- 4 Eylül 2018
- 1.461
- 2.906
- 133
- 36
insALLAH Rabbime emanet. detaylıca tek arter denince 1 bucuk ay annem kaldi yattim surekli bebek beslenin diye. ama hayat şartları herkesin hayatı var o gidince kosturma basladi korktum beslenemez diye ama hamd olsun iyi geldik bu gune. inşALLAH sağlıkla gelirler kucağımıza.Seninde riskliymiş. Şükür 34 geldik ya. Bir şekilde 2.3 haftayıda tamamlasan güzel olur ben tamamlarım sanırım .
İyi çok şükür. Benimde bir hafta arayla 2 kilo işte. 4 gün öndeydi. 2 haftada bir gidiyorum ben. Seninkini de düşürür bu muayneden sonra.insALLAH Rabbime emanet. detaylıca tek arter denince 1 bucuk ay annem kaldi yattim surekli bebek beslenin diye. ama hayat şartları herkesin hayatı var o gidince kosturma basladi korktum beslenemez diye ama hamd olsun iyi geldik bu gune. inşALLAH sağlıkla gelirler kucağımıza.
cok sukur bu günümüze.İyi çok şükür. Benimde bir hafta arayla 2 kilo işte. 4 gün öndeydi. 2 haftada bir gidiyorum ben. Seninkini de düşürür bu muayneden sonra.
benimde sat 30 Mayıs bu çocukların burcu ne olacak ben kova istiyorum 20 şubat olsa bir iki önceden bi sıkıntı olmaz sanki ama karışmasam mı diyorum belki de kendisi seçecek geleceği günüevet canim sat 26 mayıs benim. senin de öyle sanirim. 34. haftaya giris yapmis bulunuyoruz insALLAH10 gun sonra kan sulandiriciyi kesecek benim. tansiyon yukselir diye dusunuyorum sonrasi kismer . 38 gun beklesek keske.
Vslla bende kovs istiyorum ama doktora demeye çekiniyorum. Adam bana nasıl bakacak acababenimde sat 30 Mayıs bu çocukların burcu ne olacak ben kova istiyorum 20 şubat olsa bir iki önceden bi sıkıntı olmaz sanki ama karışmasam mı diyorum belki de kendisi seçecek geleceği günü
Geçmiş olsun canım. Hamileliğin yarısını boğaz ağrısı öksürükle geçirdim. Tuzlu su gargara yap 3 öğün. Bol c vitamini tüket. Suyunu bile ılık iç. Geçmezse doktora git bence.Kızlar ben gripten ölüyorum. Öksürük de var. Tüm vücudum ağrıdan kırılıyor. Ben kendimi nasıl toparlarım bildiğiniz doğal tarifler var mı?
Ya boğazımdan bildiğin ıslık sesi geliyor uyuyamıyorum sinir oldum
Teşekkür ederim canım c vitamini tüketiyorum diğer söylediklerini de yapıcam. Rabbim kısa sürede şifa verir inşallah. Tam kritik vakitleri atlattık artık doğurabilirim safhasına geliyordum yaGeçmiş olsun canım. Hamileliğin yarısını boğaz ağrısı öksürükle geçirdim. Tuzlu su gargara yap 3 öğün. Bol c vitamini tüket. Suyunu bile ılık iç. Geçmezse doktora git bence.
Valla ben hemen suyu kaynatıp yarım limon sıkıp içine bir kaşık bal içiyordum. O an boğazım yumuşuyordu. Öksürüğüme iyi geliyordu. Birde evde parol varsa at. Sıcak bir duş alıp uyu terlersen mikrobuda atarsın sabah gene su dökünürsün.Teşekkür ederim canım c vitamini tüketiyorum diğer söylediklerini de yapıcam. Rabbim kısa sürede şifa verir inşallah. Tam kritik vakitleri atlattık artık doğurabilirim safhasına geliyordum ya
sağol canim iyiyim valla alerji imiş süt ürünlerini laktoszuzlari dahil çıkardım kökten burnum da açıldı grip de gitti ne yiycem ben yaaas köfte salatadan cidden yoruldum.oglak_kadini nasil oldun daha iyi misin?
Akşam üstü bir tur terleyip duş aldım canım o çok iyi gelmişti akşam baya iyiydim ama şimdi tekrar bastırdı. Yine terleyip duş alsam fazla olur daha da üşütürüm diye korkuyorum.Valla ben hemen suyu kaynatıp yarım limon sıkıp içine bir kaşık bal içiyordum. O an boğazım yumuşuyordu. Öksürüğüme iyi geliyordu. Birde evde parol varsa at. Sıcak bir duş alıp uyu terlersen mikrobuda atarsın sabah gene su dökünürsün.
sağol canim iyiyim valla alerji imiş süt ürünlerini laktoszuzlari dahil çıkardım kökten burnum da açıldı grip de gitti ne yiycem ben yaaas köfte salatadanoglak_kadini nasil oldun daha iyi misin?
hastaneden çıktın mı canım sancılarını ne durumdaKızlar ben gripten ölüyorum. Öksürük de var. Tüm vücudum ağrıdan kırılıyor. Ben kendimi nasıl toparlarım bildiğiniz doğal tarifler var mı?
Perşembe günü çıktım canım hastaneden çok şükür sıklığı ve şiddeti azaldı. Ama bende hareket sıfır tuvalet ve yemek dışında hareket etmiyorum. Hareket artınca kasılma da artıyor hemensağol canim iyiyim valla alerji imiş süt ürünlerini laktoszuzlari dahil çıkardım kökten burnum da açıldı grip de gitti ne yiycem ben yaaas köfte salatadan
hastaneden çıktın mı canım sancılarını ne durumda
İşe yarar mi bilmiyorum ama ne zaman öksürük tutsa bizi haztalansak annem bal limon karıştırıp yedirirdi istersen az bir şey dene canimKızlar ben gripten ölüyorum. Öksürük de var. Tüm vücudum ağrıdan kırılıyor. Ben kendimi nasıl toparlarım bildiğiniz doğal tarifler var mı?
Çok teşekkür ederim canım hemen deneyeyim inşallah işe yararİşe yarar mi bilmiyorum ama ne zaman öksürük tutsa bizi haztalansak annem bal limon karıştırıp yedirirdi istersen az bir şey dene canimgeçmiş olsun
olsun canım ben başından beri öyleyim. az kaldi insan bir süre sonra alışıyor ama sanırım asıl sıkıntın şu hastalık öksürük antibiyotik var mı yoksa virüs kaynaklı miPerşembe günü çıktım canım hastaneden çok şükür sıklığı ve şiddeti azaldı. Ama bende hareket sıfır tuvalet ve yemek dışında hareket etmiyorum. Hareket artınca kasılma da artıyor hemen
Ben bu ağrıyı bir ay yaşadım ama geçti. Şimdi ara ara olsa da eskisi gibi değil. Öldüm öldüm dirildim resmen. Bir yara varmış gibi sürekli ağrıyordu.Yok canım ya öylede değil,göğüs altı ile göğüs kafesinin kesiştiği yer sol mememin sag altı.sanki hareket ettikçe kemik batıyor gibi,bir ara acaba kalp krizimi dedim o kadar korkuttu.3 gündür geçmiyor dokunamıyorum bile.acilede gitmeye korkuyorum açıkçası saatlerce yatırıyorlar
Canım senin süt ürünlerine alerjin gebelikle ilgili değil demi. Normaldede var mı ??olsun canım ben başından beri öyleyim. az kaldi insan bir süre sonra alışıyor ama sanırım asıl sıkıntın şu hastalık öksürük antibiyotik var mı yoksa virüs kaynaklı mi
Tuzlu gargara bademcık sısmesıne iyi gelıyor dün gece yaptımm. Sasırdım bu kadar etki gostermesıneÇok teşekkür ederim canım hemen deneyeyim inşallah işe yarar
Yeni gebeliğin vasinda ne yapsam şekerim dusmuyordu. insülin direncini kırmak için laktoz da bir srker diye süt ürünlerini çıkardım. hergun grip olan burnu tıkanıp nefesi tıkanan ve alerjik döküntüler döken ben bir anda hepsinden kurtuldum. uzun bir sure süt ürünleri tuketmedim çok rahattım. öyle anladık alerji olduğunu son zamanlarda laktozsuz ürünler almaya başladım. 20 gündür filan peynirde yoğurtla çok sorun olmadı ama hastalık başlamadan önce iki bardak sür içtim ve mahvoldum. yine tamamen çıkardım işte.Canım senin süt ürünlerine alerjin gebelikle ilgili değil demi. Normaldede var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?