Türkiye'de de var bende bır ara cilt bariyerm için kullanmıstımweleda kullanıyorum ben. pişik olmadan önce önlem olarak her alt açmada sürüyorum weledayı. ama pişik olursa zdrave bebe kullanıyorum o da bulgar kremi trde yoktur muhtemelen ama ben almanyadan amazondan alıyorum. herkes tercih etmeyebilir domuz yağı var içeriğinde ama ben dert etmiyorum. merhem formunu da yaralarına sürüyorum kızımın 1 günde geçiyor tek sürmede.
Evet öyle gerçektennAy ne kadar şanslısınızbu öneri için de teşekkür ederim
Evet canım gece yattığın için akamayan akıntı sabah ayağa kalkınca aşagı iniyor, son haftalarda artması normal ayrıca.Kızlar sabahları özellikle kalkınca ilk idrardan sonra yogun akıntınız oluyor mu tek seferlik, son zamanlarda bunu yasamaya basladım
İstersen ilk önce manuel al ihtiyacın olursa sonra elektrikli şarjlı vs alırsın.Kızlar ya ben almayacağım almayacağım dedim ama süt sağma makinesi almaya karar verdim en kötü açmam satarım diye düşünüyorum. Şimdi sütüm falan gelmez panik olurum bir de el mahkum çalışacağım haftada 1 gün olsa bile ofise gideceğim ve sağmam gerekecek. Hangi markaları önerirsiniz . Kablolu mu yoksa eller serbest mi?
Bir de bir arkadaşım ingiltereden biberon getirdi kolik bebekler için aşırı iyimiş vs ama ben biberon'un kaç aya uyumlu olduğunu nasıl anlarım
Ben de 36 hafta oldum, 3300 gram su an. 2.5 hafta önde. 2 haftada 700 gram almış. 6 şubat a kadar ne olur bilemiyorum, 17 18 gün var daha. Ultrason cihazlarının yanılma payı da var. Destina hanımda da oyle olmuş ya. O sebeple cok risk almak da istemiyorum. Ama yine de içim rahat etsin diye perinatologa da görünmek istiyorum. Ultrason cihazı 2022 model imiş. Bakalım o ne diyecek. O da bana sizin doktorun dedigini soylemisti. Onda dogurmayacagimi bildigi halde bana bebegin buyuk normal için kendini yıpratma demişti 1 ay evvel. Hatta onun makinesinde gecen ay daha büyük çıkmıştı, kendi doktorumda daha kucuk çıkmıştı boy kilosu. Heyecan yaptım ya konuştukçaBenim de sizinle aynı sebepten sezaryen yapıyorlar konuşmuştuk daha önce. Ben farklı doktora da gittim onda doğurmayacağımı bildiği hallede doktorlar size sezaryen önerebilirler lütfen kabul edin dedi bana. Ve büyümesi hiç durmadı hep 2 hafta önde 38. Haftada 3800 şu an :/ o da doktor 2-3 kere ölçüyor her seferinde en min değeri alıyor kocama çekmiş iri bebek olacak ben ikna oldum. heh İngiltere'de yaşasak orada önce bir suni sancı verip denerler. Arkadaşıma öyle yaptılar 4 kg olduğu an suni sancı verdiler ve normal doğum yaptılar. Türkiyede böyle bir seçenek önerilmedi bana hiç
Hadi hayırlı olsun şimdiden stres yapma jdndjdndjnd böyle diyoruz ama yapmamak ne mümkünPazar günü yatışım yapılıyor doğum için benim de. Bu tansiyon seviyesiyle risk alamayız denildi. İlaca rağmen çoğunlukla 15lerde çünkü. Hastanede ise 17 18 oluyor. Beklemiyordum dumur oldum bön bön baktım doktorun suratına bu pazar mı şimdiki pazar mı yani hö diye diyeŞaka maka bitiyor 1 haftam kaldı
Sağlıkla gelsin heyecandan da tansiyonun yükselir dikkat et kendinePazar günü yatışım yapılıyor doğum için benim de. Bu tansiyon seviyesiyle risk alamayız denildi. İlaca rağmen çoğunlukla 15lerde çünkü. Hastanede ise 17 18 oluyor. Beklemiyordum dumur oldum bön bön baktım doktorun suratına bu pazar mı şimdiki pazar mı yani hö diye diyeŞaka maka bitiyor 1 haftam kaldı
Ayaklarım sabah uyandığımda dev ayağı, ellerim de zor kapanıyor :) gün içinde biraz sönüyorlar ama ertesi gün yine aynıAyaklarda ki ödem nasıl geçti sizde kızlar?
Sen aya girdikçe iyice sorunlarım arttı...
Seker için insülin baslicaz dedi doktorumson 1 ay kalmış emin de olamıyorum açıkçası...
Kaç haftalıksın. Ben 37 deyin ayaklarım vücudum asırı sıs. Doğum yapsam anca gececekmıs gıbıAyaklarda ki ödem nasıl geçti sizde kızlar?
Seker için insülin baslicaz dedi doktorumson 1 ay kalmış emin de olamıyorum açıkçası...
canım inşallah öyle değildir. kesin tanı konulmadan umutsuzluğa kapılma. belki de gazdır. yengemin bagirsaginda 12 cm kalınlık vardı gaz demişlerdi sonrasında şişmiş bildiğinAnnemın tomografi sonucunda kalın bagırsagında 7 cmlik kalınlaşma çıktı radyolog doktor parantez içinde kolon ca? yazmış canım çok sıkkın. Kolonoskopi ile kesin tanı konulacak. Ama doktorları bildiğim kadarıyla az çok tahminleri doğru çıkıyor kolay kolay öyle yazmaz bir hekim. Ama işte insanın başına gelince hep umutlu tarafından bakmak istiyor. Var mı böyle biri duyup bildiğiniz yanlış öngörü olan ?
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. İnşallah bir yanlışlık yanılma olmuşturda sonuçları temiz çıkar. Dualarım sizinleAnnemın tomografi sonucunda kalın bagırsagında 7 cmlik kalınlaşma çıktı radyolog doktor parantez içinde kolon ca? yazmış canım çok sıkkın. Kolonoskopi ile kesin tanı konulacak. Ama doktorları bildiğim kadarıyla az çok tahminleri doğru çıkıyor kolay kolay öyle yazmaz bir hekim. Ama işte insanın başına gelince hep umutlu tarafından bakmak istiyor. Var mı böyle biri duyup bildiğiniz yanlış öngörü olan ?
canım inşallah öyle değildir. kesin tanı konulmadan umutsuzluğa kapılma. belki de gazdır. yengemin bagirsaginda 12 cm kalınlık vardı gaz demişlerdi sonrasında şişmiş bildiğin
kolay değil canım stres yapma desem de olmuyor biliyorum. eşimde yeniden protein kaçağı çıktı nakilden sonra aklım çıktı 24 saatliğin sonucu gelene kadar o kadar gerildim ki anlatamam. ama sakın olmaya çalış inşallah gazdır. Ya da iyi huylu birsrydirama işte doktor tahminen yazmış inş öyle bir şeydir de direkt yazınca da ihtimal kuvvetli geldi. Kolonoskopi yapılacak yarın sonucu hemen çıkmaz stresle bekliyorum
Çok mu yüksek şekeriniz diyet yapıyor musunuzAyaklarda ki ödem nasıl geçti sizde kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?