- 26 Nisan 2024
- 483
- 317
- 18
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #2.181
Çok sevindim.insallah sağlıkla ilerlesin.Allah kucağınıza almayı nasip etsin28 Şubatta aldım test sonucumu kontrol ranevumu bekliyorum :)
Evet bizde kimseye söylemedik eşim ben dışında kimse bilmiyor. Yoksa ne oldu ne oldu diye baskı olacaktı.Amin inşallahBiz de açıkçası her kafadan ayrı ses çıkıp bizi daha da strese sokmasın istediğimiz için kimseye söylemedik.
Oo çok güzel yükselmiş maşallah.. inşallah bende güzel haberler verebilirimCanım aynı gün transfer olduk 24 şubatta,bahsetmiştim sana hatirlarsan erken gidip test vereyim kan testi diye,8.gün verdim 172.5 çıktı,bugünde verdim 10 gün 609.2 çıktı yarın dr a gideceğim nasip olursa.insallah sonu güzel olsun.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.insallah hepimizin güzel sonucları olsun.sizinde pozitif haberinizi almak için dua ediyorum
İnşallah canım,çok zorlu süreçler 2.transferim benim yaş 39 arkada embriyoda yok inşallah ilerler.cok mücadele veriyoruz sağlık ocağına gitmiştim dün oradaki hemşire dedi ki hep güzel şeyler düşün olumsuz asla düşünme beyin vücudu yönetiyor moralini hep yüksek tut dedi.lutfen sende hep güzel şeyler düşünOo çok güzel yükselmiş maşallah.. inşallah bende güzel haberler verebilirim
Canım bugünde after 10 isimli gebelik testini yaptım çizgi silik bile çıkmadı ben anlamadım neye güvenicem bilmiyorum. Umudum o kadar çok kırıldı ki.. üstelik bu 2.denememdi herşey çok güzel embriyo kaliteli rahim sağlıklı ama olmuyo işte olmuyovar gibi duruyor
Evet olumlama yapmak çok önemli… ben her ay normal olarak kendimi hamile gibi hissettim psikolojik açıdan olur diye olmadıİnşallah canım,çok zorlu süreçler 2.transferim benim yaş 39 arkada embriyoda yok inşallah ilerler.cok mücadele veriyoruz sağlık ocağına gitmiştim dün oradaki hemşire dedi ki hep güzel şeyler düşün olumsuz asla düşünme beyin vücudu yönetiyor moralini hep yüksek tut dedi.lutfen sende hep güzel şeyler düşün
Testlere pek güvenme, zamanın dolduğunda kan ver lütfen. Umudunuda kaybetme pozitif düşün. Allah ne zaman nasipmederseCanım bugünde after 10 isimli gebelik testini yaptım çizgi silik bile çıkmadı ben anlamadım neye güvenicem bilmiyorum. Umudum o kadar çok kırıldı ki.. üstelik bu 2.denememdi herşey çok güzel embriyo kaliteli rahim sağlıklı ama olmuyo işte olmuyobazen gerçekten allahım bu acıya nasıl dayanıcam diye düşünüyorum ya ömür boyu olmazsa..
Amin inşallah teşekkür ederimHayırlısı olsn cnm inşllah sağlıklıcı artar
İnşallah herşey gönlünüzce olur.ben 24 yaşında ilk yumurta toplama işlemimi olmuştum yalnizca bir tane aldilar ve döllenmedi yaşınıza göre yumurta sayınız ve döllenme oranı çok güzel lütfen morelinizi yüksek tutucak şeyler yapın demesi kolay evet ama aynı süreçten geçiyoruz hepimiz ve bızi en iyi biz anlarız.bende bu sayfada çok umut mesajları aradım pozitif olanı gördükçe hep sevindim inşallah sizinde haberinizle sevinicegimiz günler gelir umudunuz hep var olsunHerkese merhaba, açıkçası buraya kendimi yalnız hissettiğim ve biraz morale ihtiyacım olduğu için yazıyorum.
41 yaşındayım. İlk defa tüp bebek tedavisindeyim, dün yumurta toplama operasyonu oldu. Normalde 4 yumurta görünüyordu ama 3 tanesini alabilmişler. 3'ü de iyi görünen yumurtalarmış ve döllendiler. Doktorumuz eğer bir sorun olursa arayacağız, eğer aramadıysak her şey yolundadır dedi. Salı gününü bekleyeceğiz, eğer embriyolar 5. güne ulaşırsa sonrasında PGT-A testine gidecek. Oradan elimizde bir şey kalırsa ondan sonra embriyo transferi olacak.
Bu bekleyiş gerçekten çok zor, sürekli kaygı atakları yaşıyorum. Biz yurt dışında yaşıyoruz, ailelere tedavi gördüğümüzü haber vermedik. Yanımda eşimden başka kimsem yok destek olabilecek. Yaşımdan ve az yumurta sayısından dolayı şansımın çok çok düşük olduğunu biliyorum ama işte, insan yine de umutlanıyor. Burada her şey özelde oluyor ve cidden çok pahalı. Bu sefer olmazsa bu sene tekrar deneyebilir miyiz bilmiyorum...
Benim durumum böyle, herkese (ve kendime) bol şans diliyorum
Hayırlı mübarek olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza almakta nasip olurCanım aynı gün transfer olduk 24 şubatta,bahsetmiştim sana hatirlarsan erken gidip test vereyim kan testi diye,8.gün verdim 172.5 çıktı,bugünde verdim 10 gün 609.2 çıktı yarın dr a gideceğim nasip olursa.insallah sonu güzel olsun.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.insallah hepimizin güzel sonucları olsun.sizinde pozitif haberinizi almak için dua ediyorum
Çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla büyüsünCanım aynı gün transfer olduk 24 şubatta,bahsetmiştim sana hatirlarsan erken gidip test vereyim kan testi diye,8.gün verdim 172.5 çıktı,bugünde verdim 10 gün 609.2 çıktı yarın dr a gideceğim nasip olursa.insallah sonu güzel olsun.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.insallah hepimizin güzel sonucları olsun.sizinde pozitif haberinizi almak için dua ediyorum
Canm resimde çok belli olmuyor ama sanki hayali ikinci cizgi var gibi hafif çıplak gözle daha bellidir muhtemelen sen görüyor musunnKızlar bugün 7.gün sabah yaptım miratech marka ama erken gebelik testi değil. Kız ben akıllanmam kızzz
Evet ya fotolarda olmamış ama eşimle görünce şaşırdık hatta. Her konuşmanın sonu neyse umutlanmayalım diye bitiyo. Doktorum 9 martta test yap dedi cesaret edip kan vermeyede gidemiyorm negatifle yüzleşmek istemiyorumCanm resimde çok belli olmuyor ama sanki hayali ikinci cizgi var gibi hafif çıplak gözle daha bellidir muhtemelen sen görüyor musunn
Canm bu kaset test bunda bile silik gözüktüyse inşallahh yanıltmazz pozitif görürsün canm ama böyle içini çok stres yapıcaksan git ver iki gün kalmışş ama zaten iki gün sonra bidaha vermen gerekicek ama değerdüşük çıkarsa dahada stres yapmayacakn..Evet ya fotolarda olmamış ama eşimle görünce şaşırdık hatta. Her konuşmanın sonu neyse umutlanmayalım diye bitiyo. Doktorum 9 martta test yap dedi cesaret edip kan vermeyede gidemiyorm negatifle yüzleşmek istemiyorum
Anladım canm bnm 5. Gün ama taze transfer oldu ama 11 günü bekleymiycem sanırım yarın vericem kan nasipp sende çok stres yaptıysan ver rahatla istersen ama sonuç ne olursa olsn umursamayacaksnEvet 28 şubat transfer oldum 9 martta kan ver dedi ama rtesi günde verebilirsin dedi 5.gün dondurulmuş embriyo benimki böyle olunca 9-10.günde sonuç çıkıyomuş zaten öncaki transferde tam 10.günde yaptırmıştı testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?