2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Bilmem ki canım test için 7 gün çıkmazsa bide üzülme. En azından 10 ü falan mı beklesen. Yarın aynı testi ilk idrarla yap istersen bide bilemedim ki
Doğru dıyorsun en güzeli kan ıcın beklemek 🙃🙃tabi zaman nasıl geçecekse 😂

Öyle yapman lazım canım ilk idrarla da dene bakalım ne çıkacak yarın merak ettim ben de benim daha var 😊 sizlerden umut alıyorum işte fakirin umudu 😅
Seninde sağlıkla olsun inşallah dyanamadım bebe time test yaptım ama yok tabi Duratest bozuk kesin gerçi artık ucuncu idrar oldu ama
Sabah bakcaz artk

Benide listeyr ekleyebilir misiniz
3 şubatta transfer olanlarda belirti var mı hiç :))
Ben 4 subat transfeeim ama hic belirti yok. gogus hassasiyeti zaten oncesinden ilac kullandigimiz icin vardi ,kasiklarda cok hafif ara ara agri oluyo gibi ama aman aman bi belirti yasamiyrum acaba belirti yasayan varmi bende merak ettim

Merhaba herkese buraya 2025 şubat ayında transfer olan arkadaşları bekliyorum en son ocak ayında tablo yapılmış. 😅 Bana transfer olduğunuz tarih, yaşınız, transfer sonuç tarihiniz ve transfer edilen embriyonuz nedir özelden yada buraya yazarsanız tabloya ekleyebilirim ☺️ Sonuç tarihlerini de daha rahat görmüş oluruz. Kendimle başlıyorum. Herkesin pozitif sonuc almasını nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla🤲🏻☺️

Anne adayı🤰❤️YaşTransfer günüEmbriyoSonuç tarihi 🤰Sonuç❤️
B birhemsiree 267 şubat5BB+19 şubat
@OLENA MIRA334 şubat4AA17 şubat
@mavms yesl266 şubat5. Gün18 şubat
S saripapatya10 364 şubat3. Gün17 şubat
N nur411 338 şubat3BB,4BB20 şubat
@ssgz2011
@mrvmra317 şubat5.gün (çift)19 şubat
@UzayKeki306 şubat3AB18 şubat
Jane Jetgil Jane Jetgil 315 şubat4BC17 şubat
@meryemcck_256 şubat3. Gün18 şubat
@ftmbg356 şubat5. Gün18 şubat
@6ayse1336 şubat4AB16 şubat
@gulsn61303 şubat5. Gün15 şubat
zzzeyzeyyy zzzeyzeyyy 281 şubat5. Gün14 şubat
@sevgili394010 şubat3. Gün22 şubat
kbyndr kbyndr 353 şubat3. Gün14 şubat
@yogismom373 şubat5. Gün14 şubat
@aslanbebe323 şubat5. Gün17 şubat
@backpacker123293 şubat4AA15 şubat
@elifbsraaa1271 şubat3. Gün13 şubat
@ozlemkiz344 şubat5. Gün (çift)16 şubat
Beni de ekler misiniz?transfer tarihi 3 şubat test tarihi 12 şubat 5ab tek embriyo 5. Gün taze transfer

Benide listeyr ekleyebilir misiniz

Ben 4 subat transfeeim ama hic belirti yok. gogus hassasiyeti zaten oncesinden ilac kullandigimiz icin vardi ,kasiklarda cok hafif ara ara agri oluyo gibi ama aman aman bi belirti yasamiyrum acaba belirti yasayan varmi bende merak ettim
Benim de1 Şubat 8. Ve 9. Gün yani bugün kasık ağrım oldu hafif hafif ara ara başka bişi olmadı

Bugün normalde regli günüm.transferimin 7.günü. regli olcakmş gibi ağrıyıpta pozitif sonuç alan var mı. Gerçi yaşım 44 ama

Bugün normalde regli günüm.transferimin 7.günü. regli olcakmş gibi ağrıyıpta pozitif sonuç alan var mı. Gerçi yaşım 44 ama
Merhaba,

Pozitifi bilmem ama bende transfer olduğum dakikadan beri var. Sağ ve sol kasık ağrısı bide belde kuyruk sokumunda ağrı hatta buraya da yazmıştım

Back