Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
Canım dualarımız sizinle, yarın benim de kontrolüm var suyumun 2 hafta önce az olduğunu söylemişti simdi sen diyince korktum, Allah yardımcınız olsun
Aminn Allah tüm anne adaylarının yardımcısı olsun minimum stres yapmamız lazımken biz hep maximumda tutuyoruz inşallah bir sıkıntı olmaz sizin de bol bol su için havuç suyunu da tavsiye ediyor bazı doktorlar.

Bu arada az önce üçüncü nst de tamamlandı ilkinde kasılmalarım olsa da diğerlerinde önemli bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Onun dışında iğnenin ilk dozunu verdiler üç serum taktılar yarın ikinci dozdan sonra taburcu edeceklermiş

önemli sıkıntı çıkmamış olması çok iyi geçmiş olsun

Benim de midem kötü oldu bu gece rahatsız etti baya uzanamıyorum bile koltukta oturuyorum rennie şurup içtim bi kapak ölçek. İnşallah biraz rahatlatır.

Canım misafir döngümde beni tek zorlayacak annem ve kayınvalidemle kayınpederim. Babam ve kardeşimin zorlayacak bir şeyi yok onların gelmesini özellikle ben rica ettim. İnşallah kardeşim gelir annem çok temizlik takıntılı kayınvalidemle kayınpederim de pis ve aldığını yerine koymayan insanlar. Ama onları kafaya takmıyorum yapın edin derim yapmak zorunda kalırlar zaten çok da kalmayacaklar. Kısa allahtan. Başka da gelecek kimse yok. Allahtan benim trdekiler gibi akraba derdim yok sevmem de zaten nefret ederim akrabadan. Yılan daha zararsızdır eşim ev işi yemek bulaşık her şeyi yapar bilir yapmak zorunda. Ki ben evde olduğum halde yapar yapmazsa kafasını kırarım onun ama yemek konusunda genelde ben yapmak istiyorum çünkü elinin lezzetini sevmiyorum 12de kurstan eve gelecek ya 16.00a kadar evde olacak kızım da kreşte o arada bebişi ona postalayıp yemek yapmak istiyorum. Hem bana da terapi gibi olur diye hesap ediyorum. Bakalım önden peşin peşin konuşuyorum ama nolacak acep benim evdeki planlar asla çarşıya uymuyor

Yemin ederim kreş iyiki var. Çalıştığım için veriodum lüksünü bu kadar bilmiyordum şimdi evdeyim ya. Bekar gibi hissediyorum kendimi
Aynen kuzu kreş muhteşem bir şey. Şimdi kreş ve kurs açıkken nasıl oluyor biliyor musun bizde. Sabah 7de eşim ve kızım kalkıyor alt değiştir üst giydir eline bi elma veriyor çocuğun yallah kreşe ordan da kursa gidiyor. 8.00da kreşe bırakıyor 8.30da kursu başlıyor. Ben o arada uyuyorum 10-11 gibi uyanıyorum A aaaa ev boş bak sen Allah’ın işine yaya yaya kahvaltımı ediyorum kahvemi içiyorum bi bakıyorum saat 12.00 kocam gelmiş hoşgeldin bişeyler kendine hazırlayıp yiyip kahve içip ders çalışıyor o arada yemek bulaşık çamaşır azcık ortalığı süpürüyorum saat 16.00 birlikte çocuğu al market alışverişi yap gel. Saat 17.00 yemek ye oyun duş çizgifilm 20.00 sütünü içirip yatırıyor babası. 21.00 akşamımız bizim oluyor. O kadar güzel ki çocuk nerde çocuk yok

Bacım çok zıt karakterlerin bir araya gelişi. Seni bilmem ama inşallah annen oturup ağlamaz. Temizlik takıntısı varsa diğerlerinin yaptığı herşey batar.

Kızlar bebişin hıçkırığına benzettiğim hareketi tam vajinamın üstünde hissediyorum ya kafası mı orda sizce poposu mu rahim ağzında gibi atıyor pıt pıt

Deme öyle kız daha geçen hafta bu konu yüzünden instegramdan baya tartıştık. Kadın çalışıyor çocuğunu 3 yaşında kreşe verecek. Yok maddi imkan yoksa çocuk yapmayın yok para meraklısısınız gözünüzü para bürümüş. çocuğunuzu parayla dövdürüyorsunuz . Yok büyüyünce sizi sevmeyecek beni başından
attın diyecek falan fistan çıldırdım resmen ya. Çocuk gelişimi için gönderen çalışan dünya insan var bu kadar cahilce olabilir mi zihniyetler anlamadım. Sanki ev araba alınacakta birikimden sonra çocuk yapacaz hey yavrum hey Dikkat bizimkiler büyüyünce bize anne demeyecek

bu gece uyutmadı beni hiç önce midem üstüne tansiyon yükseldi biraz yine ilaç içtim benim uykular haram oldu bundan sonra yeni şeklimiz bu sanırsam. Tipimi görseniz arkamda iki tane yastık koltukta oturuyorum korku filmi gibi.

Aynı durumdan muzdarip biri olarak önerim tuzlu krater. Arada ağzınıza atın mideye iyi geliyor.

Eklentiler

• 1000089005.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 6
Aynı durumdan muzdarip biri olarak önerim tuzlu krater. Arada ağzınıza atın mideye iyi geliyor.
Gülme kız bugün kardeşimle eşim baya güldüler bana. Midem çok kötü gidin bana tuzlu çubuk kraker getirin diyom aha aşerdi diyo. Yok dedim mideme iyi geliyor. İkisinin birbirine bakışı filmdi

Ahahafs ben sana boşuna bahtı kara dememişim. Benimkiler panjurlu allahtan temiz kalıyor
Ay normalde şanslıyımdır ama bugün bi bedevilik var cidden Aralık Ocak annelerini okuyorum geceleri uyku tutmadığından.
Aralıktakiler artık lohusa deneyimlerini yazıyor. Kaynana kavgaları falan oo çok heycanlı Hepsi doğurmuş neredeyse.
Ocaktakiler de hergün biri doğuruyor yaprak dökümü. Bizim de Ocak ta baya dökülme olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…