Benimde aklım kaldı inşallah iyidiracaba hastaneye mi gitti merak ettim ben deladin19
inşallah hadi bakalım.Benimde aklım kaldı inşallah iyidir
Kızlar hazır konusu açılmışken bisey sormak istiyorum deneyimli annelere. Bu konuda eşimle farklı düşünüyoruz ama bir de size danışayım. Bebislerimiz doğduğunda çocuklardan veya buyuklerden sakınmali miyiz. Şimdi küçük çocuklar pek laftan anlamıyor bebeklerin üstüne geliyorlar. Ben sakinma taraftarıyım eşim diyor ki ama bağışıklık kazanması lazım filan. Sağlıkçı olan arkadaşlar varsa bu konuda bilgilendirebilir mi.
Canım geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur ağrılarında hafifler inşallah en kısa zamandaHastaneye gidiyorum sancılar ve baskı hissi çok arttı ama kan vs yok iyiyim sadece canım acıyor.
Rabbim acılarını sancılarını hafifletsin canım inşallah herşey yolunda çıkarHastaneye gidiyorum sancılar ve baskı hissi çok arttı ama kan vs yok iyiyim sadece canım acıyor.
9 gün sonra normalde planlı sezaryen tarihim. Verdiler 28. Haftada falanKuzum cok gecmis olsun, umarım saglıkla alırız bebeklerimizi hepimiz de , dogum için gun vermediler mi bu kadar riskli bir durumsa
Ay yok yok kalabildikleri kadar kalsınlar ben yine bunca acıya razıyım zaten sezaryen olacağızÂmin inşallah Allah razı olsun canım yani yürüyüş squat ne bilim yer silmek diyorlar mesela hurma ananas ahududu yaprağı çayı bunları
anladım canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAy yok yok kalabildikleri kadar kalsınlar ben yine bunca acıya razıyım zaten sezaryen olacağız
Amiiiiin hepimiz inşallahanladım canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Medipol Bahçelievler’e gidiyorum . Hastane anne dostu ünvanına sahip bu demek oluyor ki sezeryan oranı düşük yani öncelik normal doğuma veriyorlar. Hastane yoğun doktorlar hızlı muayene etmek zorunda kalıyor ama zaten her şeyi söylüyorlar 10 dk sürüyor muayene aşağı yukarı . Burayı araştırabilirsinizBir şey soracağım
Benim hâlâ düzenli gittiğim bi doktor yok. Ya hastaneden memnun kalmıyoruz ya doktordan.
İstanbul avrupa yakasında erkek doktora veya çalışana denk gelmeyeceğim mahremiyete önem veren, normal doğum yanlısı doktor ve hastane tavsiyeniz var mı ?
en iyisini yapmışsınız güzel haberler inşallahHastaneye gidiyorum sancılar ve baskı hissi çok arttı ama kan vs yok iyiyim sadece canım acıyor.
İnşallah hiç kötü bişey olmayacak. Allah korusun. Sende bebişte iyi olacak inşallah.kuyruk sokumuma anüse doğru baskı hissediyorum bakacağım ve göğsümde aşırı sancı var. sağ bacağım da kütük gibi oldu yatıyorum
Müsait bir an bulduğunda bizi bilgilendir haftan iyi bebekte bişey yoktur merak etme kanama vs olmamış sonuçtaHastaneye gidiyorum sancılar ve baskı hissi çok arttı ama kan vs yok iyiyim sadece canım acıyor.
Canım çok geçmiş olsun umarım hiçbir sorun çıkmayacak ama en iyisini yapmışsın bir görün emin olursun. Bir müsaitlik bulursan bize de haber ver aklımız ve dualarımız seninleHastaneye gidiyorum sancılar ve baskı hissi çok arttı ama kan vs yok iyiyim sadece canım acıyor.
Hiç hareket etmeden yat dınlen sabaha agrı sancı hiç birşey kalmaz bende bugün biraz fazla yürüdüm sanırım sol ayağım baştan sona asırı agrıyorSelam 79larda sancım vardı düzenli değildi bebek 2500 gram 2 gün önce enfeksiyon için gittiğimde makat gelişti dönmüş kafası aşağı. Doktor açıklık muayenesi yaptı açıklık yok. Kan vs yok ama yat dedi baya da ısrar etti eve geldim yatmıcam. Düzene girerse gel bekleme dedi.
aleykum selam. cok sukur insALLAH sancıların azalır .Selam 79larda sancım vardı düzenli değildi bebek 2500 gram 2 gün önce enfeksiyon için gittiğimde makat gelişti dönmüş kafası aşağı. Doktor açıklık muayenesi yaptı açıklık yok. Kan vs yok ama yat dedi baya da ısrar etti eve geldim yatmıcam. Düzene girerse gel bekleme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?