2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Aşkım senin günün zaten yarın bence bu değeri dikkate alma yarına bak, ona bile bakmada 10. Gün ve 12. Günün önemli arasındaki artışa bakıcam dedi benim doktorum

Kızlar galiba ben bu platformdan ayrılıcam kendimi baskalarıyla kıyaslamaktan iyice demorolize oldum eşimde bu durumdan cok rahatsız hamilesin ama tadını bile cıkaramıyorsun kuruntuyla kendini yiyip bitiriyorsun diyor

Kızlar galiba ben bu platformdan ayrılıcam kendimi baskalarıyla kıyaslamaktan iyice demorolize oldum eşimde bu durumdan cok rahatsız hamilesin ama tadını bile cıkaramıyorsun kuruntuyla kendini yiyip bitiriyorsun diyor
Canımm burda okuduğun herşeyi kendinde arama lütfenn içini rahat tut biraz… evet zor amaa kafana takma.. bnde burda belirtileri okudukça kendşmde bakıyorum hiç biri yok ama herkesin bünyesi bir değil deyip hemen yoplamaya çalışıyorum kendimii

Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerler. Ben size kaç defa mesaj attım özelden ama hiç cevap yazmadınız. Durumumuz çok benzer ankarada nerede tedavi oldunuz acaba şu an çok umutsuz durumdayım yardımci olursanız sevinirim

Kendini bu kadar demoralize etme. Yani herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor. Oku ama kendine yorumlama..

Merhaba benide eklermisiniz 24 yaş 27 Şubat transfer 5aa tek embriyo 10 Mart test günüm

Herkese merhaba, açıkçası buraya kendimi yalnız hissettiğim ve biraz morale ihtiyacım olduğu için yazıyorum.

41 yaşındayım. İlk defa tüp bebek tedavisindeyim, dün yumurta toplama operasyonu oldu. Normalde 4 yumurta görünüyordu ama 3 tanesini alabilmişler. 3'ü de iyi görünen yumurtalarmış ve döllendiler. Doktorumuz eğer bir sorun olursa arayacağız, eğer aramadıysak her şey yolundadır dedi. Salı gününü bekleyeceğiz, eğer embriyolar 5. güne ulaşırsa sonrasında PGT-A testine gidecek. Oradan elimizde bir şey kalırsa ondan sonra embriyo transferi olacak.

Bu bekleyiş gerçekten çok zor, sürekli kaygı atakları yaşıyorum. Biz yurt dışında yaşıyoruz, ailelere tedavi gördüğümüzü haber vermedik. Yanımda eşimden başka kimsem yok destek olabilecek. Yaşımdan ve az yumurta sayısından dolayı şansımın çok çok düşük olduğunu biliyorum ama işte, insan yine de umutlanıyor. Burada her şey özelde oluyor ve cidden çok pahalı. Bu sefer olmazsa bu sene tekrar deneyebilir miyiz bilmiyorum...

Benim durumum böyle, herkese (ve kendime) bol şans diliyorum

İnşallah ilk denemede pozitif görürsünüz umutsuzluga kapılmayın nasipte varsa olur.rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın.hep olumlu düşünün hakkınızda hayırlısı olsun..kendi görüşümü söylüyorum kimse bilmeyince süreç daha iyi gidiyor.herkes beklenti içine girip sürekli soru merak psikolojik baskı.. bazilarina göre paylaşmak iyidir belki

Amin inşallah Biz de açıkçası her kafadan ayrı ses çıkıp bizi daha da strese sokmasın istediğimiz için kimseye söylemedik.

Amin inşallah Biz de açıkçası her kafadan ayrı ses çıkıp bizi daha da strese sokmasın istediğimiz için kimseye söylemedik.

Canım aynı gün transfer olduk 24 şubatta,bahsetmiştim sana hatirlarsan erken gidip test vereyim kan testi diye,8.gün verdim 172.5 çıktı,bugünde verdim 10 gün 609.2 çıktı yarın dr a gideceğim nasip olursa.insallah sonu güzel olsun.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.insallah hepimizin güzel sonucları olsun.sizinde pozitif haberinizi almak için dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…