- 30 Haziran 2024
- 96
- 45
- 3
- 31
- Konu Sahibi birhemsiree
Yaaaa öyle miAynı günde aynı kalitede embriyo ile transfer olmuşuz, Allah sonucumuzu da güzel eylesin![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa öyle miAynı günde aynı kalitede embriyo ile transfer olmuşuz, Allah sonucumuzu da güzel eylesin![]()
Sen de var mi canım belirti :)Herkeste belirti olacak diye bir şey yok canım sen kendini böyle düşünüp strese sokma
Canım nasıl gidiyor bende dün 2 embriyo transferi oldum belirtim yok çok korkuyorumCanım benimde transferin yarın 8.gunu bendede göğüs hassasiyeti hiç yok idrarda silik pozitif çıktı kanda 17 çıktı inşallah daha da yükselecek belirti arama yani özetle rahat ol![]()
Bende dün transfer oldum çok az kasık ağrısı var bendede hiç belirti yok inş tutunurlar bebişlerKızlar pazartesi transfer oldum ama hiç belirtim yokMoralim bozuluyor sürekli belirti aramaya çalışıyorum ama yok yok ..
Amin canım inşallah herkesin katlanarak atsınAyy hadi bakalim bunlar beni de mutlu ediyor hayirli olsun saglikla ilerlesin inşaAllah![]()
Olumsuz düşünme cnm benim. Seni umutsuz gördüm sanki ben. Böyle yapma bebeğini de üzme cnmSelam canım senle diğer topicte konuşmuştuk . Benim 5. Gün 4BB kalitede .
Bakalım inş dediğin gibi olur![]()
Canım senin test markan neKızlar bu 12.02 de yaptığım test
Eki Görüntüle 3544342
Bu da bugün 14.02 de yaptığım yarın kan vereceğim Eki Görüntüle 3544343
Predictor early 6 gün erken gebelik testiCanım senin test markan ne
Benim de yarın test günüm haberleşelim burdan inşallah pozitif sonuç alırızben böyle seviniyorum ama erekn gebelik testleri ya emin de olamıyorum inşallah kanda çıkar hiçbir şeye de sevinemiyoruz ya illa bir yerde olumsuz düşünecez hee dua edin kızlar ben yarın kan vereceğim herşey aslında yarın belli olacak
amin inşallah seni bulamazsam özelde yaz bana o heyecanla unuturum benBenim de yarın test günüm haberleşelim burdan inşallah pozitif sonuç alırız![]()
Tamm canımamin inşallah seni bulamazsam özelde yaz bana o heyecanla unuturum ben
Canim bence senin de pozitif endise etme gundem gune koyulasmis hadi hayirli olsun saglikla dogsunamin inşallah seni bulamazsam özelde yaz bana o heyecanla unuturum ben
Bence var hayirli olsun canim saglikla dogsunBir de ben 6. ve 7. günlerde test yaptım önce belli belirsiz çıktı bir iki saat sonra belirginleşti sizce var mıdır Eki Görüntüle 3544360
Daha cok yeni canım sakin kalmaya calis ltfen bebislerinle konus ve dua etKızlar pazartesi transfer oldum ama hiç belirtim yokMoralim bozuluyor sürekli belirti aramaya çalışıyorum ama yok yok ..
Amin teşekkür ederim hepiimiz için inşallahAllah bağışlasındarısı şimdiki tedavimizde
Ne zaman çıktı canım ilk bu arada Allah tamamına erdirsin maşallahPredictor early 6 gün erken gebelik testi
Canım benim ilaçlardan dolayı transfer öncesi de kasık ve göğüs ağrım vardı 2 gün önce mide bulantısı ve bel ağrısı da başladı yine ilaçlardan mı yoksa tutunma belirtisi mi bilemiyorum artıkSen de var mi canım belirti :)
AMİN İNŞALLAH İKİ GÜNDE GÜZEL KOYULAŞMA BANA DA UMUT OLUYOR AMA ŞEYTAN İŞTE İNSANIN AKLI İLE OYUN OYNUYORCanim bence senin de pozitif endise etme gundem gune koyulasmis hadi hayirli olsun saglikla dogsun![]()