Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
Aynı gıdıyoruz bende 38 sezeryan olacagım. İlk oglumdakı amılıyatı unutamıyorum. Aynı seylerın tekrar olması benı korkutuyor. Bazı hastaneler uyutuyor sezeryan da. Ben uyumamaıstım
Benimde epidural oldu öncekinde, bundan da acil farklı bir durum olursa anestezi olur dedi ama uyanık olmanız daha iyi olur dedi doktor bende uyutulmak istemiyorum bende unutamıyorum cok zor toparladım inşallah bu sefer öyle olmaz

Kızlar aranızda hıc spıral takan oldumu ? Ben bu dogumum olsun taktıracagım ama tekrar hamile kalmaktan korkuyorum. Bağlanmaktadır ıstemıyorum. Yasım genç belkı ilerde bebeklerım büyüdükten sonra 3. Düşünebilirim

İshal olunca vücudun elektrolit ve probiyotik dengesini tutturman lazım kuzum elektrolit için maden suyu ya da özel karışımlar var suya katılan ondan alabilirsin. Probiyotik ve prebiyotik saşeler vardır illa ki hamileler için ondan da kullan bağırsak floran kendine gelsin çok geçmiş olsun.

Daha demin dut kurusu ve hibiskus çayını birlikte kaynattım içiyorum o bi tık iyi geldi. İngilatör serum fizyolojik yaptım. Otrivin sıktım burnuma vapoped takıp nebül çalıştırcam odada birazdan. Limon bal olayını bi deneyim evet. Tuzlu su gargarası aynen o neden aklıma gelmedi ki doğru diyorsun onu da yapayım kuzum. Hamile beyniyle her şeyi unutmaya başladım ben ya

Kuzum iyi cesaret etmişsin sıcaktan afakan basardı beni tansiyonun falan da mı düşmedi

Neden normal yolla hamile kalmaktan korkasınız anlamadım açıkçası,belki bu tedavi ile oldu ama o hiç uğraşmadan birliktelik ile olacak.

Terzi kendi söküğünü dikemez kız. Sıra kendine gelince beyin erroorrrr

Ay hamilelikte hamam,sıcak su ile dolu küvet jakuzi termal falan tehlikeli diye biliyorum ben.hatta biz yeniyıl tatilinde bir termal otele gidecektik doktor izin vermedi ben mi yanlış biliyorum

Ay hamilelikte hamam,sıcak su ile dolu küvet jakuzi termal falan tehlikeli diye biliyorum ben.hatta biz yeniyıl tatilinde bir termal otele gidecektik doktor izin vermedi ben mi yanlış biliyorum
Termal kısmına geçmedim havuz ve msj salonunu kullandım. Yoksa o sıcaklıkla bayılırdım heralde.

Terzi kendi söküğünü dikemez kız. Sıra kendine gelince beyin erroorrrr
Kuzu geçen kadın doğuma gittim giderken havlu götürülüyor burda evden götürüp çatala seriyorsun hem hijyenik olsun falan filan olayları ben havluyu önüme tuttum vajinal bakacak. Çatalın önünde durmuşum doktora havluyu buraya mı sereyim dicem kaldım eblek eblek kadına bakıyorum. Kadın anladı ben 404 not found verdim aldı havluyu elimden çatala serdi bi güldük bir güldük. Pregnant brain diyor

Yok sıcak alana gitmedim. Havuz kısmında zaten üşüdüm. Jakuzinin suyu da ılıktı . Baya hafifledim kız.
Ha iyi bari Valla vakti zamanında bi arkadaşım beni Antalya’da kadınlar plajındaki hamama götürmüştü zorla. Ben ömrümde böyle bir terapi almadım. En ufak hücreme kadar rahatladım. Çıktım ordan bi de yemek yedik Türk kahvesi içtik. Ohhhh dünyanın en güzel lüksüydü o gün.

O hamilelik beyni bende de var. Gece burası bakım çalışmasımdaydı kalktım poğaça için hamur yoğurup dolaba attım uyanınca yaparım hemen diye. Mutfağı toparladım. Havluyu kirli sepete atim diye havlu elimde dış kapıyı açmışım kapıyı da kapadım sabahın körü kapıda kaldım. Eşim diyor bu saatte nereye gittin. Gelde durumu açıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…