2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Kızlar bende dayanamıyorum acaba diyorum bi test alıp baksam mı ama ilk idrar olmıcak ya da yarını bekliyim mi o kdr bekledim
benim de test günüm 10. gündü, 9. gün dayanamayıp test aldım baktım aile hekimim "amaan ne kasıyosun git al test yap biz eşimle yapmıştık doğru çıkıyo sonuç" demişti. dedim çok mantıklı

Yani 1 günle bişey değişeveğini sanmıyorum bende değerimi en kötü yarın öğrenirim

kızlar bir şey soracağım. 10. gün beta değerim 450 geldi. ilk 3 denemem kimyasaldı. en iyi gördüğüm sonuç 10. gün 80, 12. gün 150 civari, 14. gün 160 sonra kimyasal... 400 için sevinmeli miyim sizce, buradan kimyasala dönme ihtimali var yine dimi? değerin yüksekliği önemli mi?

Merhabalar ben de 3 Mart'ta transfer oldum 5 günlük çift transfer yapıldı 13 Mart'ta test günüm pazar gunu test yapsam erken mi olur test vermeye korkuyorum 2. Transferim benim bu da negatif çıkar diye test vermek bile istemiyorum ama merakta ediyorum

Merhaba kızlar ben transfer hariç 9.günü test verdim 64.7 çıktı 11.gün 110 çıktı on gün sonra kese görmek için çağırdılar ama kimyasal olurmu acaba diye çok korkuyorum değerleri böyle cikipta sağlıcakla ilerleyen varmı aranzida yaa

bu çok güzel bir değer hayırlısı olsun canım tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…