2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Canım yarın sabah yap istersen onu şuan pek yüksek değil belli ki gün arasında nevatif çıkabilir o
Aynen doğru yarın yaparım onuda artık daha erken zaten bakalım hayırlısı benim kızımda tüp bebek transferin 6.günü aşırı aşırı silik çizgiyle öğrenmiştim ondan heves yaptım

Aynen doğru yarın yaparım onuda artık daha erken zaten bakalım hayırlısı benim kızımda tüp bebek transferin 6.günü aşırı aşırı silik çizgiyle öğrenmiştim ondan heves yaptım
Demekki yine öyle annesi telaş yapma Buda geliyor belli ki yorma çocuğu 😊 şey yapıyorsun değil mi biraz idrar yapıp geriye kalanla test yapacaksın

Merhaba kızlar benim ılk tüp bebek denemem 2 embriyo transfer edıldı 4 şubatta sonucumu 15 şubatta öğrenecem kalıtesını bılmıyorum doktor bısey demedı ama az önce test yaptım ıkıncı cızgı sılık çıktı sızce varmı bugün 7. Gunum

Sonuc bu 🙃

Eklentiler

• IMG_6653.jpeg
    IMG_6653.jpeg
    365,4 KB · Görüntüleme: 33
Doktora kalsa 12 gün bekle dıyorlar en baştan beri 😂ama sabırsızım dayanamıyorum yarın kan versem acaba çıkar mı kı 😍
Yani bilemiyorum kiii stres yapıyosan bu şekilde yaptır bence senden önceki yorumlarda 5 şubatta transfer olan yaptı test onunkş de seninki gibi 🙃

Demekki yine öyle annesi telaş yapma Buda geliyor belli ki yorma çocuğu 😊 şey yapıyorsun değil mi biraz idrar yapıp geriye kalanla test yapacaksın
Vallahi inş öyledir bakalım cok stresim bu hafta hersey rabbimden sağlıkla kucağımıza alalım inşallah aynen plastik bardağa numune yapıp içine testi daldırıyorum😀

kızlar tedavilerinizi nerede oldunuz devlet hastanelerinde de bu imkan var mı varsa şartlar ne oluyor

Bilmem ki canım test için 7 gün çıkmazsa bide üzülme. En azından 10 ü falan mı beklesen. Yarın aynı testi ilk idrarla yap istersen bide bilemedim ki

6 6ayse1 merhaba tablodan gördüm de nerede yaptırdın acaba bir de aynı gün transfer olmuşuz ama sana 16 şubat test günü demiş 🙃 benimki 18
Benim doktorum İstanbulda Ali Osman Koyuncuoğlu, özel muayenehanesi var Bahçelievler Memorialde yapıyor işlemlerini. 10 gün sonra ilk test 12. Gün 2. Test isteniyor 10 ve 12. Gün arasında 2 kat artış bekliyorlar. Sizin doktorunuz direkt 12. Günü istemiş muhtemelen. Benim ilk çocuğumda da böyle yapmıştı çünkü . Siz nerede yaptırdınız? İnşallah pozitifi görürüz 🙏🏻

Vallahi inş öyledir bakalım cok stresim bu hafta hersey rabbimden sağlıkla kucağımıza alalım inşallah aynen plastik bardağa numune yapıp içine testi daldırıyorum😀
Canım numune bardağına yapmadan önce ilk biraz tuvalete sonra bardağa öyle yapıyorsun değil mi ilk idrar tortuları yanlış sonuca sebep olabiliyormuş

Back