2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Oo çok güzel yükselmiş maşallah.. inşallah bende güzel haberler verebilirim

Oo çok güzel yükselmiş maşallah.. inşallah bende güzel haberler verebilirim
İnşallah canım,çok zorlu süreçler 2.transferim benim yaş 39 arkada embriyoda yok inşallah ilerler.cok mücadele veriyoruz sağlık ocağına gitmiştim dün oradaki hemşire dedi ki hep güzel şeyler düşün olumsuz asla düşünme beyin vücudu yönetiyor moralini hep yüksek tut dedi.lutfen sende hep güzel şeyler düşün

var gibi duruyor
Canım bugünde after 10 isimli gebelik testini yaptım çizgi silik bile çıkmadı ben anlamadım neye güvenicem bilmiyorum. Umudum o kadar çok kırıldı ki.. üstelik bu 2.denememdi herşey çok güzel embriyo kaliteli rahim sağlıklı ama olmuyo işte olmuyobazen gerçekten allahım bu acıya nasıl dayanıcam diye düşünüyorum ya ömür boyu olmazsa..

Evet olumlama yapmak çok önemli… ben her ay normal olarak kendimi hamile gibi hissettim psikolojik açıdan olur diye olmadı Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Allah isteklerimizi hayra çıkarsın.

Testlere pek güvenme, zamanın dolduğunda kan ver lütfen. Umudunuda kaybetme pozitif düşün. Allah ne zaman nasipmederse

İnşallah herşey gönlünüzce olur.ben 24 yaşında ilk yumurta toplama işlemimi olmuştum yalnizca bir tane aldilar ve döllenmedi yaşınıza göre yumurta sayınız ve döllenme oranı çok güzel lütfen morelinizi yüksek tutucak şeyler yapın demesi kolay evet ama aynı süreçten geçiyoruz hepimiz ve bızi en iyi biz anlarız.bende bu sayfada çok umut mesajları aradım pozitif olanı gördükçe hep sevindim inşallah sizinde haberinizle sevinicegimiz günler gelir umudunuz hep var olsun

Hayırlı mübarek olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza almakta nasip olur

Çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla büyüsün benim de 24 subatti cumartesiyi bekliyorum bakalım

Kızlar bugün 7.gün sabah yaptım miratech marka ama erken gebelik testi değil. Kız ben akıllanmam kızzz

Eklentiler

• 20250307_75338.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 20250307_75317.webp
    9 KB · Görüntüleme: 22
  • 20250307_75254.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 25
Canm resimde çok belli olmuyor ama sanki hayali ikinci cizgi var gibi hafif çıplak gözle daha bellidir muhtemelen sen görüyor musunn
Evet ya fotolarda olmamış ama eşimle görünce şaşırdık hatta. Her konuşmanın sonu neyse umutlanmayalım diye bitiyo. Doktorum 9 martta test yap dedi cesaret edip kan vermeyede gidemiyorm negatifle yüzleşmek istemiyorum

Canm bu kaset test bunda bile silik gözüktüyse inşallahh yanıltmazz pozitif görürsün canm ama böyle içini çok stres yapıcaksan git ver iki gün kalmışş ama zaten iki gün sonra bidaha vermen gerekicek ama değerdüşük çıkarsa dahada stres yapmayacakn..
Sorma valla beklemek çok zorr canm 28 transfer olmuştun 9 günemi test dediler sana ben 27 oldum 11 fün sonraya test istediler

Evet 28 şubat transfer oldum 9 martta kan ver dedi ama rtesi günde verebilirsin dedi 5.gün dondurulmuş embriyo benimki böyle olunca 9-10.günde sonuç çıkıyomuş zaten öncaki transferde tam 10.günde yaptırmıştı testi

Anladım canm bnm 5. Gün ama taze transfer oldu ama 11 günü bekleymiycem sanırım yarın vericem kan nasipp sende çok stres yaptıysan ver rahatla istersen ama sonuç ne olursa olsn umursamayacaksn

Kızlar bende dayanamıyorum acaba diyorum bi test alıp baksam mı ama ilk idrar olmıcak ya da yarını bekliyim mi o kdr bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…