2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Yaaa aradığım yorum bu bugün transfer gününü dahil edersek 6.günüm.. sabah beta verdim 17 çıktı.. sizin sonra ne oldu düşük değil dimi inşallah şuan için ?
transfer gününü dahil etmeden hesaplıyorlar sanırım canım bence senin değerin yükselicek bu pozitif bir değer 10 ile öğrenenler var içini ferah tut

Sonuç 17 çıktı yani çokkkk ara şüpheli bir değer dediler. Ama zaten transferden sonra 5.gün bugün..teste 7 gün var.. iki gün sonra tekrar edeyim diyorum? bu değer bana normal geldi sizceee?
Benim 7.gün 30 çıkmıştı değerim herkese göre düşüktü ama hamile kaldım 5 ay oluyor doğum yaptığım

transfer öncesi olmuştum transfer sonrası 1 kere oldum sanırım geriden gelen yumurta varsa çatlasın demişlerdi hatırlamıyorum ama bu ara çok unutkanım ya
Çatlatma iğnesinin üstünden en az 7 gün geçmesi lazım cnm yoksa pozitif çıkıyor tekrar yapınca koyulaşırsa vardır zaten

Merhabalar öncelikle herkese hayırlı pozitifler diliyorum beni de ekler misiniz
Yaş 28
Çift embriyo transferi 6. Gün embriyoları ikiside 3 ab blast
Transfer 19 subat
Test 28 Şubat
Hayırlısı olsun hepimiz için

Yumurta ya can veren rabbim bizim de canımıza can katsın inşallah tüm kaderdaşlarımı sevşndirsin. Aşağıya haber bırakıyorum mucize resmen. Hemde doğal yoldan olmuş .Bizimde mucizelerimiz olsun inşallah cnm

@mavms yesl @meryemcck_ @ftmbg 6ayse1 selamm aynı gün transfer olmuşuz nasıl gidiyor süreciniz
Merhaba ben rapor aldım evde dinlenerek geçiriyorum ara ara kadıklarda hafif bi ağrı oluyo onun dışında iyiyim. Hissiyat olarak bir ley hissedemiyorum hissetmemeye de çalışıyorum birkaç kez test yapsam mı dedim vazgeçtim test gününü bekleyeceğim sanırım. Hepimizin yüzünü güldürsün mevlam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…