Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
34'deyim ben biraz iri gidiyor benimki maşallah diyelim. Hoş o aletlerde hatalı gösterebiliyor diyolar ya . Ocak annesi olacağım bu gidişle şubat başıydım ama doktor normal olmaz dedi artık.
He normal ya. Maşallah tosuncuk. Benimkide önde gidiyor 30+1 de gittim 1600 gramdı. Sanırım erkek bebişler daha iri oluyor.

32 deyken seyahat edeceğim, şehirdışı değil yurtdışı uçakla olacak sana bakalım öyle izin veirirz dedi de kafam takıldı yani red verir mi felan diye
Ay maşallah sana ben il dışına çıkmaya korkuyom yani çok çabuk yoruluyorum fazla gezemiyorum artık

He normal ya. Maşallah tosuncuk. Benimkide önde gidiyor 30+1 de gittim 1600 gramdı. Sanırım erkek bebişler daha iri oluyor.
Bizimki paralel o zaman benim de öyleydi 30'da. Ama ben sonra biraz fazla yedim iştahım açıldı o da süreci daha hızlandırdı sanırım. doktor dikkat edelim bu iki hafta dedi az yemeye başladım dünden beri normal istiyorsan sen de dikkat et istersen benim yaptığım hatayı yapma

32 deyken seyahat edeceğim, şehirdışı değil yurtdışı uçakla olacak sana bakalım öyle izin veirirz dedi de kafam takıldı yani red verir mi felan diye
Ben 32 de, 3 gün evvel ucakla geldim yurt dışından. Aktarmalı idi üstelik rötar yaptı. Biraz ağrım oldu mu evet ama geçti çok şükür. Plasenta yerine, suya, bebegin konumu ve kilosuna bakıp sıkıntı yok demişti. Ben doktor raporu almadım firmalar da sormadı bu arada. Sadece hamile olduğumu gördükleri zaman haftasını sordular. En son sun express rapor dedi ben de sitenizde rapor zorunluluğu yazmıyor dedim, sorun çıkarmadılar.

Son düzenleme:
34'deyim ben biraz iri gidiyor benimki maşallah diyelim. Hoş o aletlerde hatalı gösterebiliyor diyolar ya . Ocak annesi olacağım bu gidişle şubat başıydım ama doktor normal olmaz dedi artık.
Ben de bugün doktora gittim 32+2 oldum ama 3 hafta ileride bebek ve sizinki gibi iri gidiyor. Bana da bu gidişle normal olamazsın gibi sezeryani artık dusun dedi. Moralim bozulmadı degil biraz da. Hatta bana seker testin nasil çıktı dedi bebek kilolu olunca, ben de sıkıntı çıkmadı dedim eşim de büyük doğmuş falan o zaman genetik dedi. Yurt dışında 4 olsa da normale sevk ediyorlar ama burada hemen olmaz deniyor. Canım biraz sıkıldı bu duruma. Şeker takibi de yapacağım ne olur ne olmaz diye.

Ya bilmiyorum doktorunuz nasıl iyi mi ama bir arkadaşa böyle hep bebek iri normal olmaz bu çocuk dediler sezaryene aldilar kız bebekti. Ama bir doğdu çocuk küçücük biseydi şimdi kilosunu hatırlamıyorum ama. Ya olcumlerde bir yanlışlık var ya da doktorların bazıları bilerek böyle söylüyor sezaryen yapmak için. Yani herkes böyledir demiyorum ama bilemiyorum. Benim doktorum hep sezaryen yapan birisi zaten. Ama bana hiç bebek önden gidiyor demedi. 30+5 te 1688 gramdi.

Tabi belki sizin doktor doğru söylüyordur yanıltmak istemem sizi.

Kaç kilo çıktı benimde 32 de 2260 cıktı çok mu yüksek ya benim ilk oğlumda iri doğdu ondan şeker sorunum yoktu diyet yapıyorum bu hafta stres yaptım sezeryan olayını bir buçuk kilo vermişim şekerimiz var bu sefer ama diyetle normal çıkıyo

Kızlar eşleriniz dogum hediyesi alacak mı, konustunuz mu beklentiniz neler , benimkine örnek gösterecegim güncel durumları rica edeyim lütfen
Valla benim ki şu an hiç bisey alabilcek durumda değil canım masraflardan dolayı. Tedaviydi çocuğun esyalariydi derken şimdi birde doğum ücreti var önümüzde yani baya zaten bize ağır geliyor. İsterdim bisey almasını ama napalim sağlık olsun. Alabilcek durumu olanlar tabi ki alsınlar hediye Burdan atarsınız doğum hediyelerinizi

Bu doktor benim asıl doktorum degil, perinatolog. Kendisine her trimesterda bir kez gittim. Toplamda 3 farkli doktora gidiyorum ve 3 doktorda da hep ilerideydi. Bu doktor beyde doğumu da yapmayacağım zaten kendisi de biliyor. Yurt dışında doğumumun olma durumu var onu da biliyor. Ayrıca bu doktor bey de asıl doktorum da normal doğum yapan doktorlar. Sadece 3. Doktorum, yani araştırma hastanesindeki kadin sezeryan yapıyormuş, o da normal hiç yapmıyor onla da dogumu hiç konuşmadık henüz.

Benim de 2.5 hafta gibi ama kilo anlamında 3 hafta önde bana da 34'de olmaz artık normal çok zorlar dedi. ben kendimi alıştırmıştım ama ben 37'de doğurmayı kafaya taktım doktor 38'de full tatilde diye 37+6'de alacak, şimdi yarın başka bir hastaneye gideceğim sırf ölçümü farklı bir makinede görmek için. Doktoruma güveniyorum onda bir sorun yok ama her makine farklı oluyor. Ayrıca ben evde şeker takibi yaptım şeker testi temiz çıkmasına rağmen doktor istemiştinhatta o hafta büyümesi normaldi ben şeker testi yaparken normal beslendim sanırım ama geçtiğimiz 2 hafta şeker tükettim. Dünden beri diyetteyim şeker ve gereksiz kalori almayacağım. Yarın dönüşte seni bilgilendiririm bakalık diğer makine nasıl çıktı diye. Ayrıca 39'u bekleyebilirim doktorun tatil dönüşünü ama onda da korkuyorum ya o yokken doğurursam diye
Ben doktoruma güveniyorum orada sorun yok çünkü aile dostumuz benim de ailemde çok fazla doktor olduğu için onların üniden arkadaşı ama benim kafamdaki soru bunlar makine ve ortalama bir değer veriyorlar makineyi teyit etmek için yarın başka bir hastaneye ve doktora gideceğim

Cok haklısın kuzum, tabi ki imkanlar ölçüsünde

perinatolojide takıpliyim normal doktorlari bilmiyorum ama genelde asistanlar olcum filan yapıyorlar önemli şeyleri uzmanlar yapıyor. perinatolog önerisi verebilirim ama

Kızlar eşleriniz dogum hediyesi alacak mı, konustunuz mu beklentiniz neler , benimkine örnek gösterecegim güncel durumları rica edeyim lütfen
benim henüz gelen bişey yok. Ama beklentim var tabii ki. Abartılı bişey olmasa da en azından bi kolye falan isterim yani hem hatıra olur. Benden 7 hafta ileride giden hamiş arkadaşım var eşi ona telefon almış. Hemen söyledim bak doğum hediyesi almış eşi diye

perinatolojide takıpliyim normal doktorlari bilmiyorum ama genelde asistanlar olcum filan yapıyorlar önemli şeyleri uzmanlar yapıyor. perinatolog önerisi verebilirim ama
Cevap verdiğin için teşekkür ederim.
Perinatolog için tavsiye verirsen, kaydedeyim aklımda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…