Hava nemlendiricisi kullanin. Ben baştan beri kullanıyorum çok iyi geliyor hepimize. Burun tıkanıklığı da olmadı çok şükür hiç. Bir de sıcaklık-nem ölçer var. O şekilde de ortam sıcaklığını bilip sabit tutmaya calisiyoruz.Bizim de hep öyleydi ama 2 gecedir düşürdük sıcaklığı gögsü sıcak ama bana üşüyordur gibi geliyor ama eşimde üşümez diyor bu sabah hatta sabah karşı 22.0 olmuş direk açtım peteği. Bizim evde kedi var diye kapıyı kapatıyoruz ondan oda iyice kuruyor sıcaklık da artıyor baya
Kullandığınız marka ve modeli iletebilir misiniz?Hava nemlendiricisi kullanin. Ben baştan beri kullanıyorum çok iyi geliyor hepimize. Burun tıkanıklığı da olmadı çok şükür hiç. Bir de sıcaklık-nem ölçer var. O şekilde de ortam sıcaklığını bilip sabit tutmaya calisiyoruz.
Bende şaşırıyorumBiz de ilk denediğimizde aşırı gerilip korkarak yaptık ama çok kolay ve acı veren bir şey değil hemen rahatlıyorlar. Her seferinde şaşırıyorum o minicik burunlarından nasıl o koca sümükler çıkıyor kıyamam
Hava nemlendirici bunu kullanıyoruz. Su doldurunca birkaç gün gidiyor. Ben çok memnunum, su akıtma sorunu vs.de hiç olmadı.Kullandığınız marka ve modeli iletebilir misiniz?
Aaa bu hava ölçerdrn bende de var ama uygulamaya nasıl bağlıyorsunuz onu hiç bilmiyordumHava nemlendirici bunu kullanıyoruz. Su doldurunca birkaç gün gidiyor. Ben çok memnunum, su akıtma sorunu vs.de hiç olmadı.
Sıcaklık-nem ölçer olarak da xiaomi kullanıyorum. Uygulama üzerinden telefondan kontrol edilebiliyor. Ben 3 ay evvel aldım ve aktif kullanıyoruz hâlâ pili bitmedi.
Xiaomi Mijia Akıllı Sıcaklık Ve Nem Ölçer TermometreFiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Mijia Akıllı Sıcaklık Ve Nem Ölçer Termometre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet ara ara yapıyorum. Serum fizyolojik 1 ml şırıngayla çekip yan yatırıyorum bebeğin üstte kalan burun deliğine sıkıyorum sonra bebeği kaldırıp tek elimle test tutup diğer elimle sırtına pat pat vuruyorum çıkıyor hepsi. Burun aspiratörünğ de kullanabilirsiniz sırtına vurmak yerine. Sonra diğer tarafa yan yatırıp diğer burna aynı işlemKızlar siz burun temizliği yaptınız mı emerken çok hırıltı sesi geliyordu burnuna falan bakınca gördüm eşimle kan ter içinde temizledik ilk benek olunca
Ben de gündüz 24 gece 23 derecelerde tutuyorum odayı daha düşüğü göze alamadım dahaKızlar doktorumuz bebeğin burnunun da tıkanmanası için 22 derecede uyutun diyo ama 22 derece için peteği kapatıyorum ama ben emzirmek için kalktığımda donuyorum ben üşüyorsam bebek üşümez mi? siz napıyorsunuz bu derece işlerini
Kulağa kaçma gibi bişey söz konusu bile olamazNazal aspiratörle çekiyorum ben de. Şu şırıngayla serum fizyolojik sıktıkları videolara içim gidiyor çıkanları görünceama cesaret edemem sanırım kulağa vs kaçabiliyo diyolar
Oda termostatı istediğin dereceye ayarlıyorsun petek o dereceye gelince durduruyor ısıtmay. Bende o yok ben oda termometraldim kendim ekranda gösteren dereceye göre ayarlıyorum petekleri. Manuel yaniBende düşüremiyorum odanın sıcaklığını bir türlü.ismini yanlış hatırlamıyorsam Termostat diye birşey varmış ondan almayı düşünüyorum.İstediğiniz dereceye ayarlıyormuşsınuz petek kendini ayarlıyormuş
Bizde de sivrilik var havluyla bir yöntem buldum bugün. Başında olduğum saatlerde dik yatırmam gerekiyor düzelmesi için.sağa sola da çok yatırmışım sağ sol içe çok girmiş arkası dışa sivrilmiş. Sağlık ocağındaki hemşire uyarmasa öyle devam edecektim ben de. Farkında bile değilmişimBir de çocuğumun kafasını incelerken yakalıyorum kendimi sürekli yamulmasın diye
Bi o tarafa bi bu tarafa yatırıyorum ama dönüyo kendisi tabi yatırdığım şekille alakası kalmıyo
Hırıltı oluyor arkalarda olunca mecbur serum sıkıp çekilmesi gerekiyor. Doktor eğer çektiğin halde hırıltı geçmezse nebilizatörün içine serum fizyolojik koyup buharı tut o rahatlatır dedi. Ama burundan hırıltı olursa . Ağızdan olursa o başka durumları gösterir.çekilecek kadar çoksa serum fizyolojik sıkıp çekilir dikkatlice bizim çekcek kadar olmadı önde görünürde kurumuş oluyo serum damlatıp kulak çöpüyle uçtan alıyorum hemen.
Rezene konusunda endşelerim var son aylarda çok çıktı önüme içmeyin vs diye.Ama bakacağım yine de teşekkür ederzz öneri içinEczane önerdi. Birde rezene kimyon zaten gaz için iyi. Sütümü baya akıtıyor valla.
Xiaomi home uygulamasını indirip sag ust köşede + işareti olan yerden cihaz ekleme kismindan ya da qr kod ile tara kismindan cihazi ekleyebiliyorsunuz bluetooth bağlantısı ile.Aaa bu hava ölçerdrn bende de var ama uygulamaya nasıl bağlıyorsunuz onu hiç bilmiyordum
Benim eşim sürekli sıcaklayan biri olduğu için doktor dediğinden beri beni dinlemiyor öncesinde zar zor dinletiyordum. İsilik olmuş çocuk sıcaktan diyip diyip peteği kapatıyorEvet ara ara yapıyorum. Serum fizyolojik 1 ml şırıngayla çekip yan yatırıyorum bebeğin üstte kalan burun deliğine sıkıyorum sonra bebeği kaldırıp tek elimle test tutup diğer elimle sırtına pat pat vuruyorum çıkıyor hepsi. Burun aspiratörünğ de kullanabilirsiniz sırtına vurmak yerine. Sonra diğer tarafa yan yatırıp diğer burna aynı işlem
Ben de gündüz 24 gece 23 derecelerde tutuyorum odayı daha düşüğü göze alamadım daha
Kulağa kaçma gibi bişey söz konusu bile olamazonu sıkmadan mi aspiratörle çekiyorsun ?
Oda termostatı istediğin dereceye ayarlıyorsun petek o dereceye gelince durduruyor ısıtmay. Bende o yok ben oda termometraldim kendim ekranda gösteren dereceye göre ayarlıyorum petekleri. Manuel yani
Bizde de sivrilik var havluyla bir yöntem buldum bugün. Başında olduğum saatlerde dik yatırmam gerekiyor düzelmesi için.sağa sola da çok yatırmışım sağ sol içe çok girmiş arkası dışa sivrilmiş. Sağlık ocağındaki hemşire uyarmasa öyle devam edecektim ben de. Farkında bile değilmişim
Hırıltı oluyor arkalarda olunca mecbur serum sıkıp çekilmesi gerekiyor. Doktor eğer çektiğin halde hırıltı geçmezse nebilizatörün içine serum fizyolojik koyup buharı tut o rahatlatır dedi. Ama burundan hırıltı olursa . Ağızdan olursa o başka durumları gösterir.
Aaa hemen deneyeceğim valla hiç dikkat etmemişim çok sağolXiaomi home uygulamasını indirip sag ust köşede + işareti olan yerden cihaz ekleme kismindan ya da qr kod ile tara kismindan cihazi ekleyebiliyorsunuz bluetooth bağlantısı ile.
İçine mi doğdu kiz jggjbhjfhv tam da buraya yazmaya girmiştim etiket atmışsınwarcrew kuzum nerelerdesin sesin çıkmaz oldu
Bu kontrolü ne zaman yapiyorlar ki kanama bitinceye yani 40 in çıktığı zamanlarda mı, bilgim yok ama işe yaramıştır belki ya inşallah yaramıştır daha fazla ugrastirmadan çözülürHanımlar, benim doğum sonrası dertlerim bitmek bilmiyor. Ultrasonda rahimde pıhtılar görüldü. Doktor medikal kürtaj için kullanılan bir ilaç verdi ama kanamam olmadı pek, yani işe yaramadı gibi. Başına gelen var mı?
Hayirli olsuuuun, saglikli, uzun ve mutlu bir ömrünüz olsunİçine mi doğdu kiz jggjbhjfhv tam da buraya yazmaya girmiştim etiket atmışsınminik kuşumu 28 şubat 00.30 da doğurdum 3800 doğdu tosunum, 50 cm şuanda evdeyiz alışma süreci
Evet ara ara yapıyorum. Serum fizyolojik 1 ml şırıngayla çekip yan yatırıyorum bebeğin üstte kalan burun deliğine sıkıyorum sonra bebeği kaldırıp tek elimle test tutup diğer elimle sırtına pat pat vuruyorum çıkıyor hepsi. Burun aspiratörünğ de kullanabilirsiniz sırtına vurmak yerine. Sonra diğer tarafa yan yatırıp diğer burna aynı işlem
Ben de gündüz 24 gece 23 derecelerde tutuyorum odayı daha düşüğü göze alamadım daha
Kulağa kaçma gibi bişey söz konusu bile olamazonu sıkmadan mi aspiratörle çekiyorsun ?
Oda termostatı istediğin dereceye ayarlıyorsun petek o dereceye gelince durduruyor ısıtmay. Bende o yok ben oda termometraldim kendim ekranda gösteren dereceye göre ayarlıyorum petekleri. Manuel yani
Bizde de sivrilik var havluyla bir yöntem buldum bugün. Başında olduğum saatlerde dik yatırmam gerekiyor düzelmesi için.sağa sola da çok yatırmışım sağ sol içe çok girmiş arkası dışa sivrilmiş. Sağlık ocağındaki hemşire uyarmasa öyle devam edecektim ben de. Farkında bile değilmişim
Hırıltı oluyor arkalarda olunca mecbur serum sıkıp çekilmesi gerekiyor. Doktor eğer çektiğin halde hırıltı geçmezse nebilizatörün içine serum fizyolojik koyup buharı tut o rahatlatır dedi. Ama burundan hırıltı olursa . Ağızdan olursa o başka durumları gösterir.
İçine mi doğdu kiz jggjbhjfhv tam da buraya yazmaya girmiştim etiket atmışsınminik kuşumu 28 şubat 00.30 da doğurdum 3800 doğdu tosunum, 50 cm şuanda evdeyiz alışma süreci
Oooy canım hayırlı olsun, her şeyin yolunda olmasına ve hızlıca eve çıkmanıza çok sevindim. Ömrü uzum olsunİçine mi doğdu kiz jggjbhjfhv tam da buraya yazmaya girmiştim etiket atmışsınminik kuşumu 28 şubat 00.30 da doğurdum 3800 doğdu tosunum, 50 cm şuanda evdeyiz alışma süreci
Oyy maşallah gözün Aydınİçine mi doğdu kiz jggjbhjfhv tam da buraya yazmaya girmiştim etiket atmışsınminik kuşumu 28 şubat 00.30 da doğurdum 3800 doğdu tosunum, 50 cm şuanda evdeyiz alışma süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?