Kendini bu konuda korkutma. Kız kardeşim geçen sene doğurdu ve mesela sen evden çalışıyorsun yine arada kalkip yemek bulaşık ne bileyim ortalığı toparlama gibi hareketlerin olmuştur, ben de evdeyim hiç iş yapmadim dediğim gün bile mutlaka bir şey yapmışımdır. Onjn dışında pc başında veya yatıyorum genel djxnjd yapacağım Max işler de bunlar. Kız kardeşim bunları dahi yapmadı yattı da yattı öyle diyim, ve anlayamadik zaten Nişan gelmiş herhalfe o akşam acile gidince doguruyon demişler gecesine doğurdu
tamamen vücutla da ilgili bu süreç, evet tabi ki hareketli olmamizin bir faydasi vardır ama hareketsizlik tek başına kriter değil gibi geliyor bana
Of evet evet keşke bu kadar arastirmasaydim cahil olarak sonlansaydi djnxjdnxjxb bi de şu yok ikinci daha zor falan gibi seni korkutan insanlardan uzak dur. İyi b** yiyolar ellerine ne geciyorsa bunları söyleyerek. Abi bi bırakın da biz de yaşayınca gorcez zaten ben böyle korkutan insanlara hakkımı helal etmiyorum gerçekten. Niyetleri ne olursa olsun vicdanı olan anlar empati kurar korkabilecegimizi bilmeli yani üf