2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Bence değildir canım yaa tek embriyoydu benim ama bence 10.güne göre normal değer ya
Gerçi başlangıç günlerindeki değerler çok ikiz mi değil mi belli olmaz diyorlar, bende bu sabah yaptırdım 209 çok şükür. Her bünyede artış oranı farklı, sevindirici olan saglıklı yükselişi

Arkadaşlar 24 ünde transfer oldum bugün 5.gün dizlerim çok ağrıyor sizde böyle olan varmı

Kesinlikle öyle canım önemli olan artışın olması sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsunuz benim bugün transferle Beraber 3. Günüm perşembe günü oldum sol kasığımda çok batma var ama gaz sancısımı başka bişeymi çözemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinde onun dışında normal zamandaki gibiyim hiç bi belirti yok kafamdan çıkarmaya çalışıyorum ama çıkmıyo

Canım daha çok erken, belirti için. Transfer gününü saymıyoruz. Senin o zaman 2. Günün daha. 8 martta yapıcam testi. 24 ünde transfer oldum 12 gün sonra dedi doktorum.

Canım daha çok erken, belirti için. Transfer gününü saymıyoruz. Senin o zaman 2. Günün daha. 8 martta yapıcam testi. 24 ünde transfer oldum 12 gün sonra dedi doktorum.
Banada 11.gün dediler canım bnde 10 martta yaparım heralde dayanabilirsem belki 8 mart cuma veririm bi sonrada pzartesi 10 nu verirm bilmiyorum
Evet çok erken ama olsun imsan belirti istiyor gaz sıkışması sanırım ya opudan beri ara ara oluyor böyle sadece bugün batıyo biraz başkada bişeu yok oda zaten olan bi ağrımdıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…