Çok dikkat et canım taşınma sürecinde. Bir şeye ihtiyacın olursa çekinmeden yazabilirsinEvet evet dün yazacaktım sana unuttum taşınıcaz allahın izniyle ama işte benim erken doğum riskim falan olunca biraz zor olacak ereğli devlet hastanesinde yatıyorum şuan
Biz Ereğli’deki Caploonba’ dan aldık, 1ayda geldi canımYa ben bu saatten sonra oda alsam yetişir mi ki sizin ne kadar sürede geldi eşyalarınız. Erken doğum riskini hiç hesaba katmadım taşınırsam alırım diye hep erteledik
Ben almiladan aldım. Bir aydan fazla sürede geldi bir de eksik parçası var gelmesini beklediğimiz. Ama biz Eylül gibi almıştık acele yok demiştik.Ya ben bu saatten sonra oda alsam yetişir mi ki sizin ne kadar sürede geldi eşyalarınız. Erken doğum riskini hiç hesaba katmadım taşınırsam alırım diye hep erteledik
Çok dikkat et canım taşınma sürecinde. Bir şeye ihtiyacın olursa çekinmeden yazabilirsin
Biz Ereğli’deki Caploonba’ dan aldık, 1ayda geldi canım
İşte o zamanlarda alamadım çünkü oturduğum evimde oda yoktu bebeğime yapabileceğim. Taşınacağımız ev de belli olmadığı için geciktim hep neyse yetişmez artık zatenBen almiladan aldım. Bir aydan fazla sürede geldi bir de eksik parçası var gelmesini beklediğimiz. Ama biz Eylül gibi almıştık acele yok demiştik.
2 ay bekledik canım yaaYa ben bu saatten sonra oda alsam yetişir mi ki sizin ne kadar sürede geldi eşyalarınız. Erken doğum riskini hiç hesaba katmadım taşınırsam alırım diye hep erteledik
cok geçmiş olsun canımBen dün işten geldikten sonra hastalandım. Sıtma tuttu kusma ishal doktora gittik crp 25 çok yüksek değil ama vücudum çok ağrıyor her yerim sızlıyor. İki güne geçer inşallah
şimdilik yanına yatak alırsın canım cikabilecekmisin bugün ne diyorlarİşte o zamanlarda alamadım çünkü oturduğum evimde oda yoktu bebeğime yapabileceğim. Taşınacağımız ev de belli olmadığı için geciktim hep neyse yetişmez artık zaten
Baya çokmuş bana yetişmez artık erken doğum olacak gibi duruyor2 ay bekledik canım yaa
yani mağazanın deposunda varsa hemen teslim ederler ama görüşmen lazım tabi
Almila da mobilya kokusu yoktu ben önce gelmesinieo yüzden istemiştim. Ama sor istersen belki gelir vardır depolarda. Bir de dolapta falan ikinci el oluyor belki aynı muhittte satıcı vardır içinde kalmasın yetişirBaya çokmuş bana yetişmez artık erken doğum olacak gibi duruyor
Zencefil limon portakal içiyorum. Dinleniyorum yarın iyi olmak istiyorum. Kendinize çok dikkat edin. Çok salgın var. Maske takın kalabalık yerlerde fena salgın var. Bebişler etkilenir mi brjqz ondan korkuyorumcok geçmiş olsun canım
o etkilenmez canım büyük ihtimalle sen direncini yüksek tutmaya bak başka da bir şey yok zaten pparol alabiliyoruz sadeceZencefil limon portakal içiyorum. Dinleniyorum yarın iyi olmak istiyorum. Kendinize çok dikkat edin. Çok salgın var. Maske takın kalabalık yerlerde fena salgın var. Bebişler etkilenir mi brjqz ondan korkuyorum
Maşallah tatlı telaşlar başladı çok güzel ya. Ben sadece kıyafet alımını tamamladım daha hiç birşey almadımEki Görüntüle 3525783 Benım yıkanıp kaynatılacaklar. Renkli oyuncak abisinin :)
Tam yerleştirdikten sonra her fırsatta gidip bakacaksın çok güzel bir duygu ya. Birde oda onun kokusuyla doldu mu oh misssBen geceleri artık 3 saatte bir uyanmaya başladım yabugün oğlumun odası mobilyaları geldi tam yerleştireyim foto atıcam size oda da oturdum çıkamadım uzun süre çok duygulandım
Ben e bebekten oda kokusu aldım pudra kokusu e bebekte de onu kullanıyorlarmis bir sıkıyom ev bebek var gibi kokuyorTam yerleştirdikten sonra her fırsatta gidip bakacaksın çok güzel bir duygu ya. Birde oda onun kokusuyla doldu mu oh misss
Sağlıkla gelsinler inşallah.Tam yerleştirdikten sonra her fırsatta gidip bakacaksın çok güzel bir duygu ya. Birde oda onun kokusuyla doldu mu oh misss
canım geçmiş olsunnBen dün işten geldikten sonra hastalandım. Sıtma tuttu kusma ishal doktora gittik crp 25 çok yüksek değil ama vücudum çok ağrıyor her yerim sızlıyor. İki güne geçer inşallah
odası ve kıyafetleri dışında hiçbir şey almadım oyuncak en şekeri yaaa:)Eki Görüntüle 3525783 Benım yıkanıp kaynatılacaklar. Renkli oyuncak abisinin :)