- 3 Ocak 2024
- 97
- 51
- 8
- 28
- Konu Sahibi birhemsiree
Kızlar bence sizde öle yapınBende onu dedim ben o kadar bekleyemem evde yaparım test mest
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bence sizde öle yapınBende onu dedim ben o kadar bekleyemem evde yaparım test mest
Eğer psikolojik etkilenmeyeceksen yap cnm ben yapıcam 6. Gün tam 14 şubat kimisi 5. Günde de çıkıyor ama çıkmayadabilir bunu bilerek yapman gerek bide transfer günü sayılmıyor bugün 5. GününKızlar transfer günü 6.gun transfet günü dahil
Test şçin erkenmidir
Teste gittiniz miÇok beklemiyormusunuz ben 3 şubatta transfer oldum 7 günde belli olur dediler yarın teste gitcem çok sabırsızım sizlerde öylemisiniz hanımlar
Sabah ilk idrarla avox testim vardı bişe cıkmadı 2.idrarla duratest erken gebelik yaptım direk silik cizgi cıktı ama duratesti bilemiyorum yaEğer psikolojik etkilenmeyeceksen yap cnm ben yapıcam 6. Gün tam 14 şubat kimisi 5. Günde de çıkıyor ama çıkmayadabilir bunu bilerek yapman gerek bide transfer günü sayılmıyor bugün 5. Günün
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız kız bende hiç belirti yok ağrı vs lekelenme de olmadıO OLENA MIRA transfer günümüz aynı
Sende herhangi bir ağrı sızı lekelenme fln oluyor mu?
Bende 4 5 saniyelik kasık ağrısı oldu birkaç kere o kadar.
Görsel atar mısın canım ikisinindeSabah ilk idrarla avox testim vardı bişe cıkmadı 2.idrarla duratest erken gebelik yaptım direk silik cizgi cıktı ama duratesti bilemiyorum ya
Kizlar hic belittrti olmadan pozitif goren cok insan var. Insallah pozitiftirİnşallah hayırlı sonuçlar alırız kız bende hiç belirti yok ağrı vs lekelenme de olmadı
İnşallah evet onu duydum hakkımızda hayırlısı artık 7 gün daha dayanayım test gününe kadarKizlar hic belittrti olmadan pozitif goren cok insan var. Insallah pozitiftir
Evde erken test yapicak misin hicİnşallah evet onu duydum hakkımızda hayırlısı artık 7 gün daha dayanayım test gününe kadar
Büyük ihtimal cuma yaparım 14 şubata özelEvde erken test yapicak misin hic
Awox negatif zaten duratesti atıyorum şimdi anında silik cıktı ama test güvenilirmi bilmiyorum pek duyulduk değil fotoda cıkarmı bilmiyorum ama direk silik çıktı.Görsel atar mısın canım ikisininde
Yorumlarına baktım trendyol satıcısından pek memnun olan yok canım ama inşallah hamilesindir çizgi var çünküAwox negatif zaten duratesti atıyorum şimdi anında silik cıktı ama test güvenilirmi bilmiyorum pek duyulduk değil fotoda cıkarmı bilmiyorum ama direk silik çıktı.
Evet canım başka test aldım tuvalete sıkısınca yapıcam bakalm onda cıkcakmı bebe time erken gebelik aldımYorumlarına baktım trendyol satıcısından pek memnun olan yok canım ama inşallah hamilesindir çizgi var çünkü