• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Çok sevindim maşallah maşallah.bende dün verdim 5.gun embriyosu 9.gün kanım 67.4 tü yarın vericem İnsaAllah değeri iki katına çıkar.degerim düşük olduğu için biraz endişelendim açıkçası
Aşkım senin günün zaten yarın bence bu değeri dikkate alma yarına bak, ona bile bakmada 10. Gün ve 12. Günün önemli arasındaki artışa bakıcam dedi benim doktorum

Kızlar galiba ben bu platformdan ayrılıcam kendimi baskalarıyla kıyaslamaktan iyice demorolize oldum eşimde bu durumdan cok rahatsız hamilesin ama tadını bile cıkaramıyorsun kuruntuyla kendini yiyip bitiriyorsun diyor

Kızlar galiba ben bu platformdan ayrılıcam kendimi baskalarıyla kıyaslamaktan iyice demorolize oldum eşimde bu durumdan cok rahatsız hamilesin ama tadını bile cıkaramıyorsun kuruntuyla kendini yiyip bitiriyorsun diyor
Canımm burda okuduğun herşeyi kendinde arama lütfenn içini rahat tut biraz… evet zor amaa kafana takma.. bnde burda belirtileri okudukça kendşmde bakıyorum hiç biri yok ama herkesin bünyesi bir değil deyip hemen yoplamaya çalışıyorum kendimii

9. Gunu aksam evde test yaptım belırgın pozitif gördum 10. Gunu kan verdım pozıtıfdi 12. Gunu kan verdım deger ıkıye katlamıştı daha sonra artık randevu verdıler haftaya kese için gelin dediler sağlıkla ilerler Rabbimin izni ile dua edıyorum.
Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerler. Ben size kaç defa mesaj attım özelden ama hiç cevap yazmadınız. Durumumuz çok benzer ankarada nerede tedavi oldunuz acaba şu an çok umutsuz durumdayım yardımci olursanız sevinirim

Kendini bu kadar demoralize etme. Yani herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor. Oku ama kendine yorumlama..

Merhaba herkese buraya 2025 şubat ayında transfer olan arkadaşları bekliyorum en son ocak ayında tablo yapılmış. 😅 Bana transfer olduğunuz tarih, yaşınız, transfer sonuç tarihiniz ve transfer edilen embriyonuz nedir mesaj atarsaniz tabloya ekleyebilirim ☺️ Sonuç tarihlerini de daha rahat görmüş oluruz. Kendimle başlıyorum. Herkesin pozitif sonuc almasını nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla🤲🏻☺️

Anne adayı🤰❤️YaşTransfer günüEmbriyoSonuç tarihi🤰Sonuç❤️
B birhemsiree 267 şubat5BB+19 şubat😥
@OLENA MIRA334 şubat4AA17 şubat🤰😍
@mavms yesl266 şubat5. Gün18 şubat🤰😍
@saripapatya10364 şubat3. Gün17 şubat😍🤰
@nur411338 şubat3BB,4BB20 şubat😥
@ssgz2011
@mrvmra317 şubat5.gün (çift)19 şubat😍🤰
@UzayKeki306 şubat3AB18 şubat
@Jane Jetgil315 şubat4BC17 şubat😥
@meryemcck_256 şubat3. Gün18 şubat🤰😍
@ftmbg356 şubat5. Gün18 şubat😍🤰
@6ayse1336 şubat4AB16 şubat🤰😍
@gulsn61303 şubat5. Gün15 şubat🤰😍
@oyez281 şubat5. Gün14 şubat🤰😍
@sevgili394010 şubat3. Gün22 şubat😥
@kbyndr353 şubat3. Gün14 şubat🤰😍
@yogismom373 şubat5. Gün14 şubat🤰😍
@aslanbebe323 şubat5. Gün17 şubat😍🤰
@backpacker123293 şubat4AA15 şubat🤰😍
@elifbsraaa1271 şubat3. Gün13 şubat🤰😍
@ozlemkiz344 şubat5. Gün (çift)16 şubat😥
@albet263 şubat5AB12 şubat🤰😍
@limonyildizi3712 şubat4AA24 şubat
@ebru181354 şubat3. Gün (çift)15 şubat😥
@tugbayusuff443 şubat5. Gün13 şubat😥
@zeynepcimsakin2810 şubat4BB22 şubat
@hayalimsinbebek233 şubat3. Gün15 şubat😥
@cigdem84408 şubat5.Gün (çift)20 şubat
@BBayanfluu2810 şubat5. Gün (çift)20 şubat😥
@payni3313 şubat5. Gün(çift)24 şubat
@duygukarakok3815 şubat3. Gün27 şubat
@LaLw12276 şubat4AA16 şubat😍🤰
@Nergizz28524212 şubat5. Gün22 şubat
@Nurnye248 şubat5. Gün (çift)18 şubat🤰😍
@helloilko2819 şubat3AB (çift)28 şubat
@poncikobella3918 şubat5. Gün01 mart
@memurhanim3513 şubat5. Gün (çift)24 şubat
U umutemek 3114 şubat3.gün26 şubat
@waitforyourmiracle2717 şubat29 şubat
@ryhnwomen345 şubat5. Gün17 şubat🤰😍
@birmasummormenekse113110 şubat4BB22 şubat😍🤰
@esma253236 şubat4BB18 şubat😥
@Sdfkzgl3014şubat5.gün24 şubat
@mira tt2710 şubat6. Gün21 şubat
@bluequeen3713 şubat4. Gün25 şubat
@baytarpinar3614 şubat3. Gün26 şubat
@mortalcombatbaby5 şubat4AA19 şubat😍🤰
Merhaba benide eklermisiniz 24 yaş 27 Şubat transfer 5aa tek embriyo 10 Mart test günüm

Herkese merhaba, açıkçası buraya kendimi yalnız hissettiğim ve biraz morale ihtiyacım olduğu için yazıyorum.

41 yaşındayım. İlk defa tüp bebek tedavisindeyim, dün yumurta toplama operasyonu oldu. Normalde 4 yumurta görünüyordu ama 3 tanesini alabilmişler. 3'ü de iyi görünen yumurtalarmış ve döllendiler. Doktorumuz eğer bir sorun olursa arayacağız, eğer aramadıysak her şey yolundadır dedi. Salı gününü bekleyeceğiz, eğer embriyolar 5. güne ulaşırsa sonrasında PGT-A testine gidecek. Oradan elimizde bir şey kalırsa ondan sonra embriyo transferi olacak.

Bu bekleyiş gerçekten çok zor, sürekli kaygı atakları yaşıyorum. Biz yurt dışında yaşıyoruz, ailelere tedavi gördüğümüzü haber vermedik. Yanımda eşimden başka kimsem yok destek olabilecek. Yaşımdan ve az yumurta sayısından dolayı şansımın çok çok düşük olduğunu biliyorum ama işte, insan yine de umutlanıyor. Burada her şey özelde oluyor ve cidden çok pahalı. Bu sefer olmazsa bu sene tekrar deneyebilir miyiz bilmiyorum...

Benim durumum böyle, herkese (ve kendime) bol şans diliyorum 🍀

Herkese merhaba, açıkçası buraya kendimi yalnız hissettiğim ve biraz morale ihtiyacım olduğu için yazıyorum.

41 yaşındayım. İlk defa tüp bebek tedavisindeyim, dün yumurta toplama operasyonu oldu. Normalde 4 yumurta görünüyordu ama 3 tanesini alabilmişler. 3'ü de iyi görünen yumurtalarmış ve döllendiler. Doktorumuz eğer bir sorun olursa arayacağız, eğer aramadıysak her şey yolundadır dedi. Salı gününü bekleyeceğiz, eğer embriyolar 5. güne ulaşırsa sonrasında PGT-A testine gidecek. Oradan elimizde bir şey kalırsa ondan sonra embriyo transferi olacak.

Bu bekleyiş gerçekten çok zor, sürekli kaygı atakları yaşıyorum. Biz yurt dışında yaşıyoruz, ailelere tedavi gördüğümüzü haber vermedik. Yanımda eşimden başka kimsem yok destek olabilecek. Yaşımdan ve az yumurta sayısından dolayı şansımın çok çok düşük olduğunu biliyorum ama işte, insan yine de umutlanıyor. Burada her şey özelde oluyor ve cidden çok pahalı. Bu sefer olmazsa bu sene tekrar deneyebilir miyiz bilmiyorum...

Benim durumum böyle, herkese (ve kendime) bol şans diliyorum 🍀
İnşallah ilk denemede pozitif görürsünüz 🌸🌸umutsuzluga kapılmayın nasipte varsa olur.rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın.hep olumlu düşünün hakkınızda hayırlısı olsun..kendi görüşümü söylüyorum kimse bilmeyince süreç daha iyi gidiyor.herkes beklenti içine girip sürekli soru merak psikolojik baskı.. bazilarina göre paylaşmak iyidir belki

Amin inşallah 🙏 Biz de açıkçası her kafadan ayrı ses çıkıp bizi daha da strese sokmasın istediğimiz için kimseye söylemedik.

İnşallah ilk denemede pozitif görürsünüz 🌸🌸umutsuzluga kapılmayın nasipte varsa olur.rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın.hep olumlu düşünün hakkınızda hayırlısı olsun..kendi görüşümü söylüyorum kimse bilmeyince süreç daha iyi gidiyor.herkes beklenti içine girip sürekli soru merak psikolojik baskı.. bazilarina göre paylaşmak iyidir belki
Amin inşallah 🙏 Biz de açıkçası her kafadan ayrı ses çıkıp bizi daha da strese sokmasın istediğimiz için kimseye söylemedik.

Kimin pozitif oldu kimin negatif tam takip edemiyorum. Pozitif olanları tebrik ediyorum 🥰🥰 negatif olanlara sabır diliyorum 🥺 herşeye hazırlıklı olmak gerekir bu hayatta.. bekleyen, sabreden herkese Rabbim güzel sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah.
Canım aynı gün transfer olduk 24 şubatta,bahsetmiştim sana hatirlarsan erken gidip test vereyim kan testi diye,8.gün verdim 172.5 çıktı,bugünde verdim 10 gün 609.2 çıktı yarın dr a gideceğim nasip olursa.insallah sonu güzel olsun.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.insallah hepimizin güzel sonucları olsun.sizinde pozitif haberinizi almak için dua ediyorum 🤲

Back
X