2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Kızlar benimde 9. Günüm bugün ayaklarım bacaklarım çok ağrıyor. Regl ağrısı gibi, umarım regl ağrısı değil hamilelik belşrtisidir. Cumartesi gününü bekliyorum
Ben dün 8.gün kan verdim canım 172.5 çıktı.benim bacaklarım 3.gunden itibaren ağrımaya başlamıştı halada ağrıyoryarin da vereceğim tekrar inşallah artıyordur siz c.tesi vereceksiniz sanırım inşallah pozitifi görürsünüz

Ay cidden öyle geçmek bilmiyor bi bu bir de opu sonrası embriyolog bilgilendirme süreci geçmemişti. Kendimi olumsuza hazırlıyor gibiyim bilmiyorum endişeliyim inşallah yanılıyoruzdur
İnşallah canm ayy benm sanki o dönem daha hızlı geçmişti gibi bu günler bitmiyorr yaa kendime uğraş çıkarıyprum ama yok yanii kafamın içinde istemsiz dönüp duruyor

Çok teşekkür ederim arkadaşım yorumun için.
Bende soramıyorum artık çünkü biraz ilgisiz ve ters cvb veriyorlar o kadar para ödüyoruz bir soru soramıyoruz
Alıyorlar canım ilk muayene ücretli oluyormuş bizden de 7.500 lira alacaklar ben test sonucumu öğrendiğim gün aradım 14gün sonraya randevu verdiler

Çok teşekkür ederim inşallah artar sizi de tebrik ederim,yeni mi öğrendiniz bilmiyorum ama Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kimin pozitif oldu kimin negatif tam takip edemiyorum. Pozitif olanları tebrik ediyorum negatif olanlara sabır diliyorum herşeye hazırlıklı olmak gerekir bu hayatta.. bekleyen, sabreden herkese Rabbim güzel sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah.

Bende uzun zaman sonra girdim konuya tabloyu guncellemeyi biraktim cok fazla mesaj sonrasinda takip edemedim bir de uzun surdu atlatmam negatiften sonra pozitif olanlari tebrik ediyorum Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaginiza almak nasip etsin negatif olanlara da bir an evvel guzel hayirli saglikli bebisler nasip etsin Allah im bana da size de

Sabahkızlar bu sabah 7de testi yaptım transfer günü dahil 7.gün bugün sizce var mı ilkinde yapmamıştım ama ikinci denememde sanırım ben bunu hergün yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…