- 26 Nisan 2024
- 475
- 311
- 18
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #2.121
Ben dün 8.gün kan verdim canım 172.5 çıktı.benim bacaklarım 3.gunden itibaren ağrımaya başlamıştı halada ağrıyoryarin da vereceğim tekrar inşallah artıyordurKızlar benimde 9. Günüm bugün ayaklarım bacaklarım çok ağrıyor. Regl ağrısı gibi, umarım regl ağrısı değil hamilelik belşrtisidir. Cumartesi gününü bekliyorum
Teşekkür ederim canım inşallah devam eder.yok evde test yapmadım hiç.8.gün kanda öğrendim,yarında vereceğim.insallah bekleyen herkes pozitif sonuç alsınHayırlı olsunn canmm inşallah devam eder sağlıklıcaa belirtin varmıydı evde test yapmışmıydın
Senin kaçıncı günBnmde bi saat önce hafif sol tarafımda yine batma gibi oldu geçt biraz başım ağrıyoo valla bnde hiç belirti yok yaa umudum kalmadı açıkcasıı
Bugün transfer hariç 6. GünümmSenin kaçıncı gün
Ay cidden öyle geçmek bilmiyor bi bu bir de opu sonrası embriyolog bilgilendirme süreci geçmemişti. Kendimi olumsuza hazırlıyor gibiyim bilmiyorum endişeliyim inşallah yanılıyoruzdurBugün transfer hariç 6. Günümm
Ay ama sanki 20 gündür bekliyor gibiyim
İnşallah canm ayy benm sanki o dönem daha hızlı geçmişti gibi bu günler bitmiyorr yaa kendime uğraş çıkarıyprum ama yok yanii kafamın içinde istemsiz dönüp duruyorAy cidden öyle geçmek bilmiyor bi bu bir de opu sonrası embriyolog bilgilendirme süreci geçmemişti. Kendimi olumsuza hazırlıyor gibiyim bilmiyorum endişeliyim inşallah yanılıyoruzdur
Senin kaç tane transfer edildi canım neydi kalitesiİnşallah canm ayy benm sanki o dönem daha hızlı geçmişti gibi bu günler bitmiyorr yaa kendime uğraş çıkarıyprum ama yok yanii kafamın içinde istemsiz dönüp duruyor
2 tane 5.gün 5aa dediler cnm taze transfer olduSenin kaç tane transfer edildi canım neydi kalitesi
Alıyorlar canım ilk muayene ücretli oluyormuş bizden de 7.500 lira alacaklar ben test sonucumu öğrendiğim gün aradım 14gün sonraya randevu verdilerÇok teşekkür ederim arkadaşım yorumun için.
Bende soramıyorum artık çünkü biraz ilgisiz ve ters cvb veriyorlaro kadar para ödüyoruz bir soru soramıyoruz
Tebrik ederim canımm ben 137 ile öğrendim kesinlikle artarBen dün test verdim 24 şubat transferim.transfer hariç 8.gün 172.5 çıktı.yarinda vereceğim inşallah artar
İnşallah bebeklerin olur kucağına alırsın canım2 tane 5.gün 5aa dediler cnm taze transfer oldu
29 canm azospermİnşallah bebeklerin olur kucağına alırsın canımyaş kaç neden tüp bebek özel değilse
Erkek sorunları çözülüyor bize bir şey olmasın29 canm azosperm
Çok zor süreçler canm gerçekten Allah sabır ve güç versin hepimizaErkek sorunları çözülüyor bize bir şey olmasınbenim de 27 sebepsiz infertilite
Çok teşekkür ederim inşallah artarTebrik ederim canımm ben 137 ile öğrendim kesinlikle artar
Kimin pozitif oldu kimin negatif tam takip edemiyorum. Pozitif olanları tebrik ediyorumÇok teşekkür ederim inşallah artarsizi de tebrik ederim,yeni mi öğrendiniz bilmiyorum ama Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindim maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet 1033 çıktı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?