2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Aşkım senin günün zaten yarın bence bu değeri dikkate alma yarına bak, ona bile bakmada 10. Gün ve 12. Günün önemli arasındaki artışa bakıcam dedi benim doktorum

Kızlar galiba ben bu platformdan ayrılıcam kendimi baskalarıyla kıyaslamaktan iyice demorolize oldum eşimde bu durumdan cok rahatsız hamilesin ama tadını bile cıkaramıyorsun kuruntuyla kendini yiyip bitiriyorsun diyor

Kızlar galiba ben bu platformdan ayrılıcam kendimi baskalarıyla kıyaslamaktan iyice demorolize oldum eşimde bu durumdan cok rahatsız hamilesin ama tadını bile cıkaramıyorsun kuruntuyla kendini yiyip bitiriyorsun diyor
Canımm burda okuduğun herşeyi kendinde arama lütfenn içini rahat tut biraz… evet zor amaa kafana takma.. bnde burda belirtileri okudukça kendşmde bakıyorum hiç biri yok ama herkesin bünyesi bir değil deyip hemen yoplamaya çalışıyorum kendimii

Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerler. Ben size kaç defa mesaj attım özelden ama hiç cevap yazmadınız. Durumumuz çok benzer ankarada nerede tedavi oldunuz acaba şu an çok umutsuz durumdayım yardımci olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…