2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Merhaba herkese buraya 2025 şubat ayında transfer olan arkadaşları bekliyorum en son ocak ayında tablo yapılmış. 😅 Bana transfer olduğunuz tarih, yaşınız, transfer sonuç tarihiniz ve transfer edilen embriyonuz nedir özelden yada buraya yazarsanız tabloya ekleyebilirim ☺️ Sonuç tarihlerini de daha rahat görmüş oluruz. Kendimle başlıyorum. Herkesin pozitif sonuc almasını nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla🤲🏻☺️

Anne adayı🤰❤️YaşTransfer günüEmbriyoSonuç tarihi 🤰Sonuç❤️
B birhemsiree 267 şubat5BB+19 şubat
@OLENA MIRA334 şubat4AA17 şubat
M mavms yesl
@saripapatya10
N nur411 338 şubat3BB,4BB20 şubat
S ssgz2011
@mrvmra
@UzayKeki306 şubat3AB18 şubat
Jane Jetgil Jane Jetgil
@meryemcck_256 şubat3. Gün18 şubat
@ftmbg
@6ayse1
@gulsn61303 şubat5. Gün15 şubat
zzzeyzeyyy zzzeyzeyyy 281 şubat5. Gün14 şubat
@sevgili394010 şubat3. Gün22 şubat
@cansucansucan
@kbyndr353 şubat3. Gün14 şubat
@yogismom373 şubat5. Gün14 şubat
@aslanbebe323 şubat5. Gün17 şubatÇö
Merhabaa, ben 3 şubatta oldum , yaşım 29, 4aa transfer edildi. Test günüm 15 şubat

Kızlar ben size şunu sormak istiyorum. Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum . Adetimi 15 ocakta olmuştum, 3 şubatta transfer yapıldı ve 15 şubatta test yapıcaz eğer inşallah🙏🏻 pozitif olursa ben kaç haftalık hamile olucam nasıl hesaplanıyor.

Adet itibaren sayarsam 4 hafta bitmiş oluyor. Bilen biri yardımcı olabilir mi?

Kızlar ben size şunu sormak istiyorum. Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum . Adetimi 15 ocakta olmuştum, 3 şubatta transfer yapıldı ve 15 şubatta test yapıcaz eğer inşallah🙏🏻 pozitif olursa ben kaç haftalık hamile olucam nasıl hesaplanıyor.

İlk gününe göre hesaplanıyor 15 ocaktan itibaren hafta hafta sayicaksin canim 4+3 oluyor 15 subat yani☺️

Canım internette gebelik hesaplama robotları var blastokisti de hesaplıyor normal embriyoyuda adete göre de oradan bakabilirsin

Ben tedaviye daha yarın başlayacağım 🙄
selam canm bende yarın yumurta büyütme için tedaviye başlayacağım beraberiz yani :) inşallah herşey yolunda gider şubat ayınanyetişirz :)

arkadaşlar sizlerede hayırlı olsun süreçiniz inşallah pozitiflerle dolar taşar bu grup :)

Merhaba hanımlar
Benimde 4 Şubatta 5. gün çift embriyo transferi yapıldı. Yaş 34 ve ilk tüp bebek denememiz
Test günüm 16 Şubat
Embriyo kalitelerini bilmiyorum
Bende de pek belirti yok şimdilik

Back