Bugün mide yanması biraz bende de var ve biraz baş ağrısı var
Baş ağrısı susuzluktan da olabilir bol bol su için benim normalde migrenim var çok şükür daha tutmadı.o zaman cumartesi pazartesi buralar inşallah güzel haberlerle dolar

Benm de kasık ağrılarım oluyo böyle hafif regl sancısı gibi ama doktor o iyi bişeu demişti. Uykuya dalmakta bende çok zorlanıyorm böyle deliksiz uyuyamıyorum. Mide yanması bnde de oluyo
Ben melatonin kullanıyorum doktorum verdi gebe kalana kadar kullanıcakmışım. Hem uykumuda düzenledi.

Allah hayırlsıyla tamamına erdirsin. Şikayet yok çok bekledik bugünleri. Yeter ki tutunsunlar

Kasık ağrısı dışında belirtiniz var mıydı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…