Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Hay ağzını öpem senin böyle bana bilimsel argumanlarla gelin yaaaa

Benım zaten alerjik burun etlerim hemen şişer. İki üç aydır inmedi. İçerisi şiş bi delik tamamen kapalı. Deniz suyu spreyi ile odadan odaya geziyorum bana mısın demiyor. Gebelik süresinde en çok çektiğim şeydir burun tıkanıklığı artık kulağım bile tıkalı sanki basınç var.

Afferim kız sana. Sen de demekki iyisin ki kusur aramıyorsun kolay değil idare etmek kusur görmemek takılmamak rahat olmak herkesin harcı değil Benım de:) Bravo sana. Bazen açıkçası burda da gerçek hayatta da sürekli dert ve şikayet görmek duymak yoruyor. Güzel şeyler duyalım az da ihtiyacımız var içimiz şişmesin

Ben de bir haftadır sabrediyorum boğaz ağrısına gitmedim ama dün kulağıma yine şiddetli ağrı geldi ve işitmem birinde resmen yoktu. Mecburen gittim antibiyotik hem hap hem damla verdi 2 olacak kulak enfeksiyonu yüzünden hiç kullanmak istemiyorum. Kortizonlu iğne de vuruldum bugün mecburen doktorum yaptırabilirsin diyince dua ediyorum inşallah çocuğa zararı olmaz ama dayanılabilecek gibi de değil. Burnum da sürekli tıkanır çocuk için aldığım nemlendiriciyi kullanıyorum faydası oluyor gibi

Ben normal zamanda da hep ileadin ve ovitrelle kullanırım sürekli tıkanır ama zararlı diye kullanamıyorum da risonel yazmıs şimdi kullanabilirsin diyince deniycem faydası olursa yazarım ama sanmıyorum

Ben normal zamanda da hep ileadin ve ovitrelle kullanırım sürekli tıkanır ama zararlı diye kullanamıyorum da risonel yazmıs şimdi kullanabilirsin diyince deniycem faydası olursa yazarım ama sanmıyorum
Sürekli kullanmak iyi değil. Eğer prospektüsünğn okursan özellikle ilişsin beş gündem fazla kullanılmamalıdır yazar. Burun alışıyor ayrıca. Zorda kalmadan kullanmak lazım ben ayda bir iki sıkıyorum onları. Genelde karbonatlı tuzlu su ile yıkıyorum ama altta yatan başka problemler var genelde ondan dolayı tıkalı. Alerji eğrilik enfeksiyon sinizüt geniz akıntısı reflu kulak sorunları gibi

Yok aşkım kırsalar dökseler ne olsa sesimi etmem artık niyet aramam. Evi pislik götürür bazen biliyorum kadın istesede yapamıyor dert etmem. Dediğin gibi kusur isteyen Her zaman bulur. Önemli olan ufak tefekleri görmezden gelmek.

Aslında aile ilişkilerinde eşte çok önemli. Eşim ne ailesini ne beni takar. çift taraflı adaletli olur. Birley olsa çocuk musun söyle der. E aileside biliyor eşimin bana birley demediğini bizde ortaya salıp iyi olmayı seçioz

Kızlar gece gece size bir anı anlatayım da gülün şenlensin burası. Doğum telaşı insanın aklına herşey gelir malum. Sabahtan deli gibi gülüyorum. Kızım prametüre doğduğu için yoğun bakımda kaldı. Süt lazım ilkin gelmedi. Eşimde eczaneden hemen süt saçma makinesi elektrikli olanı aldı. 5 kadar ayarı var. İnek gibi memeler dışarda sürekli sağıyorum. Eşim geldi ayarıyla oynarken 5 getirdi bir hızlı çalıştı. Benim memeler mefta içine kaçtı. Up uzun birşey oldu. Çığlık çığlığayım annem kayınvalidem hepsi koşup geldi. Makinayı hemen kapattık ama memeler içinde vakumlandı kaldı ya. Her gelen kenardan hava aldırmaya çalışıyor . Ben bağırıyorum ağrıdan. Beni ellemeyen kalmadı o gün. Neyseki çıktı sonrası dünyanın sütü aktı nasıl vakumlandıysa. Emzirme merasimi diyince aklıma gelen tek şey.

Hala bile aile boyu güleriz. Sonrası eşim durumdan çok korktu . Yüzü gözü değişti adamın. Ben bağırdıktan herkesi başımdan kovuyor. Kendisi mühendis. Mühendislik harikasıyla yavaş yavaş çıkarmaya çalışıyor elleye elleye sabırlı sabırlı. Tepemdede valideler bizi izliyor. Hey zamane

İyiyim çok şükür canım sabah doktorun iyisin demesi daha önemli tabi ben kendimi iyi hissediyorum ama bakalım doktor ne diyecek. Ciğer geliştiricinin 2. Dozu da yapıldı bu akşam nst de de sancı olmadığını söyledi hemşireler bakalım hayırlısı ile inşallah yarın evime geçerim

Ay gülmekten zor okudum çok komikmiş gerçekten

ikinize de iyi gelebilir inan pamuk gibi oluyorum sanki topraklanmış gibi oluyorum iyi uykuya dalıyorum korkmadan deneyin bence :)
Ya bana da çok iyi geliyor da 30. Haftada bi video izledim 30 hafta bebek gelişimi diye eşim de yanımdaydı doktor işte kadının orgazm olması rahim kasılıp gevşeyeceği için erken doğum riski falan gibi şeyler söyledi benim adam ben orgazm olmayım diye kaçıyor resmen. Tamam bende riske atmak istemiyorum ama en azından oynaşalım diyordum şimdi artık hiç yanaşmaz

ayy inşallah hadi gözün aydın canım enfeksiyon yapıyor işte bunları hep yarın da sancin çıkmaz inşallah rahatlıkla çıkarsın evine ama canım bu ara şekerine dikkat et diyet yap bir hafta seleston sekeri altüst eder

Yazmayın böyle şeyler geceler harap uyku bozuk. Garibim sabah işe gidiyor şimdi uyandırsam İcraatim sıfır. Uyandırmasam bana yazık.

Ya bunu söylediğin iyi oldu her gelen tatlıyla geliyor bende hiç durmuyorum maşallah artık dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…