Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    93
Türkiye'de de var bende bır ara cilt bariyerm için kullanmıstım

İstersen ilk önce manuel al ihtiyacın olursa sonra elektrikli şarjlı vs alırsın.

Ben de 36 hafta oldum, 3300 gram su an. 2.5 hafta önde. 2 haftada 700 gram almış. 6 şubat a kadar ne olur bilemiyorum, 17 18 gün var daha. Ultrason cihazlarının yanılma payı da var. Destina hanımda da oyle olmuş ya. O sebeple cok risk almak da istemiyorum. Ama yine de içim rahat etsin diye perinatologa da görünmek istiyorum. Ultrason cihazı 2022 model imiş. Bakalım o ne diyecek. O da bana sizin doktorun dedigini soylemisti. Onda dogurmayacagimi bildigi halde bana bebegin buyuk normal için kendini yıpratma demişti 1 ay evvel. Hatta onun makinesinde gecen ay daha büyük çıkmıştı, kendi doktorumda daha kucuk çıkmıştı boy kilosu. Heyecan yaptım ya konuştukça

Pazar günü yatışım yapılıyor doğum için benim de. Bu tansiyon seviyesiyle risk alamayız denildi. İlaca rağmen çoğunlukla 15lerde çünkü. Hastanede ise 17 18 oluyor. Beklemiyordum dumur oldum bön bön baktım doktorun suratına bu pazar mı şimdiki pazar mı yani hö diye diye Şaka maka bitiyor 1 haftam kaldı

Hadi hayırlı olsun şimdiden stres yapma jdndjdndjnd böyle diyoruz ama yapmamak ne mümkün hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah

Kızlar ya tüp bebekle 33+5 günlüğüm şu an. Doktorum bir hafta önce bebeğin kafası çok aşağıda doğum kanalına girmiş erken doğabilir o yüzden yat dinlen evden çıkma dedi. Rahim ağzı uzunluğum hala 30un üstünde. Çok fazla kasılmam oluyor ama acılı değil de rahatsız edici sadece, doktorum zayıf olduğum için bu kadar hissettiğimi söyledi. 48 buçukla hamile kaldım 55im şu an. Evde yatıyorum öyle böyle 1 hafta geçti fakat vajinamda aniden baskı hissediyorum sanki vajinamın içinde hareket ediyor gibi sancıma oluyor sizce bu normal mi? bildiğiniz sızım sızım sızlıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bir başka doktora gittim o da dinlen rahim ağzı uzunluğun normal olduğu için ilaç vermiyoruz ama her hafta nstye gir yine de bakalım dedi. İki gün sonra tekrar gideceğim. Benim haftamda böyle diyip doğurmadan gününe gelen var mı? Doktorla görüştüğümden beri hep stres içindeyim hazırlıksız yakalandım bu duruma

Sağlıkla gelsin heyecandan da tansiyonun yükselir dikkat et kendine

Annemın tomografi sonucunda kalın bagırsagında 7 cmlik kalınlaşma çıktı radyolog doktor parantez içinde kolon ca? yazmış canım çok sıkkın. Kolonoskopi ile kesin tanı konulacak. Ama doktorları bildiğim kadarıyla az çok tahminleri doğru çıkıyor kolay kolay öyle yazmaz bir hekim. Ama işte insanın başına gelince hep umutlu tarafından bakmak istiyor. Var mı böyle biri duyup bildiğiniz yanlış öngörü olan ?

kızlar bugün bana nal-ı şerif hediye ettiler bilmiyordum faziletini araştırdım çok şaşırdım çokta mutlu oldum.doguma kadar hep yanımda taşıyacağım hatta evede alacağım galiba,birde doğuma kadar “sümmes sebile yessarahu” bu akla geldikçe bol bol zikir edilecek .doğumun Allahın izniyle kuş gibi olur dedi ben ikna oldum şahsen uygulamak isteyen varsa duadan zarar gelmez

Ayaklarda ki ödem nasıl geçti sizde kızlar?

Sen aya girdikçe iyice sorunlarım arttı...

Seker için insülin baslicaz dedi doktorum son 1 ay kalmış emin de olamıyorum açıkçası...

Seker için insülin baslicaz dedi doktorum son 1 ay kalmış emin de olamıyorum açıkçası...
Ayaklarım sabah uyandığımda dev ayağı, ellerim de zor kapanıyor :) gün içinde biraz sönüyorlar ama ertesi gün yine aynı

Kaç haftalıksın. Ben 37 deyin ayaklarım vücudum asırı sıs. Doğum yapsam anca gececekmıs gıbı

canım inşallah öyle değildir. kesin tanı konulmadan umutsuzluğa kapılma. belki de gazdır. yengemin bagirsaginda 12 cm kalınlık vardı gaz demişlerdi sonrasında şişmiş bildiğin

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. İnşallah bir yanlışlık yanılma olmuşturda sonuçları temiz çıkar. Dualarım sizinle

canım inşallah öyle değildir. kesin tanı konulmadan umutsuzluğa kapılma. belki de gazdır. yengemin bagirsaginda 12 cm kalınlık vardı gaz demişlerdi sonrasında şişmiş bildiğin
ama işte doktor tahminen yazmış inş öyle bir şeydir de direkt yazınca da ihtimal kuvvetli geldi. Kolonoskopi yapılacak yarın sonucu hemen çıkmaz stresle bekliyorum

ama işte doktor tahminen yazmış inş öyle bir şeydir de direkt yazınca da ihtimal kuvvetli geldi. Kolonoskopi yapılacak yarın sonucu hemen çıkmaz stresle bekliyorum
kolay değil canım stres yapma desem de olmuyor biliyorum. eşimde yeniden protein kaçağı çıktı nakilden sonra aklım çıktı 24 saatliğin sonucu gelene kadar o kadar gerildim ki anlatamam. ama sakın olmaya çalış inşallah gazdır. Ya da iyi huylu birsrydir

Çok mu yüksek şekeriniz diyet yapıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…