- 6 Mayıs 2024
- 679
- 537
- 18
- 26
Canım benim kese 5+1 artık güncelleyebilirsin bugün gördükMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ ŞEHİR @thils 26 1 8.05 4+5 6+2 - - 14 Şubat - Manisa ladin19 31 2 3.05 6+0 6+0 Erkek - 09 Şubat - Almanya Veziir 27 1 7.05 4+6 6+6 - - 12 Şubat - Balıkesir @ayseaysss 27 1 5.05 5+2 7+1 Erkek - 10 Şubat - Konya @mercan1535 27 1 5.05 5+1 5+6 - - 10 Şubat - Diyarbakır @submarina 31 1 19.05 5+1 - 1 kız,1 erkek (ikiz gibi) - 23 Şubat - İstanbul @kelebekketkisii 29 1 8.05 4+5 5+6 - - 14 Şubat - Mersin A aceleciaycicegi 26 1 21.05 - - - - 25 Şubat - İstanbul @glcnldg 33 1 12.05 4+5 - - - 17 Şubat - İstanbul @balbebekk 36 4 10.05 6+4 6+4 - - - - Bursa @Evelynn 35 1 9.05 - - - - 13 Şubat - Buenos Aires @ecutos 33 1 16.05 - - - - 20 Şubat - İstanbul @semocann 34 2 15.05 - - Kız - 18 Şubat - Ankara oglak_kadini 39 2 - 4+4 7+4 Erkek - 5 Şubat - İstanbul @ervaca15 37 2 12.05 4+3 6+4 - - 10 Şubat - İzmir @bussraaaa06 29 1 28.04 5+3 6+1 - - 2 Şubat - Denizli ddm_grhn 38 2 11.05 6+3 - Kız - 15 Şubat - Çorum @turunciremk 27 1 12.05 6+0 - - - 16 Şubat - Bursa @ruya23 38 1 17.05 5+0 - - - 18 Şubat - Balıkesir @Evaleyn 31 2 03.05 7+0 - Kız - 7 Şubat - Bursa @akrep_slc - - 28.04 7+5 8+0 - - - - - @wwinky 28 1 10.05 5+0 - - - 26 Şubat - İzmir @tusemelif 24 1 2.05 5+0 7+0 Erkek - 6 Şubat - İstanbul @Dilko 32 2 11.05 5+0 - - - 15 Şubat - Kocaeli destinesiaa 32 1 1.05 5+1 6+0 Kız - 5 Şubat - İstanbul @Bade_314 29 1 10.05 6+2 6+2 - - 10 Şubat - Kayseri @Leviosaa 27 1 27.05 - - - - 27 Şubat - İstanbul @ipekhra 25 1 10.05 5+4 - - - 21 Şubat - Bursa
Merhaba, tam ihtiyacım olan kişisiniz32.haftaya geldiğinizde hekime çıkış alıyorsunuz 37.haftaya kadar çalışabilir alma hakkınız var . 32 haftada da rapora ayrılabilirsiniz. Eğer aktarma alırsanız diyelim 36.haftaya kadar çalışır aldınız 4 haftanız doğum sonrasına aktarılır 36.haftaya kadar çalışmış olursunuz. Aktarma aldğınız sürelerde gebelikle ilgili herhangi bir rapor alamazsınız. Ama misal grip oldunuz alabilirsiniz tanı gebelik olmayacak buna dikkat edin. Analık raporu bu şekilde oluyor Kamu çalışanlarına yani memurlara ödeme olmaz. Eğer sigortalı çalışansanız ve 1 yıl içinde 90 gününüz varsa ödemeye müstehak olursunuz emzirme ödemesi içinde sigortalı çalışanlar da bir yıl içinde 120 gün şartı var ödemeye müstehaklık için. Memurlar tam maaş alır rapor ücreti almaz. Birde bebek doğduktan sonra Sosyal Hizmetlerden çocuk yardım parası için başvuru yapılıyor onda herhangi bir şart yok memur sigortalı sigortasız herkese veriliyor. SGK personeliyim konuyla ilgli bir sorunuz olursa danışabilirsiniz.
Merhaba, tam ihtiyacım olan kişisinizben özelde öğretmenim. 36. Haftaya kadar çalışmayı planlıyorum. Doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta oluyor sanırım doğum izinleri. 36. Haftaya kadar çalışacağıma göre Allah izin verirse tabii, 4 haftamı doğum sonrasına aktarma şansım oluyor mu? Doğum sonrası 8 hafta değil de 12 hafta izin kullanmak istiyorum. Sizce bu
çok sükür gerçekten zaman geçmiyor böyle saçma durumlardaValla devlet hastanesiydi dün dediğim gibi Lütfi kırdar ama bugün kendi doktorum çok rahat gördü görünce derin bir nefes aldım çok rahatladım
İnşallah canım haberlerini bekliyoruxCanım insallah darısı başına insallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla alırız kucağımıza
Ben bugüne kadar hep bir sebeple bir panikle gittiğim için doktora hiç sormadım da kimse de demedi kalp atışı su zaman diye
Ama bu cuma devlette önümüzdeki çarşamba da yine kendi doktorumda randevum var
Haftaya duyarım insallah
hamd olsun canım senin adına sevindimAyy yeni çıktım kızlar müjdemi isterim 5+1 kese göründü çok şükür
Sigortanız devam ediyor olacak değil mi raporlu olduğunuz sürelerde. Tabi 36. Haftaya kadar aktarma alırsanız 4 hafta çalışmış olacaksınız ve çalışılan süreniz doğum sonrasına aktarılacak ve doğum sonrasında 4 hafta daha raporlu olacaksınızMerhaba, tam ihtiyacım olan kişisinizben özelde öğretmenim. 36. Haftaya kadar çalışmayı planlıyorum. Doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta oluyor sanırım doğum izinleri. 36. Haftaya kadar çalışacağıma göre Allah izin verirse tabii, 4 haftamı doğum sonrasına aktarma şansım oluyor mu? Doğum sonrası 8 hafta değil de 12 hafta izin kullanmak istiyorum. Sizce bu mümkün müdür?
Çok saol canımhamd olsun canım senin adına sevindim
Evet evet sigortam devam edecekSigortanız devam ediyor olacak değil mi raporlu olduğunuz sürelerde. Tabi 36. Haftaya kadar aktarma alırsanız 4 hafta çalışmış olacaksınız ve çalışılan süreniz doğum sonrasına aktarılacak ve doğum sonrasında 4 hafta daha raporlu olacaksınız
Maşallah canımAyy yeni çıktım kızlar müjdemi isterim 5+1 kese göründü çok şükür
Canım dün de benim devletteki doktorlar göremedi ama bugün kendi doktorum çok rahat gördü belki de cihaz kalitesidir farkMaşallah canım
6+3te hala doktor göremedim yaa ahh ahh
Öyledir büyük ihtimal canımCanım dün de benim devletteki doktorlar göremedi ama bugün kendi doktorum çok rahat gördü belki de cihaz kalitesidir fark
Canım kaçıncı haftada başladı bulantıların ben şuan 5+2 yim bulantım hiç yoken ıyısı kötüyü hiç çağırma daha leke de gelmedi sanırım ben mide bulantısından ayakta duramıyorum
yani iki haftadır pik yaptı. aslında ilk hamilelik oldugunda basladı ama hafiftiCanım kaçıncı haftada başladı bulantıların ben şuan 5+2 yim bulantım hiç yok
İnşallah sende en kısa sürede görürsünÖyledir büyük ihtimal canım
ben yurtdışında olduğum için 8 haftalık olmadan bakmıyorlar
Anladım canım bende hiç yok oda tedirgin ediyor insanı ister istemezyani iki haftadır pik yaptı. aslında ilk hamilelik oldugunda basladı ama hafifti
hayır canım tedirgin olma hiç bir belirti yaşamayan hamileler var. senın vucudun progesteron hormonuna cok tepki vermiyor demek kiAnladım canım bende hiç yok oda tedirgin ediyor insanı ister istemez
Aşkım ben sabah kalktığımda bulanıyor 2 tane çubuk kraker yiyorum 5 dk sonra kesiliyor. Sonra ara ara bir iki tane yiyorum böyle yapınca bu gün hiç bulantım olmadı. Mide boş olduğunda bulantım oluyor. Yani belkide bulantı belirtim gitmiştir ondan da olabilir. Dene sende belki sana da iyi geliryani iki haftadır pik yaptı. aslında ilk hamilelik oldugunda basladı ama hafifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?