2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Canım ilaçtan desem transferden öncede bu ilaçları kullanıyordum ne bileyim kafam karıştı benim bir kızım var normal yolla ondada 3 günlükken falan öğrenmiştim ondada görümceme demiştim emin miyiz bu kan doğrumu adet olacağım sanki falan diye bide üşüme vardı hatırlıyorum 10 yıl oldu 😊
aa oyle mi Allah bagislasin 🤲🏻 Sizin vucudunuz boyle tepki veriyor demekki dediginiz gibi gebelik olabilir o zaman zaten surekli pozitif dusunun En iyisi o☺️

Merhaba herkese buraya 2025 şubat ayında transfer olan arkadaşları bekliyorum en son ocak ayında tablo yapılmış. 😅 Bana transfer olduğunuz tarih, yaşınız, transfer sonuç tarihiniz ve transfer edilen embriyonuz nedir özelden yada buraya yazarsanız tabloya ekleyebilirim ☺️ Sonuç tarihlerini de daha rahat görmüş oluruz. Kendimle başlıyorum. Herkesin pozitif sonuc almasını nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla🤲🏻☺️

Anne adayı🤰❤️YaşTransfer günüEmbriyoSonuç tarihi 🤰Sonuç❤️
B birhemsiree 267 şubat5BB+19 şubat
@OLENA MIRA334 şubat4AA17 şubat
@mavms yesl
@saripapatya10
N nur411 338 şubat3BB,4BB20 şubat
@ssgz2011
M mrvmra
@UzayKeki306 şubat3AB18 şubat
@Jane Jetgil
meryemcck_ meryemcck_
@ftmbg
@6ayse1
G gulsn61
zzzeyzeyyy zzzeyzeyyy 281 şubat5. Gün14 şubat
@sevgili394010 şubat3. Gün22 şubat
@cansucansucan
Yaşım 25. 6 şubatta transfer oldum. 3. Gün embriyosu sonucu 18 şubatta öğrenicem 💕

Merhabalar canım 14 Şubat 11 gün oluyor senin daha iyi bi sonuç için 2 gün daha bekle bence 🙏🏻🥰
Dr o tarihte yapmamı söyledi. Bu arada yaşım 35 3. Gün embriyosu. Benim yumurtalarım 8be sitede hiç be kalitede olan okumadım henüz . Dr çok iyi dedi ama bana öyle gelmiyor nedense :(

Merhaba ben de 3 şubatta transfer oldum.17 Şubat test tarihim.5.gün embriyosu..Yaş 32..Listeye ekler misiniz😍Bu arada belirti yaşayanlar var mıı

Dr o tarihte yapmamı söyledi. Bu arada yaşım 35 3. Gün embriyosu. Benim yumurtalarım 8be sitede hiç be kalitede olan okumadım henüz . Dr çok iyi dedi ama bana öyle gelmiyor nedense :(
Moraliniz bozmayın 3. Gün embriyo olup tutan cok duydum ben ☺️ 8be ben de duymamistim ama doktor dediyse bisey biliyodur iciniz rahat olsun☺️

Merhaba herkese buraya 2025 şubat ayında transfer olan arkadaşları bekliyorum en son ocak ayında tablo yapılmış. 😅 Bana transfer olduğunuz tarih, yaşınız, transfer sonuç tarihiniz ve transfer edilen embriyonuz nedir özelden yada buraya yazarsanız tabloya ekleyebilirim ☺️ Sonuç tarihlerini de daha rahat görmüş oluruz. Kendimle başlıyorum. Herkesin pozitif sonuc almasını nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla🤲🏻☺️

Anne adayı🤰❤️YaşTransfer günüEmbriyoSonuç tarihi 🤰Sonuç❤️
B birhemsiree 267 şubat5BB+19 şubat
@OLENA MIRA334 şubat4AA17 şubat
@mavms yesl
@saripapatya10
N nur411 338 şubat3BB,4BB20 şubat
@ssgz2011
M mrvmra
@UzayKeki306 şubat3AB18 şubat
@Jane Jetgil
meryemcck_ meryemcck_ 256 şubat3. Gün18 şubat
@ftmbg
@6ayse1
G gulsn61 303 şubat5. Gün15 şubat
zzzeyzeyyy zzzeyzeyyy 281 şubat5. Gün14 şubat
@sevgili394010 şubat3. Gün22 şubat
@cansucansucan
kbyndr kbyndr 353 şubat3. Gün14 şubat
yogismom yogismom 373 şubat5. Gün14 şubat
A aslanbebe 323 şubat5. Gün17 şubat

Yazdım tabloya herkes guzel sonuclar alsin ✨🤲🏻☺️
Yaaa ne kadar güzel düşünmüşsün emeğine sağlık. 🥰 Yaş 31, Transfer:7 şubat, "2 adet" 5.gun sonuç 19şubat

Back