- 9 Şubat 2025
- 35
- 10
- 3
- 43
- Konu Sahibi birhemsiree
Meehaba benim de transfer sonrası 7. Günüm. Bugün normalde regli günüm. Adet olcakmşm gibi sancım var. Yaşım 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bende de var hemde transfer anından beri.Meehaba benim de transfer sonrası 7. Günüm. Bugün normalde regli günüm. Adet olcakmşm gibi sancım var. Yaşım 44
Doğru dıyorsun en güzeli kan ıcın beklemek tabi zaman nasıl geçecekseBilmem ki canım test için 7 gün çıkmazsa bide üzülme. En azından 10 ü falan mı beklesen. Yarın aynı testi ilk idrarla yap istersen bide bilemedim ki
Yok öyle ayırmadım hicCanım numune bardağına yapmadan önce ilk biraz tuvalete sonra bardağa öyle yapıyorsun değil mi ilk idrar tortuları yanlış sonuca sebep olabiliyormuş
Öyle yapman lazım canım ilk idrarla da dene bakalım ne çıkacak yarın merak ettim ben de benim daha var sizlerden umut alıyorum işte fakirin umuduYok öyle ayırmadım hic
Seninde sağlıkla olsun inşallah dyanamadım bebe time test yaptım ama yok tabi Duratest bozuk kesin gerçi artık ucuncu idrar oldu amaÖyle yapman lazım canım ilk idrarla da dene bakalım ne çıkacak yarın merak ettim ben de benim daha var sizlerden umut alıyorum işte fakirin umudu
Allah seni bide şöyle düşün arkadaşım biz olmasak test markaları nasıl para kazanacaktı sonra işin yoksa uğraş limon karbonat suyu evdeSeninde sağlıkla olsun inşallah dyanamadım bebe time test yaptım ama yok tabi Duratest bozuk kesin gerçi artık ucuncu idrar oldu ama
Sabah bakcaz artk
Aynı tarihiz senınle hıc test fılan yaptın mı canımMerhaba yasim 36 . 4 subatta transfer gerçekleşti. 3.gun embriyo. 17 subat sonuc ogrenecegiz insallah allah nasip ederse
Benimde istanbulda bağdat caddesinde serkan oral özel kliniğinde tedavi oluyorum. Acıbadem veya memorial de yapıyor transferlerinikızlar tedavilerinizi nerede oldunuz devlet hastanelerinde de bu imkan var mı varsa şartlar ne oluyor
Canım 1 şubatta oldum bekliyorum 14 şubatı 9. Günüm bugün hiç bir test yapmadımDoktora kalsa 12 gün bekle dıyorlar en baştan beri ama sabırsızım dayanamıyorum yarın kan versem acaba çıkar mı kı
Ben 4 subat transfeeim ama hic belirti yok. gogus hassasiyeti zaten oncesinden ilac kullandigimiz icin vardi ,kasiklarda cok hafif ara ara agri oluyo gibi ama aman aman bi belirti yasamiyrum acaba belirti yasayan varmi bende merak ettim3 şubatta transfer olanlarda belirti var mı hiç :))
Beni de ekler misiniz?transfer tarihi 3 şubat test tarihi 12 şubat 5ab tek embriyo 5. Gün taze transferMerhaba herkese buraya 2025 şubat ayında transfer olan arkadaşları bekliyorum en son ocak ayında tablo yapılmış. Bana transfer olduğunuz tarih, yaşınız, transfer sonuç tarihiniz ve transfer edilen embriyonuz nedir özelden yada buraya yazarsanız tabloya ekleyebilirim Sonuç tarihlerini de daha rahat görmüş oluruz. Kendimle başlıyorum. Herkesin pozitif sonuc almasını nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla
Anne adayı Yaş Transfer günü Embriyo Sonuç tarihi Sonuç B birhemsiree 26 7 şubat 5BB+ 19 şubat @OLENA MIRA 33 4 şubat 4AA 17 şubat @mavms yesl 26 6 şubat 5. Gün 18 şubat S saripapatya10 36 4 şubat 3. Gün 17 şubat N nur411 33 8 şubat 3BB,4BB 20 şubat @ssgz2011 @mrvmra 31 7 şubat 5.gün (çift) 19 şubat @UzayKeki 30 6 şubat 3AB 18 şubat Jane Jetgil 31 5 şubat 4BC 17 şubat @meryemcck_ 25 6 şubat 3. Gün 18 şubat @ftmbg 35 6 şubat 5. Gün 18 şubat @6ayse1 33 6 şubat 4AB 16 şubat @gulsn61 30 3 şubat 5. Gün 15 şubat zzzeyzeyyy 28 1 şubat 5. Gün 14 şubat @sevgili39 40 10 şubat 3. Gün 22 şubat kbyndr 35 3 şubat 3. Gün 14 şubat @yogismom 37 3 şubat 5. Gün 14 şubat @aslanbebe 32 3 şubat 5. Gün 17 şubat @backpacker123 29 3 şubat 4AA 15 şubat @elifbsraaa1 27 1 şubat 3. Gün 13 şubat @ozlemkiz 34 4 şubat 5. Gün (çift) 16 şubat
Benim de1 Şubat 8. Ve 9. Gün yani bugün kasık ağrım oldu hafif hafif ara ara başka bişi olmadıBenide listeyr ekleyebilir misiniz
Ben 4 subat transfeeim ama hic belirti yok. gogus hassasiyeti zaten oncesinden ilac kullandigimiz icin vardi ,kasiklarda cok hafif ara ara agri oluyo gibi ama aman aman bi belirti yasamiyrum acaba belirti yasayan varmi bende merak ettim
12 şubat transfer olucam 4AA 5. Gün emriyosu yaşım 37 tek emriyo benide eklermisiniz.Beni de ekler misiniz?transfer tarihi 3 şubat test tarihi 12 şubat 5ab tek embriyo 5. Gün taze transfer
Merhaba,Bugün normalde regli günüm.transferimin 7.günü. regli olcakmş gibi ağrıyıpta pozitif sonuç alan var mı. Gerçi yaşım 44 ama
Canım seni de ekliyim mi tabloya test tarihin ne zaman bide embriyo kaliten neydi hayirli olsun transferinSonuc bu