- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #2.201
Kaçıncı gündü canm :)Kızlar bende dayanamıyorum acaba diyorum bi test alıp baksam mı ama ilk idrar olmıcak ya da yarını bekliyim mi o kdr bekledim
Bugün 11 yarın 12. Günğmde kan vericektimKaçıncı gündü canm :)
benim de test günüm 10. gündü, 9. gün dayanamayıp test aldım baktımKızlar bende dayanamıyorum acaba diyorum bi test alıp baksam mı ama ilk idrar olmıcak ya da yarını bekliyim mi o kdr bekledim
Yani 1 günle bişey değişeveğini sanmıyorum bende değerimi en kötü yarın öğrenirimbenim de test günüm 10. gündü, 9. gün dayanamayıp test aldım baktımaile hekimim "amaan ne kasıyosun git al test yap biz eşimle yapmıştık doğru çıkıyo sonuç" demişti. dedim çok mantıklı
benim de ilk idrar değildi. ama şöyle sabah ilk idrarı saat 7 gibi yapmıştım. saat 11 gibi ikinci idrarımla yaptım testi.Ama ilk idrar olmıcak sorun olur mu acaba
Hayır canm olması gereken kan vermek zaten biz idrarla boşa strese giriyoruzAma ilk idrar olmıcak sorun olur mu acaba
Canm zaten test gününü erken vermişler bnce en azından pazartesi verr birde 13 de verirsin iki güne bir vermek gerekiyoryaaMerhabalar ben de 3 Mart'ta transfer oldum 5 günlük çift transfer yapıldı 13 Mart'ta test günüm pazar gunu test yapsam erken mi olur
Hergun buraya geçip mesajları okuyorum kendimde belirti arıyorum hem heycanliyim hemde korkuyorumCanm zaten test gününü erken vermişler bnce en azından pazartesi verr birde 13 de verirsin iki güne bir vermek gerekiyoryaa
Bende aynıyım canım bence hepimizz aynıyız emin oll öylemi böyle diye diyee kendimi tükentiyorumHergun buraya geçip mesajları okuyorum kendimde belirti arıyorum hem heycanliyim hemde korkuyorum
Zaman gecmiyor sanki Allah'ım şu mübarek günlerde emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahBende aynıyım canım bence hepimizz aynıyız emin oll öylemi böyle diye diyee kendimi tükentiyorum
sorun olmaz ben de ilk idrarla yapmamıştım ama pozitifi görmüştümAma ilk idrar olmıcak sorun olur mu acaba
bu çok güzel bir değer hayırlısı olsun canım tebrik ederimkızlar bir şey soracağım. 10. gün beta değerim 450 geldi. ilk 3 denemem kimyasaldı. en iyi gördüğüm sonuç 10. gün 80, 12. gün 150 civari, 14. gün 160 sonra kimyasal... 400 için sevinmeli miyim sizce, buradan kimyasala dönme ihtimali var yine dimi? değerin yüksekliği önemli mi?
teşekkür ederim inşallah devamını görebilirim..bu çok güzel bir değer hayırlısı olsun canım tebrik ederim
Benim bu zamana kadar yaptığım testlerde sabah yaptıklarımın çizgileri hep daha belirgin oldu sabahları idrar yoğun oluyo rengi bile farklı oluyo bideAma ilk idrar olmıcak sorun olur mu acaba
Evet yapmadım yine tuttum kendimi. Yarın direkt kan vericem hayırlısı artıkBenim bu zamana kadar yaptığım testlerde sabah yaptıklarımın çizgileri hep daha belirgin oldu sabahları idrar yoğun oluyo rengi bile farklı oluyo bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?