Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
Zaten hamilelikte bebeğe zarar vermesin diye tüketmedim doğurunca alerjik bir bünyesi yok ise zararı dokunacağını düşünmüyorum varsa da doktorum dur yeme falan der heralde

Ben de sushi severim özledim de ama bir sakatat bir de böyle göz yumurta canımın çektiği kadar çekmiyor
Sushi ve soğuk bira çekiyor canım ikisi de hamilelikte gözümde tüttu 🫠

Kızlar ben hala bebek arabasıni almadim bir türlü karar veremedim. Çok para vermek istemiyorum cunku cok kullanmam gibi geliyor nereye gitsem esim goturuyor zaten. Hafif bisey olsun istiyorum. E bebekte baktık bir kaç model içime sinmedi beğenmedim. Başka mağazalara bakayım kendim gözümle görüp alayım diyorum. Arkadaşımda parava mi ne bir marka var onu kullanıyor memnunum dedi ama bilmiyorum siz hangi modelleri aldınız.
Canim benimkisi cybex priam biraz pahalı ama çok konforluymjs sürüşü de kolay dediler
Kızlar biz çıktık. Oğlan yoğum bakımda ben de odadayım. Bir kaç saate kalkıp yürüyeceğim sonra da bebeğimi görmeye gideceğim.
Canim gözünüz aydın ❤️🧿

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı. 33+5.haftadayım. Doktor bebeğin suyu azalmış bir de rahim ağzı darlığı varmış. Erken doğum riskine karşı yatış verdiler ciğer geliştirici felan yapacaklarmış. Dualarınızı bekliyorum 🥺
Canım dualarımız sizinle, yarın benim de kontrolüm var suyumun 2 hafta önce az olduğunu söylemişti simdi sen diyince korktum, Allah yardımcınız olsun 🙏

Oy maşallah canım 🧿 kilosu çok çok iyi ciğerleride tam gelişim kendi kendine nefes alınca çıkarırlar inşallah 🙏 sen nasılsın varmı argın sancın,acil oldu doğum varmı yanında yardım edenin
İlki normaldi bu sezaryen oldu.sezaryan Doğumdan korkmayın kızlar. 40 dk içinde girdik çıktık hiç bişey hissetmedim. Sonrasında ağrılar oluyor o da normalmiş. Yarin öğlen taburcu olucam. Yanımda arkadaşlarım var sağolsunlar 3 gündür yalnız bırakmadılar.

İlki normaldi bu sezaryen oldu.sezaryan Doğumdan korkmayın kızlar. 40 dk içinde girdik çıktık hiç bişey hissetmedim. Sonrasında ağrılar oluyor o da normalmiş. Yarin öğlen taburcu olucam. Yanımda arkadaşlarım var sağolsunlar 3 gündür yalnız bırakmadılar.
Sende yavrum çıkana kadar toparlanırsın canım ikinizede tekrar geçmiş olsun

Kızlar salı günü çalışabilir raporu için randevum var. Doktor nst için yarım saat önce gel dedi. İlk nst deneyimim olacak 😕 Önce doktor muayenesi mi oluyor, sonra nst ye mi yönlendiriyor? Süreç nasıl? Onun ücreti muayeneye dahil değil sanki öyle okumuştum yorumlarda? Beni bi bilgilendirin
İlk nstye giriyorsun çıkan kağıtla doktora görünüyorsun. Medical Park hast. Net ücreti hiç almadılar defalarca girdim. Diğerlerini bilmiyorum baksana alan varmış 🙄

Ben çok memnunum ama vajinada üst bölgelerde rahat olsa da altlara hiç inemedim acıdığı için. Üstler tek tük kaldı altlar fena zaten asıl sorun da oralar 🤦🏻‍♀️ o alt kısımların acısına dayanabilceksen tavsiye ederim
Uyuşturucu kremler varmış diye duydum onlardan kullandın mı bilmiyorum ne kadar sağlıklı da araştırıp öyle kullanırım bende

Selam kızlar tüm gün uyudum çok hastayım ya. Her gün geniz akıntısı yüzünden kusuyorum sabahları. Perişan oldum. Eşim antibiyotik kullanmaya başladı o biraz toparladı ama ben hiç bir şey kullanamadığım için toparlanamıyorum da. Uyku düzenim aşırı bozulduğu için dinlendiğimden de bir şey anlamadım. Kızımla hiç ilgilenemiyorum eşim ilgileniyor. Dünkü yaptığım yemekler vardı evde eşim kabak yemeği de yapmış valla aklımda ev temizlemek var 3 gündür hastalıktan onu da yapamadım. Bir an önce iyileşmek istiyorum bıktım. Geniz akıntısı için ne önerirsiniz? Kusmama sebep oluyor nefret ettim ya

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı. 33+5.haftadayım. Doktor bebeğin suyu azalmış bir de rahim ağzı darlığı varmış. Erken doğum riskine karşı yatış verdiler ciğer geliştirici felan yapacaklarmış. Dualarınızı bekliyorum 🥺
İnşallah sağlıkla tamamlarsınız bu süreci 🙏🏻 Bebişin kilosu boyu nasıl acaba

Selam kızlar tüm gün uyudum çok hastayım ya. Her gün geniz akıntısı yüzünden kusuyorum sabahları. Perişan oldum. Eşim antibiyotik kullanmaya başladı o biraz toparladı ama ben hiç bir şey kullanamadığım için toparlanamıyorum da. Uyku düzenim aşırı bozulduğu için dinlendiğimden de bir şey anlamadım. Kızımla hiç ilgilenemiyorum eşim ilgileniyor. Dünkü yaptığım yemekler vardı evde eşim kabak yemeği de yapmış valla aklımda ev temizlemek var 3 gündür hastalıktan onu da yapamadım. Bir an önce iyileşmek istiyorum bıktım. Geniz akıntısı için ne önerirsiniz? Kusmama sebep oluyor nefret ettim ya
Ben de kullanmak istemedim ama bugün mecbur kaldım ya tekrar antibiyotiğe başladım Rabbim evlatlarımızı korusun. Bir de sabahtan beri afedersiniz ishal olmuşum o kadar kötüyüm ki tuvalette bayılcam resmen sürekli tuvalete çıkıyorum sizce bu tehlikeli bi durum mu

Ben de kullanmak istemedim ama bugün mecbur kaldım ya tekrar antibiyotiğe başladım Rabbim evlatlarımızı korusun. Bir de sabahtan beri afedersiniz ishal olmuşum o kadar kötüyüm ki tuvalette bayılcam resmen sürekli tuvalete çıkıyorum sizce bu tehlikeli bi durum mu
Antibiyotik ishal yapmıştır. Probiyotik Reflor gibi bir şey kullanın eloktrolit kaybı içinde maden suyu içebilirsiniz çok geçmiş olsun

Ayyy simdi korktum umarım sorun olmaz😬🙄

Ben de 36 ya kadar sorun olacağını sanmıyorum ama tedbiren alalim diye düşündüm, yarın alacağım insallah doktoruma söyledim, hos geldin bu arada ❤️

Ah canım yaa bende öyleyim her gün işe git gel yoruyor ama taa önceden her şeyi ayarlanmıştı diye bozmak istemedim ama geziye ara verip bebise odaklanacagim ama öncesinde ufak bi arayi hakettik 🤪😋

Canim senin ikizdi diye hatırlıyorum sanırım o ayrıca bi risk olabilir benim de ikiz olsaydı ise bile zor giderdim gebe okuluna gelen ikizleri olannbir arkadas vardı 21.haftada benim gibi yürüyordu Allah yardım etsin ❤️🙏
Evet kuzum cok zor , amin hepimizin insallah 🌸🩷

Hanımlar sezaryende tüpleri bağlamak hakkında ne düşünüyorsunuz şu anda tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 37 yaşındayım 2 3 yıl sonra çocuk istersek yine tüp bebek ile olsun isterim 6 embiriyom daha var tüpleri bağlamak sorun olmuyor sanırım onda normal yolla hamile kalmaktan korkuyorum açıkçası yoksa spiral mi taktırayım

Hanımlar sezaryende tüpleri bağlamak hakkında ne düşünüyorsunuz şu anda tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 37 yaşındayım 2 3 yıl sonra çocuk istersek yine tüp bebek ile olsun isterim 6 embiriyom daha var tüpleri bağlamak sorun olmuyor sanırım onda normal yolla hamile kalmaktan korkuyorum açıkçası yoksa spiral mi taktırayım
Benim ikinci gebeliğim. Rabbim bunlara sağlık versin ama istemiyorum yeterli bana. Doktorum bana sordu . Eşimle istemedik. Sonrasında zaten normal yolla gebelik olmuyor. Tüp bebek içinde baya zorlu oluyor denildi. Hatta doktorum haklısınız üzücü ama depremde evlatlarını kaybedenlerin çoğu gebelik durumu yaşayamıyormuş falan dedi. Tercih sizin.

Geçmiş olsun canım. Bende işe gitmediğim için saçma sapan bir uyku düzeni edindim. Geniz akıntısı için bol su içmek. Sıvı tüketimini ılık tercih etmek. Evin havası kuru olmamasına dikkat et deniz suyu burna sıkabilirsin. Birde tuzlu su gargarası çok iyi geliyor. Mikropları öldürüyor. Aklıma gelen doğal yöntemler 😀 birde gün içinde limon sıkıp üstüne bal sıcak suyla tüketebilirsin. Karabiberli süt kaynatıp içebilirsin.

Bugün hamama gittim kardeşimin süprizi zorla çıkardı beni. Jakuzide bir uyumuşum çok iyi. Köpüklü masaj da yaptırdık allahım o kadar güzel geldi ki. Kadının girmediği yer kalmadı kardeşim abla diyor valla beni becersede kalkamam dedim. 🤣 Kavga ede ede gittim ama iyiki gitmişim. Boyun ağrılarım geçti resmen. Kendimi ultra zengin hissettim. Yaşasın kardeş parası 😜🤣

Ben de philips'in var ama ben daha çok koltuk altı, kol ve bacağa kullandım. Ama özel bölgeye kullanmadığım ve tekrar jilet kullandığım için pişmanım eğer emzirirken sorun değil ise hemen başlayacağım

34+5 oldum ben ama heyecan dorukta

Ben de dhaa nts girmedim 34+2 gittim alır gibi düşünmüştüm ama almadı

Allah yardımcınız olsun, en hayırlı ve onun için sağlıklı zamanda gelir umarım. Dualarımızdasınız🌸🌸
Ben 32 de gittim 34 de nts bakarız dedi diğer doktorum 32 den itibaren alıyor her doktor farklı galiba

Hay Allah ya noldu hepsi bi acele etmeye başladı. İnşallah bekler 2-3 hafta daha ama zaten kendini toparlamıştır neredeyse 34 haftalık maşallah. Hiç canını sıkma canım sağlıkla zamanında kavuş bebeğine inşallah
İnşallah canım gelişimi de bir tık yavaşlamış korktum biraz da açıkçası

X