Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    103
Hava nemlendiricisi kullanin. Ben baştan beri kullanıyorum çok iyi geliyor hepimize. Burun tıkanıklığı da olmadı çok şükür hiç. Bir de sıcaklık-nem ölçer var. O şekilde de ortam sıcaklığını bilip sabit tutmaya calisiyoruz.

Hayırlı ramazanlar
Biz 26 günlük olduk ama hala ben düzene pek alışamadım ya. Lohusalık da ağır geçiyor üstüne bebeğim memeyi reddediyor çıldıracam. İki beslenme arası biz debelenirken nerdeyse 4 saati aşıyor çok üzülüyorum aç aç uyumak istiyor. Zor bela doyuruyorum Doyuncada fıldır fıldır gözler. Bu nasıl kısır döngü ya feleğim şaştı. Sizin beslenme araları ne kadar Kızlar ya biz artık 3 saatte bire çıkmıştık ama bu meme reddi belası buldu bizi

Kullandığınız marka ve modeli iletebilir misiniz?

Kullandığınız marka ve modeli iletebilir misiniz?
Hava nemlendirici bunu kullanıyoruz. Su doldurunca birkaç gün gidiyor. Ben çok memnunum, su akıtma sorunu vs.de hiç olmadı.

Sıcaklık-nem ölçer olarak da xiaomi kullanıyorum. Uygulama üzerinden telefondan kontrol edilebiliyor. Ben 3 ay evvel aldım ve aktif kullanıyoruz hâlâ pili bitmedi.

Aaa bu hava ölçerdrn bende de var ama uygulamaya nasıl bağlıyorsunuz onu hiç bilmiyordum

Kızlar siz burun temizliği yaptınız mı emerken çok hırıltı sesi geliyordu burnuna falan bakınca gördüm eşimle kan ter içinde temizledik ilk benek olunca
Evet ara ara yapıyorum. Serum fizyolojik 1 ml şırıngayla çekip yan yatırıyorum bebeğin üstte kalan burun deliğine sıkıyorum sonra bebeği kaldırıp tek elimle test tutup diğer elimle sırtına pat pat vuruyorum çıkıyor hepsi. Burun aspiratörünğ de kullanabilirsiniz sırtına vurmak yerine. Sonra diğer tarafa yan yatırıp diğer burna aynı işlem
Ben de gündüz 24 gece 23 derecelerde tutuyorum odayı daha düşüğü göze alamadım daha
Nazal aspiratörle çekiyorum ben de. Şu şırıngayla serum fizyolojik sıktıkları videolara içim gidiyor çıkanları görünce ama cesaret edemem sanırım kulağa vs kaçabiliyo diyolar
Kulağa kaçma gibi bişey söz konusu bile olamaz onu sıkmadan mi aspiratörle çekiyorsun ?
Oda termostatı istediğin dereceye ayarlıyorsun petek o dereceye gelince durduruyor ısıtmay. Bende o yok ben oda termometraldim kendim ekranda gösteren dereceye göre ayarlıyorum petekleri. Manuel yani
Bir de çocuğumun kafasını incelerken yakalıyorum kendimi sürekli yamulmasın diye
Bi o tarafa bi bu tarafa yatırıyorum ama dönüyo kendisi tabi yatırdığım şekille alakası kalmıyo
Bizde de sivrilik var havluyla bir yöntem buldum bugün. Başında olduğum saatlerde dik yatırmam gerekiyor düzelmesi için.sağa sola da çok yatırmışım sağ sol içe çok girmiş arkası dışa sivrilmiş. Sağlık ocağındaki hemşire uyarmasa öyle devam edecektim ben de. Farkında bile değilmişim
çekilecek kadar çoksa serum fizyolojik sıkıp çekilir dikkatlice bizim çekcek kadar olmadı önde görünürde kurumuş oluyo serum damlatıp kulak çöpüyle uçtan alıyorum hemen.
Hırıltı oluyor arkalarda olunca mecbur serum sıkıp çekilmesi gerekiyor. Doktor eğer çektiğin halde hırıltı geçmezse nebilizatörün içine serum fizyolojik koyup buharı tut o rahatlatır dedi. Ama burundan hırıltı olursa . Ağızdan olursa o başka durumları gösterir.

Aaa bu hava ölçerdrn bende de var ama uygulamaya nasıl bağlıyorsunuz onu hiç bilmiyordum
Xiaomi home uygulamasını indirip sag ust köşede + işareti olan yerden cihaz ekleme kismindan ya da qr kod ile tara kismindan cihazi ekleyebiliyorsunuz bluetooth bağlantısı ile.

Eklentiler

• 1000271603.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000271602.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000271601.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 5
Kızlaaaar eşimin gece çalışması var ofise gitti :/ projeyi canlıya çıkacaklarmış, ilk iftar diye anneme bir şey demedim onun migreni var zorlanıyor oruçta alışana kadar. kolik atağı ya da 5. Hafta atağı artık hangisi ise başlayacak diye ödüm kopuyor 2 gündür 4-5 saat durmadan ağladı hep. kucağımdan bir yere koyup su bile içemiyorum. Benim bu tek bakma günlüklerim sizin gibi en baştan beri tek bakan annelere aşırı komik geliyo olabilir ama ben ödlek ben anca cesaret ettim görende 24 -25 taze çıtır sanacak 34 yaşında koca kadınım

Benim eşim sürekli sıcaklayan biri olduğu için doktor dediğinden beri beni dinlemiyor öncesinde zar zor dinletiyordum. İsilik olmuş çocuk sıcaktan diyip diyip peteği kapatıyor
Xiaomi home uygulamasını indirip sag ust köşede + işareti olan yerden cihaz ekleme kismindan ya da qr kod ile tara kismindan cihazi ekleyebiliyorsunuz bluetooth bağlantısı ile.
Aaa hemen deneyeceğim valla hiç dikkat etmemişim çok sağol

Hanımlar, benim doğum sonrası dertlerim bitmek bilmiyor. Ultrasonda rahimde pıhtılar görüldü. Doktor medikal kürtaj için kullanılan bir ilaç verdi ama kanamam olmadı pek, yani işe yaramadı gibi. Başına gelen var mı?

Bu kontrolü ne zaman yapiyorlar ki kanama bitinceye yani 40 in çıktığı zamanlarda mı, bilgim yok ama işe yaramıştır belki ya inşallah yaramıştır daha fazla ugrastirmadan çözülür

Hayır 1er ml serum fizyolojik sıkıp nemlendiriyorum önce. Kastettiğim kulak enfeksiyonu yapabileceği söylenen videolar farklı bu aspiratörle çekilenler değil.

Kafa için havluyla yapılan yöntem nasıl bişi

İçine mi doğdu kiz jggjbhjfhv tam da buraya yazmaya girmiştim etiket atmışsın minik kuşumu 28 şubat 00.30 da doğurdum 3800 doğdu tosunum, 50 cm şuanda evdeyiz alışma süreci

Şubatın son bebeği olmuş hayırlı olsun gözünüzaydınn

İçine mi doğdu kiz jggjbhjfhv tam da buraya yazmaya girmiştim etiket atmışsın minik kuşumu 28 şubat 00.30 da doğurdum 3800 doğdu tosunum, 50 cm şuanda evdeyiz alışma süreci
Oooy canım hayırlı olsun, her şeyin yolunda olmasına ve hızlıca eve çıkmanıza çok sevindim. Ömrü uzum olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…