Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
Merhaba , karaciger degerleri alt ,ast normal olsa da aclık safra asidine baktırın bir . Safra asidi yükselince de kasıntıya sebep oluyo alt ast sonradan da yükselebiliyormuş. ben sürekli düzenli baktırıyorum 2. gebelikte kolestaz yasadıgım ıcın. tamamen normal hamılelık kasıntısı da olabılır. ınsALLAh öyledir ama tedbirli olmak da fayda var.

Evet yarın doktora söylicem. Baksın neye bakcaksa. Kolestazda el ayak kaşıntısı diyor. Benim orda değil. Üst kol ve bacaklarda yoğun kaşıntı var. Neyse bakalım. Zor dayandım 4 hafta ara verdi doktor yarın kontrol. Meraktan zor duruyorum geçen aya göre bebeğin hareketleri de seyreldi. İnşallah herşey yolundadır. Yediklerimden mi bilmiyorum.
Ara öğünde Ayva ve fındık yedim hiç tepki yok. Üstüne süt içtim bi parça madlen çikolata attım dürtükledim fln lütfenden tepki verdi kendisi ama uyuyomu gündüz napıyo anlamadım. Canım sıkıldı oturdum ağladım

Hayırlı akşamlar kızlar doğum sonrası ziyaret için gelenlere hediyelik neler yaptınız, nereye ne kadara yaptırdınız. Bana fikir verir misiniz? Kapı süsü vs benim durumlarım çok karıştı bu zamana bırakmayacaktım ama oldu bi kere şimdi acilinden yapıp hazırlamak istiyorum

Hastahane için mi diyosun bilmiyorum ama gerçi ben iki şekilde de ziyaretçi kabul etmeyi düşünmüyorum benim ailemle eşimin ailesi uğrar arada o da biz bize yani ndndjsndjd kendim iyilesince bir ay sonrasına falan artık ne kadar sürerse o zaman kuran okutup topluca alıp işi kapatmayı düşünüyorum o yüzden hediyelik vs yaptırmadım oda süsü vs dahil

Mantıklı aslında bende düşünmedim değil bunu zaten erken doğum riski de olunca hiç daha da stres yapmayayım kendime dedim ama yinede acaba gelenler bekler mi ki diye düşünüyorum

Mantıklı aslında bende düşünmedim değil bunu zaten erken doğum riski de olunca hiç daha da stres yapmayayım kendime dedim ama yinede acaba gelenler bekler mi ki diye düşünüyorum
Valla bursaya göçtüm evlenince burda hep eşimin akrabalar var hicbiri de evimi bilmiyo kv ile Bebek planlamadan önce bile konusuyoduk onu ararlar gelek diye kesin 40 i için kuran okuturken alcaz şimdi misafir kabul etmiyoruz desin diye. O da zaten zart zurt misafir gerek yok kafasinda bebişim sağlığı da önemli bir de bana o bakmayacak sonuçta he gelin diye misafir yollarsa geleni almayi düşünmüyorum kapıdan geri döner hiç umrumda değil malesef jsbjsjdkdjsjjd kendi tarafim için de bu geçerli tabi ki ya herro ya merro anlayacağın jsndjsjkjssjjejd bir de onun stresine giremem senin de eğer anlayışlı insanlar ise arayıp gelek derler diye düşünüyorum (çat kapı ise zaten kapıyı bile açmam da jsndjsnjdj ) dersiniz doktor bir süre insan almayin eve dedi gibisinden kırmamak için bahane edilebilir belki

Ben buraya kapı süsü yaptırdım. Kendimiz tül aldık kurdele falan hastane kapısını süsleriz. Balonlar aldık.

Hediyelikte bu sayfaya çikolata yaptırıcam. Yanına büyük şişe kolonyası.

Bebek Çikolatası (@bebekcikolatasi) • Instagram photos and videos

Ama hediyelik anahtarlık düşünüyorum. Bu sayfadan. Tam karar vermedim. Belki bunu hiç yaptırmayadabilirim.

NİLSU DESİGN Makrome Anahtarlık 20 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Perine masajı yapıyo musunuz arkadaşlar?34'te başlamak öneriliyomuş ama ben yapsam mı yapmasam mı emin olamadım zaten o bölge gevşek olduğundan.

uyku rutini olusturuyolarmis kendilerine göre. ama 5 saat hareket hissetmezseniz acile gidin bir. el ayak diyolar ama benim bütün vücudum kasinmisti kolestaz tanısında. insALLAH değildir normal bir kasintidir .

Kasık ağrım çok oluyo ya enfeksiyon yada başka bir şey hafta ya gidecektim yarına aldım randevuyu inşallah sorun yoktur moralim çok bozuk bebekte az hareket etti bugün.

Kızlar yüzünde lekelenme olan oldu mu özellikle kız anneleri, eskiden kız annelerinin cildi bozulur derlerdi. Benım elmacık kemiklerde ufaktan lekeler oldu acaba yazdan güneşten mi yaştan mı yoksa gebelik mi umarım geçicidir. Bu arada memelerde areola koyulaşıyrodu ama tüm meme olmamıştı bende. Şimdi memem de komple koyulaşmış bu neeeeee:)

uyku rutini olusturuyolarmis kendilerine göre. ama 5 saat hareket hissetmezseniz acile gidin bir. el ayak diyolar ama benim bütün vücudum kasinmisti kolestaz tanısında. insALLAH değildir normal bir kasintidir .
Yok ben süt çikolata yiyip birazda dürtünce tepki verdi akşam yemekten sonra da hareketleri oldu. Sadece geçen aylarda ki gibi böyle göbeğimi oynatacak güçlü tekmeler büyük hareketler yok. Yeri mi daraldı acaba Sabah doktor dayım inşallah herşey yolundadır.

Birileri kaşıntıdan bahsetmişti sanırım. Bende de oluyor cildim daha hassas sebebi damarlar genişliyor kan akımı daha fazla ondan dolayı. Hatta kaşımaktan çizik içinde bırakmışım kolumu bacağımı. Ama tahliller normal doktor sıkıntı yok dedi. Dolaşımdan dolayı kaşıntı olur normal.

Kiz bebeğine hamileyim, yüzümde hic leke olmadi çok şükür :) Ayrıca bu meme koyulasmasina aylar önce buraya yazmıştım, siyah-kahve oldum diye. Ben de çok şaşırdım.

Tüm meme koyulaşmasını biyerde daha okudum ocak ya da aralık annelerinden biriydi normal diyolardı başına gelenler varmış. Yüzümde leke olmadı bende. Yazın kollarımda güneş lekesi kaldıydı sonra açıldılar düzeldiler. Senin ki de muhtemelen geçicidir. Doğumdan sonra geçer.

Ben bahsettim evet atopik bi cildim vardı ztn eskiden beri. Ama son günlerde iyice pik yaptı. Bugün duştan sonra güzelce nemlendirdim heryerimi kol bacak göbek şuan çok rahatım. Bephantol sensidaily iyi geliyor bana. Doktorda kullanabilirsin demişti.

Ya benim normalde elim ayağım sıcak suda etkilenmez tam anne eli:) geçen ufak su döküldü çaydanlıktan elimde de bacağımda iz kaldı. Derim nasıl kurumuş incelmişse artık. Ben de aynen nemlendirmeye başladım daha iyi

Ben de biraz endişe panik başladı galiba stres yapıyorum. Psikolojik mi kaşınıyorum acaba. Kendi paniğim ile tansiyonumu anlık yükselten bir insan çünkü sonlara yaklaştıkça kendimi çok dinlemeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…