Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Ben dün işten geldikten sonra hastalandım. Sıtma tuttu kusma ishal doktora gittik crp 25 çok yüksek değil ama vücudum çok ağrıyor her yerim sızlıyor. İki güne geçer inşallah

Evet evet dün yazacaktım sana unuttum taşınıcaz allahın izniyle ama işte benim erken doğum riskim falan olunca biraz zor olacak ereğli devlet hastanesinde yatıyorum şuan
Çok dikkat et canım taşınma sürecinde. Bir şeye ihtiyacın olursa çekinmeden yazabilirsin
Ya ben bu saatten sonra oda alsam yetişir mi ki sizin ne kadar sürede geldi eşyalarınız. Erken doğum riskini hiç hesaba katmadım taşınırsam alırım diye hep erteledik
Biz Ereğli’deki Caploonba’ dan aldık, 1ayda geldi canım

Ya ben bu saatten sonra oda alsam yetişir mi ki sizin ne kadar sürede geldi eşyalarınız. Erken doğum riskini hiç hesaba katmadım taşınırsam alırım diye hep erteledik
Ben almiladan aldım. Bir aydan fazla sürede geldi bir de eksik parçası var gelmesini beklediğimiz. Ama biz Eylül gibi almıştık acele yok demiştik.

Çok dikkat et canım taşınma sürecinde. Bir şeye ihtiyacın olursa çekinmeden yazabilirsin

Biz Ereğli’deki Caploonba’ dan aldık, 1ayda geldi canım

Çok teşekkür ederim canım düşünmen yeter annemler balıkesirden toplayacak eşyaları burda da yerleştirirler bana pek bi iş düşmez ama işte bende eşyalarımın öyle kurcalanmasını herkesin herşeyi görmesini istemiyorum annem bile olsa o biraz strese soktu beni açıkçası
Doğuma yetişmez o zaman benim oda sipariş versem de neyse artık hayırlısı olsun.

Ben almiladan aldım. Bir aydan fazla sürede geldi bir de eksik parçası var gelmesini beklediğimiz. Ama biz Eylül gibi almıştık acele yok demiştik.
İşte o zamanlarda alamadım çünkü oturduğum evimde oda yoktu bebeğime yapabileceğim. Taşınacağımız ev de belli olmadığı için geciktim hep neyse yetişmez artık zaten

2 ay bekledik canım yaa
yani mağazanın deposunda varsa hemen teslim ederler ama görüşmen lazım tabi

İşte o zamanlarda alamadım çünkü oturduğum evimde oda yoktu bebeğime yapabileceğim. Taşınacağımız ev de belli olmadığı için geciktim hep neyse yetişmez artık zaten
şimdilik yanına yatak alırsın canım cikabilecekmisin bugün ne diyorlar

Baya çokmuş bana yetişmez artık erken doğum olacak gibi duruyor
Almila da mobilya kokusu yoktu ben önce gelmesinieo yüzden istemiştim. Ama sor istersen belki gelir vardır depolarda. Bir de dolapta falan ikinci el oluyor belki aynı muhittte satıcı vardır içinde kalmasın yetişir

Zencefil limon portakal içiyorum. Dinleniyorum yarın iyi olmak istiyorum. Kendinize çok dikkat edin. Çok salgın var. Maske takın kalabalık yerlerde fena salgın var. Bebişler etkilenir mi brjqz ondan korkuyorum
o etkilenmez canım büyük ihtimalle sen direncini yüksek tutmaya bak başka da bir şey yok zaten pparol alabiliyoruz sadece

Ben geceleri artık 3 saatte bir uyanmaya başladım ya bugün oğlumun odası mobilyaları geldi tam yerleştireyim foto atıcam size oda da oturdum çıkamadım uzun süre çok duygulandım
Tam yerleştirdikten sonra her fırsatta gidip bakacaksın çok güzel bir duygu ya. Birde oda onun kokusuyla doldu mu oh misss

Tam yerleştirdikten sonra her fırsatta gidip bakacaksın çok güzel bir duygu ya. Birde oda onun kokusuyla doldu mu oh misss
Sağlıkla gelsinler inşallah.
Odaya giriyorum bide konuşuyorum kendim oğlumla ay çok güzel oldu oğluşum çok beğeneceksin falan
Duygular şelale
Perşembe kadın gelcek bi temizlik olsun silinsin eşyalar sonra yıkayıp ütüleyip yerleştirmeye başlıcam. Hem eksikleri daha iyi anlarım. Benim de daha var alıncak bazı şeyler. Tamamlanma oranı %80 diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…