- 14 Aralık 2024
- 824
- En iyi cevaplar
- 1
- 471
- 18
- 31
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #2.001
Hayirli olsunArkadaşlar tüp bebek transferi sonrası keseyi ne zaman gördünüz . Benim transfer hariç 14.günüm betam 2500 yükselmiş
Bu hafta cuma gitsem gözükür mü acaba kesekendi tüp bebek doktoruma gidemiyorum artık şehir dışında . O yüzden sizlere soruyorum süreci
Dayanamadın gidip test verdim 2 saate cıkıcak hayırlısı olsunBen de çok merak ediyorum ama bence biraz daha beklemek en iyisi
Hadiii bize güzel haber verrr canmmm kaçıncı gün vermiş oldunn şimdiiDayanamadın gidip test verdim 2 saate cıkıcak hayırlısı olsun
Transfer gününü saymazsak 7. Günde vermiş oldum 5. Gün dondurulmus embriyoHadiii bize güzel haber verrr canmmm kaçıncı gün vermiş oldunn şimdii
ay hadi inşallah rabbimden bir umut inşallahhhHadiii bize güzel haber verrr canmmm kaçıncı gün vermiş oldunn şimdii
Hadii canımm hayırlısı inşşlahj ama 10 dk silik çıkmıştı dimii canm ovitirellede vurunmamıştıkk pozitiff gelsinn hadii iniallahh hemen yaz olurmuuu dua ediyorum senin içinnTransfer gününü saymazsak 7. Günde vermiş oldum 5. Gün dondurulmus embriyo
Aynenn Ay cok teşekkürler ederimm canım benim inşallah tutar. Hemen cıksın yazıcamm. benimde dualarım seninleHadii canımm hayırlısı inşşlahj ama 10 dk silik çıkmıştı dimii canm ovitirellede vurunmamıştıkk pozitiff gelsinn hadii iniallahh hemen yaz olurmuuu dua ediyorum senin içinn
Yok arkadaşım tek embriyoyduValla içim rahatlıyor böyle sizlerle konuşunca sizzler bişeuler söyletince kendi kendime karnımda gramğ olduna inandırmaya çalışıyorum ama yok hiç bir belirti yokk ağrı sızı hiç bişey normal hayatımdaki gibiyimkız inşallah cnmm hayırlı olsunn sanada çift miydi değer yüksekk bayaa
Size de hayırlı olsunHayirli olsundun13.gunumdu benim betam sizinkinin yarisi cikti. Kendi jinekologum bu mantikla persembe gibi kesen gozukur dedi ama tup bebek doktorum on gun sonrasi icin gormek istiyorum dedi
Ben 6 şubatta 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum bugün kalp atışını duyduk elhamdülillahArkadaşlar tüp bebek transferi sonrası keseyi ne zaman gördünüz . Benim transfer hariç 14.günüm betam 2500 yükselmiş
Bu hafta cuma gitsem gözükür mü acaba kesekendi tüp bebek doktoruma gidemiyorum artık şehir dışında . O yüzden sizlere soruyorum süreci
Bugün kalp atışı duyduk çok şükürkızlar kese görğp kalp atışı duyanlar var mı
Ayyy darısı hepimize inşallahBen 6 şubatta 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum bugün kalp atışını duyduk elhamdülillah
Amiin inşallah . Mevlam şu mübarek günler aylar hürmetine burada ümitle bekleyen emek sarfeden tüm arkadaşlarıma evlatlarını kucağına alıp hayırla sağlıkla büyütmelerini nasip eylesin inşallahAyyy darısı hepimize inşallahsağ salim kucağınıza alın inşallah
Sonucum cıktı canım 51.4 o kadar mutluyum ki o kadar heyecanlıyım ki allah tamamına ermemi saglasın heyecandan napacagımo sasırdıöHadii canımm hayırlısı inşşlahj ama 10 dk silik çıkmıştı dimii canm ovitirellede vurunmamıştıkk pozitiff gelsinn hadii iniallahh hemen yaz olurmuuu dua ediyorum senin içinn
Ayyy maşallah xanmm çok erken öğrenmiş oldunn ohh bee valla çok sevindimm inşallahh sağsalimm devam ederr hadi maşallahhhhSonucum cıktı canım 51.4 o kadar mutluyum ki o kadar heyecanlıyım ki allah tamamına ermemi saglasın heyecandan napacagımo sasırdıö
Yaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah tamamına erdirsin, mutluluğunu paylaşıyoruz.Sonucum cıktı canım 51.4 o kadar mutluyum ki o kadar heyecanlıyım ki allah tamamına ermemi saglasın heyecandan napacagımo sasırdıö
Canm test yaptın mı hiç benmde 4. Günüm yarın acaba alıp erken gebelik yapsammı diyorum yarın 5. Gün oluyor transfer hariç vee ovitirelleninde 12. Günü oluyor etkisi kalmamıştr heraldeYaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah tamamına erdirsin, mutluluğunu paylaşıyoruz.benimde transfer günü hariç aynı 7. Günüm .. ben vermek istemiyorum çok korkuyorum günümü bekliyim diyorum oyüzden .
Bende sivastayım kayseride tedavi gördümBursa’da tedavi gördüm.Şimdi estrofermi de bıraktım.kan ilacını da.Sadece progesteron fitil ve folik asit kullanıyorum .Cuma günü kalp atışına gidicem ben de inşallah..Siz hangi şehirdesiniz
Çok çok sevindimSonucum cıktı canım 51.4 o kadar mutluyum ki o kadar heyecanlıyım ki allah tamamına ermemi saglasın heyecandan napacagımo sasırdıö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?